visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Užsiėmimai baseine vaikams su kineziterapeute – kad vaikas būtų sveikas ir stiprus

Užsiėmimai baseine vaikams su kineziterapeute – kad vaikas būtų sveikas ir stiprus Užsiėmimai baseine vaikams su kineziterapeute – kad vaikas būtų sveikas ir stiprus

ŠEIMOS GEROVĖS CENTRAS, VŠĮ

VšĮ „Šeimos gerovės centras“ Vilniuje ir Klaipėdoje kviečia vaikus į užsiėmimus baseine su kineziterapeute. Lankydami šį užsiėmimą mažyliai išmoksta įveikti vandens baimę, taisyklingai kvėpuoti vandenyje, įgyja plaukimo ir nardymo įgūdžių. Buvimas baseine užgrūdina vaikus, jie tampa atsparesni ligoms, stiprėja jų imuninė sistema, vaikas rečiau serga kvėpavimo takų ligomis.

Norint, kad vaikas augtų stiprus ir sveikas, reikia rūpintis jo fizinės veiklos aktyvumu. Maudynės baseine vaikams suteikia ne tik teigiamas emocijas, bet ir stiprina besivystančius raumenis. Be to, tai suteikia didesnį  pasitikėjimą savo jėgomis, todėl vaikas tampa savarankiškesnis.

Užsiėmimai baseine vaikams su kineziterapeute

Užsiėmimų vandenyje metu profesionalios kineziterapeutės derina žaidimus su tam tikro amžiaus ir fizinės raidos specialiaisiais pratimais. Užsiėmimo metu dirba visos raumenų grupės  – raumenys įsitempia ir atsipalaiduoja, taip pat didėja sąnarių paslankumas, ypač pečių juostos, kelių ir čiurnų.  Gerėja kvėpavimas bei nervų, širdies ir kraujagyslių darbas. Taip pat yra koreguojama netaisyklinga laikysena ir pilnapadystė.

Vaikai, lankydami mankštą baseine pripranta ir visam laikui pamėgsta vandenį,  jo nebebijo. Būnant fiziškai aktyviam vaikui atsiranda poreikis sportuoti ir tobulėti.

Užsiėmimai baseine vaikams su kineziterapeute

Grupės sudaromos pagal vaikų amžių nuo 3 iki 6 metų. Mankštos baseine grupės yra sudaromos iki 6 vaikų, todėl prižiūrinčios, rūpestingos ir profesionalios kineziterapeutės atidžiai stebi kiekvieną iš jų. Šio užsiėmimo metu privaloma turėti maudymosi kostiumą arba glaudes, kepuraitę, rankšluostį, šlepetes ir plaukimo akinius.

„Šeimos gerovės centro“ baseinas pasižymi išskirtiniu saugumu, kokybe bei ypatingais naujausiais vandens filtrais, kurie baseino vandenį padaro beveik be chloro ir neleidžia vandenyje daugintis bakterijoms.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus