visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ultraplonoji šilumos izoliacija Korund fasad – betoniniams vidaus ir išorės paviršiams

Ultraplonoji šilumos izoliacija Korund fasad: betoniniams vidaus ir išorės paviršiams Ultraplonoji šilumos izoliacija Korund fasad: betoniniams vidaus ir išorės paviršiams

Kvėpuojanti ultra termoizoliacija sukurta specialiai betoniniams vidaus ir išorės paviršiams. Dėl aukštų šilumą atspindinčių savybių ,,Korund fasad'' ultraplonoji šilumos izoliacija yra idealus sprendimas profesionalios statybos srityje. Dengiama storu sluoksniu, kas sumažina darbo sąnaudas. „Korund fasad“ turi vandens garų pralaidumo rodiklį kaip ir kokybiški fasadiniai dažai. Po išdžiūvimo, paviršius tampa atsparus atmosferos poveikiui. Visiškai išdžiūvus, ant „Korund fasad“ galima dažyti akriliniais dažais ar klijuoti tapetus.

„KORUND“ naudojimosi instrukcija:

„Korund“ gerai sukimba su beveik visomis medžiagomis. Izoliacijos įrengimo darbai gali būti atliekami ant paviršių esant temperatūrai nuo +5 °C iki +150 °C.

Paviršiaus paruošimas:

Reikia pašalinti įtrūkimus, nuriebinti, nuvalyti betoną nuo cementinio „pieno“. Paviršių padengti 1–2 kartus, bet kokiu aukštos kokybės akrilo gruntu, kuris giliai impregnuoja ir yra skirtas betoniniams paviršiams. Palaukite, kol visiškai išdžius. Jei norite „Korund“ naudoti ant spalvoto metalo paviršiaus dangos, būtina apdoroti paviršių mechaniniu būdu, pašalinti blizgesį, nuvalyti nuo dulkių, pašalinti riebalus, apdirbti gruntu skirtu spalvoto metalo paviršių dangoms.

„Korund“ paruošimas:

Produktas yra paruoštas naudoti, tačiau jį būtina permaišyti, jei reikia, įpilti distiliuoto vandens prieš užnešimą (vandens kiekis nuo 5 % iki 20 %) priklausomai nuo pagrindo temperatūros ir tolesnės eksploatacijos. Dėl ilgalaikio laikymo taroje gali atsirasti susisluoksniavimas. Naudojant maišymo aparatą didžiausias leidžiamas maišymo greitis – 150– 200 aps. / min. Maišykite tol, kol produktas bus konsistencijos panašios į grietinėlę.

Orientacinis maišymo laikas:

Elektriniu maišytuvu 3–8 minutės, rankinis maišymas 7–10 min. Jei norite pašalinti kondensatą,– medžiaga yra užnešama minimaliai atskiesta vandeniu ir su maksimaliu tarpsluoksniniu intervalu.

Užnešimas ant dangos:

Dirbti su minkštu teptuku, ilgais natūraliais šereliais arba glaistykle. Paviršiaus plotai nuo 100 m2 užnešami beoriu purkštuvu. Izoliacinę medžiagą galima užnešti ant paviršiaus esant temperatūrai nuo +5 °C iki +150 °C. Kuo karštesnė paviršiaus danga, tuo stipresnis turi būti medžiagos praskiedimas. Dirbti drėgname ore nepatartina, nes medžiaga yra skiedžiama vandeniu, todėl ji negalės išdžiūti. Maksimalus užnešimo sluoksnio storis 0,5 mm, kuris užnešamas per 24 valandas!!! 1 mm storio sluoksnis gaunamas užnešant medžiagą teptuku arba glaistykle 3–5 sluoksniais. Medžiagos užnešimas storesniu sluoksniu yra nepriimtinas, nes dėl to ant paviršiaus formuojasi drėgmės nepraleidžianti plėvelė, o tai savo ruožtu neleidžia visiškai išgarinti joje esančios drėgmės, dėl to išnyksta termofizikinės savybės ir deformuojasi paviršius. Storis gali būti nustatytas storio matuokliu, medžiagų sąnaudos 0,5 litro / 0,5 mm / 1 m2 (kad per medžiagą nepersišviestų pagrindas).

Medžiagos vartojimui turi įtakos paviršiaus ir dažymo tipai:

Reikiamas dangos storis ir sluoksnių kiekis nustatomas pagal šilumos inžinerijos skaičiavimą ar rekomendacijas. Saugos priemonės dirbant su „Korund“.

Asmeninė apsauga:

Dirbant normaliomis sąlygoms gaminys yra saugus. Jeigu kambarys yra gerai vėdinamas arba dirbama lauke – respiratoriaus nereikia. Jeigu patalpoje nėra ventiliatoriaus – naudoti standartinius respiratorius. Akių apsaugai naudoti apsauginius akinius. Siekiant apsaugoti odą, naudoti pirštines ir apsauginę aprangą.

Kritinės situacijos:

Jei pateko į akis – nedelsiant praplaukite akis tekančiu vandeniu 15 minučių. Jei dirginimas nepraeina – būtinai kreipkitės į gydytoją. Patekus ant odos – kruopščiai nuplaukite su muilu ir vandeniu. Medžiaga skysta, nedegi. Užsidegus konstrukcijoms ar įrenginiams, kurie yra padengti šia medžiaga, gesinimui naudoti vandenį, putas, sausas chemines medžiagas ir anglies dioksidą. Jeigu produktas išsiliejo, naudoti sugeriančias medžiagas, tokias kaip smėlis, dirvožemis ir t.t.

Neleisti užšalti! Nesilaikius medžiagos naudojimo instrukcijos sąlygų gamintojas už užneštos dangos kokybę neatsako.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus