visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tvirtinamosios detalės, įrankiai ir sujungimo technika, kurių kokybę užtikrina ilgametė patirtis

Tvirtinamosios detalės, įrankiai ir sujungimo technika, kurių kokybę užtikrina ilgametė patirtis Tvirtinamosios detalės, įrankiai ir sujungimo technika, kurių kokybę užtikrina ilgametė patirtis

BIZEA, UAB

www.bizea.lt

Geri įrankiai ir kokybiškos tvirtinamosios detalės – tai, ko reikia profesionalui statybose. Būtent tai – aukščiausio lygio profesionalius įrankius, tinkamus jungiamuosius elementus ir operatyvią garantinę bei pogarantinę įrankių priežiūrą, siūlo įmonė UAB „BizeA“.

Viskas iš vienų rankų

UAB „BizeA“, įsikūrusi Kupiškio rajone, Lietuvoje atstovauja tokio paties pavadinimo bendrai lenkų ir vokiečių įmonei, kuri sukurta bendradarbiaujant vokiečių gamintojai „BeA“, tiekiančiai pneumatinę bei dujinę techniką, ir lenkų įmonei „Bizon“, siūlančiai daug metalinių bei kitokių jungčių. Vokiečių bendrovė „BeA“ turi šimtametes įrankių gaminimo tradicijas, grįstas vokiška kokybe, racionalumu ir preciziškumu. Šis Europoje pirmaujantis koncernas gamina įrankius, tinkamus bene kiekvienu gyvenimo atveju, ypač reikalingus statybose, gaminant baldus, langus, duris ar kitokius produktus – tai daugiau nei šimto rūšių pneumatiniai kalamieji įtaisai, per du tūkstančius rūšių sąsagų, metalinių smaigų, vinių, kaiščių ir įvairių specialių jungčių. Kiekvienam specifiniam „BeA“ įrankiui „Bizon“ gali pagaminti reikalingas tvirtinamąsias ar jungiamąsias detales.

UAB „BizeA“ atstovaujanti įmonėms „BeA“ ir „Bizon“ Lietuvoje, už optimalią kainą gali pasiūlyti ne tik didžiausią įrankių asortimentą, bet ir skirtingai apdirbtus metalinius jungiamuosius elementus – siūlomos vinys ir iš paprasto metalo, ir iš nerūdijančio plieno, aliuminio ar karštai cinkuotos, sąsagėlės gali būti dengtos sakais, dažytos įvairiomis spalvomis ar net su specialia aštriąja dalimi.

bizon-sasagos-vinys

UAB „BizeA“ Lietuvoje taip pat atstovauja italų įmonei „Alfamacchine“, kuri gamina kampų jungimo įrenginius: nuo pačių paprasčiausių, mechaninių „Alfa-1“iki programiniu būdu valdomų „Minigraf“. Šie įrenginiai naudojami gaminant rėmelius nuotraukoms, paveikslams, taip pat baldų pramonėje, greitai ir tiksliai sujungti durelių kampams ir gaminamų langų stiklajuostėms.

Našesnis ir lengvesnis darbas – pranašumas rinkoje

Profesionalaus įrankio naudą galima greitai įvertinti paprasčiausiai palyginus – pavyzdžiui, „Bizon“ gaminamą 160 mm ilgio vinį pneumatinis „BeA“ įrankis įkala per mažiau nei sekundę, o tokiai viniai įkalti plaktuku prireiks ir gerokai daugiau laiko, ir nemažai fizinių jėgų. Šiuo metu greitai atliekamą darbą, suteikiantį ryškų konkurencinį pranašumą, labiausiai vertina baldų pramonės atstovai, langų, durų gamintojai, kraunamųjų padėklų kalėjai, pakuotojai ir ypač sparčiai besiplėtojanti statybų pramonė.

Įmonės „BizeA“ siūloma produkcija (ir pneumatiniai įrankiai, ir vinys bei sąsagos) gali būti taikoma daugelyje sričių. Statybose išsiskiria bituminėms čerpėms kloti, gipso kartono plokštėms montuoti, parketui, grindų lentoms greitai sukalti, rąstiniams, karkasiniams namams statyti naudojami įrankiai bei jungiamosios detalės, kurie ne tik pagreitina darbo našumą, bet ir pagerina jo kokybę. Pakuotojams siūlomi profesionalūs brūkšninio kodo aparatai, pneumatiniai segikliai, įsegantys iki 1 600 sąsagėlių per minutę, baldininkams, grindininkams, kitų pramonės šakų atstovams – karštyje tirpstančių klijų pistoletai, įrenginiai kampams sujungti, rėmams gaminti, pneumatiniai metalinių smaigų kalimo įtaisai, pneumatinės viniakalės, suktuvai, gręžtuvai, pompos, purškiamieji pistoletai.

Išskirtinis „BeA“ gaminys – modulinė stacionarių kalimo įtaisų sistema, skirta automatinėms montavimo linijoms, kurių modulių apkabose telpa iki 12 000 sąsagėlių. Be specifinių įrankių, „BizeA“ siūlo ir pneumatinius priedus – įvairias žarnas orui, kištukus, filtrus, reduktorius, suslėgto oro įrangos tepiklius, įvairių modelių stūmoklinius ir sraigtinius kompresorius, kitas dalis. Visa „BeA“ produkcija atitinka kokybės standartą ISO 9001, „Bizon“ gaminamos padėklų vinims suteikti UIC ir EPAL atestatai.

bea-irenginiai

Dujinė viniakalė „Dynamik D 90“ - legvam ir paprastam darbui

Naudojant „Dynamik D 90“ įrankį nebereikia kompresoriaus ar žarnos, taigi jis yra kompaktiškas, lengvas ir patogus. Be to, naudojant 40 g talpos dujų balionėlį, kai dirbama su viniakale „Dynamik D 90“, galima įkalti 1 150 vinių, t. y. 25 proc. daugiau, negu naudojant kitus panašius įrenginius. Be to, šią viniakalę sudaro 30 proc. mažiau sudedamųjų dalių, taigi ją remontuoti gerokai paprasčiau.

Dujinių įrankių serijoje „BeA“ pasižymi prietaisas „D“ formos vinims kalti, kuriame įdiegta nauja technologija – naudojamas dujų balionas „Jumbo Dynamic“, sveriantis tik 80 g, tačiau galintis įkalti iki 2 300 vinių į medį, plieną ar betoną. Dujų balioną ypač lengva pakeisti dėl įtaisyto patogaus vožtuvo „Easy-click-on-Valve“. Degikliui uždegti naudojamas ypač ilgai veikiantis akumuliatorius, kurio nereikia įkrauti baigus darbą. „BeA“, gamindama šį įrankį, apgalvojo kiekvieną, net ir smulkiausią, detalę – įmontuota stabili vinių apkaba, kurioje telpa iki 97 vienetų 90 mm vinių, vengiant nusidėvėjimo, sukurtas ilgaamžis plieninis kalamasis antgalis, skirtas „D“ formos vinims nuo 50 iki 90 mm kalti, įtaisytas patogus, lengvai naudojamas ir preciziškas dozuojamasis ventilis, stabdantis nereikalingą dujų nuotėkį ir didinantis šūvių skaičių. Šis įrankis normaliai veikia net ir 8 °C temperatūroje, o su dujomis maišoma sintetine alyva jis sutepamas automatiškai – taip labai pailginamas prietaiso naudojimo laikas. Įrenginys aplinkai nedaro jokio žalingo poveikio (be FCKW, tinkamas perdirbti), yra pagamintas pagal DIN 1052, priskiriamas trečiai nusidėvėjimo kategorijai.

pneumatiniai-suktuvai-irdreles

Operatyvi priežiūra

Vienas įmonės „BeA“ gaminamų įrankių išskirtinumų – jie gali būti ilgai naudojami ir yra paprastai remontuojami. Norėdama užtikrinti operatyvią bei kvalifikuotą parduodamų prietaisų priežiūrą, „BizeA“ Kupiškio rajone yra įkūrusi priežiūros tarnybą, kurios darbuotojai aprūpinti transporto priemonėmis, tad, kai reikia, gali greitai atvykti pas užsakovą, suteikti reikiamą pagalbą ir informacijos apie įrankio remontą. Bendrovė „BizeA“ įrankių remonto paslaugas teikia Lietuvoje, nereikia jų vežti į šalis gamintojas – taip taupomas ne tik klientų laikas, bet ir pinigai, mat, investavus nedidelę sumą, galima toliau naudotis profesionaliu bei brangiu prietaisu. Remontuojami visi „BeA“ įrankiai, net naudoti dvidešimt ar daugiau metų – tiesiogiai atstovaudama gamintojui, „BizeA“ gali greitai gauti visą įrankiui taisyti reikalingą informaciją ir operatyviai atlikti remontą.

sujungimo-technika-bizea

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus