visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Užuolaidos namams ir biurams – UŽUOLAIDŲ STUDIJOS paslaugos

Užuolaidos namams ir biurams – UŽUOLAIDŲ STUDIJOS paslaugos Užuolaidos namams ir biurams – UŽUOLAIDŲ STUDIJOS paslaugos

UŽUOLAIDŲ STUDIJA, UAB

„Užuolaidų studija“ – tai interjero dekoravimo tekstile studija, teikianti plataus spektro paslaugas šioje srityje: nuo projektavimo iki užuolaidų pakabinimo. Įmonė importuoja audinius ir karnizus iš Europos Sąjungos šalių, JAV ir Japonijos. Teikiamos karnizų montavimo, užuolaidų projektavimo, siuvimo, kabinimo paslaugos. Taip pat – lovatiesių, pagalvėlių, staltiesių siuvimas.

Užuolaidos namams ir biurams

„Užuolaidų studija“ siūlo pasaulyje garsių tekstilės firmų naujausias dienines, naktines, virtuvines užuolaidas butams, namams, biurams, viešbučiams, barams, restoranams kolekcijas.

Klientai įmonei visada svarbiausi, todėl konsultacijos teikiamos ne tik salone, bet ir Jūsų erdvėje. Atsižvelgdami į konkretų interjerą bei pageidavimus, įmonės specialistai parenka audinius, jų faktūras ir atspalvius.

Užuolaidos namams ir biurams

„Užuolaidų studija“ sėkmingai dirba nuo 1996 m. ir auga kartu su vis besikeičiančiomis mados tendencijomis. „Užuolaidų studijos“ prekių kokybę užtikrina ne tik kruopščiai parinkti gaminiai, bet ir aukštos kvalifikacijos darbuotojai. Čia dirbantys profesionalai Jums patars ir padės išsirinkti tinkamiausią prekę iš gausaus asortimento.

Užuolaidos namams ir biurams

Visos paslaugos teikiamos iš vienų rankų – Jums nereikės vargintis dėl nieko, nes „Užuolaidų studija“ viskuo pasirūpins už Jus, teikdama plataus spektro paslaugas. Dizaineriai asmeniškai prižiūri visą procesą – nuo karnizų tvirtinimo iki užuolaidų pakabinimo, todėl visada pasiekiami puikūs rezultatai. „Užuolaidų studija“ garantuoja Jums ne tik kokybę, bet ir greitą, profesionaliai atliktą darbą.

„Užuolaidų studija“ yra sėkmingai įsitvirtinusi ne tik Lietuvos, bet ir konkurencingoje užsienio rinkoje. Studijos dizaineriai nuolat kviečiami dekoruoti vokiečių tekstilės gamintojų stendus parodose.

Įmonė įgyvendina projektus tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje.

Užuolaidos namams ir biurams

 

 

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus