visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tvenkinių kasimas, žemės darbai, griovių ir tvenkinių rekonstrukcija, reljefo formavimas ir teritorijos tvarkymas

Tvenkinių kasimas, žemės darbai, griovių ir tvenkinių rekonstrukcija, reljefo formavimas ir teritorijos tvarkymas Tvenkinių kasimas, žemės darbai, griovių ir tvenkinių rekonstrukcija, reljefo formavimas ir teritorijos tvarkymas

REDREM kasyba, UAB

Įmonės UAB "REDREM Kasyba", įkurtos 2012 m., pagrindinė veikla yra žemės kasimo darbai.

Tvenkinių kasimas

Turėdami nuosavą tvenkinį galėsite mėgautis netik maudynėmis, bet ir visišku privatumu. Pats svarbiausias dalykas norint išsikasti tvenkinį – pasirinkti gerus kasėjus. Nežiūrėti vien į siūlomą kasimo kainą. Maža kaina kone visada turi paslėptų minusų. Mes siūlome tik kokybišką darbą už protinga kainą. Ir tai netik žodžiai. Savo klientams suteikiame nemokamą konsultaciją. Mielai padėsime sklype išsirinkti tinkamiausią vietą, tvenkinio formą, pasiūlysime geriausią reljefą, tinkanti prie esamo kraštovaizdžio. Darbus atliks tik ilgametę darbo patirtį turintys profesionalai.

Tvenkinių kasimas, žemės darbai, griovių ir tvenkinių rekonstrukcija, reljefo formavimas ir teritorijos tvarkymas

Žemės darbai, pamatų duobių kasimas

Praktiškai nė vieno statinio negalima pastatyti neatlikus žemės darbų. Žemės darbai yra augalinio sluoksnio nukasimas ir sustūmimas į sankasas, grunto kasimas ir išvežimas, duobių ir tranšėjų dugno paruošimas, iškasų ir pylimų šlaitų tvirtinimas, grunto supylimas, paskleidimas arba suplūkimas, jo sprogdinimas, gręžimas ir plovimas.

Žemės darbai yra sunkūs, daug darbo reikalaujantis procesas, todėl projektuojant statinius bei jų aplinkos tvarkymą reikia stengtis, kad žemės darbų apimtys būtų kuo mažesnės.

Žemės įrenginiai pagal paskirtį gali būti nuolatiniai ir laikinieji. Nuolatiniai žemės įrenginiai naudojami ilgą laiką, pavyzdžiui, išlygintos teritorijos, kelių sankasos, dambos, užtvankos, kanalai, dirbtiniai vandens telkiniai. Laikinieji žemės įrenginiai yra pagalbiniai, pavyzdžiui, pamatų duobės, tranšėjos inžineriniams tinklams tiesti, laikinosios užtvankos.

Žemės darbai konkretaus statinio sklype, esančiame riboto žemės naudojimo teritorijoje, atliekami gavus savivaldybės leidimą žemės darbams vykdyti.

Visais atvejais, baigus žemės darbus, žemės paviršiaus lygis turi būti toks, koks buvo iki darbų pradžios arba pakeistas pagal statinio projekto sprendimus.

Žemių lyginimas

Sklypo lyginimas užima svarbią vietą sodo grožiui ir estetikai. Geriausia darbus pradėti pavasarį. Susirinkite šiukšles iš sklypo, taip pat šiukšles likusias po statybų. Taip pat reikia atsikratyti ir šaknų, kurios yra likusios ir kurios deformuoja sklypą. Dažnas atvejis, kai sklypo šeimininkai susiduria su būtinybe išlyginti sklypą savo žemės teritorijoje. Galite rinktis ir antrarūšes medžiagas, kurioms priskiriami betono gabaliukai, atplaišos plytų ir asfalto likučiai. Toks sprendimas sumažins jūsų išlaidas. Profesionalai žino, kad kiekvienam sklypui yra savas priėjimas norint išspręsti problemas. Tik profesionalų dėka, jūs galėsite džiaugtis geru rezultatu. Sklypo lyginimas nors ir sunkus darbas, bet geri rezultatai ir lygus žemės paviršius džiugins jus ne vienus metus.

Griovių, tvenkinių rekonstrukcija

Gal turite gražų tvenkinį, bet jame per mažas gylis ir negalite karštą vasaros dieną mėgautis maudymosi malonumais? Mes be vargo pagilinsim jūsų tvenkinį… O gal šlaitai per statūs ir pradeda byrėti į tvenkinį?  Šią problemą išspręsime nulėkštinę šlaitus, taip pat galime pakoreguoti jau iškasto tvenkinio formą, arba tiesiog padidinti jūsų turimą tvenkinį. Dar viena problema su kuria dažnai susiduria tvenkinių šeimininkai ta, kad bėgant laikui dėl stovinčio vandens tvenkinys gali užsiteršti, užaugti ir apskritai užpelkėti. Mes be vargo jį išvalysim, pašalinsime augmeniją, bei dumblą. Suformuosime norimą kranto liniją, maudymosi zonas. Įrengsime pliažus. Mes prikelsim jūsų tvenkinį naujam gyvenimui!

Tvenkinių kasimas, žemės darbai, griovių ir tvenkinių rekonstrukcija, reljefo formavimas ir teritorijos tvarkymas


Reljefo formavimas

Atliekame jūsų sklype esančio reljefo pakeitimus. Sklypo lyginimo darbai, sklypo aukščių pakeitimai, alpinariumų suformavimas. Reljefą formuojame atsižvelgdami į aplinką, požemines komunikacijas ir kliento norus. Tokių darbų pagrindinis tikslas dažniausiai yra paruošti teritoriją pritaikant ją reikiamai naudojimo paskirčiai, bei sutvarkyti sklypą estetiniu ir hidrografiniu atžvilgiu

Teritorijos tvarkymas

Tinkamai sutvarkyta aplinka praplečia jūsų namų erdvę, sukuria papildomą vertę. Tvarkome aplinką senose, apleistose sodybose, tvarkome apleistas pievas ir teritorijas, dabar tai ypač svarbu, kai už apleistas teritorijas yra priskaičiuojamos nemažos baudos. Atliekame įvairius aplinkos tvarkymo darbus – pjauname krūmus, smulkiname šakas, pjauname senus ir nereikalingus medžius, rauname kelmus,  sutvarkome šakas, išvežame medieną arba ją paliekame šeimininkui kaip malkas. Atnaujiname senas pievas ir jas vėl galima prižiūrėti ir pjauti su paprasta žoliapjove. Naikiname krūmynus taip padidiname jau atrodo prarastą sklypo plotą. Po krūmų pjovimo nelieka jokių kelmukų, jokių krūvų. Po kažkiek laiko sužaliuoja plotas ir šeimininkai džiaugiasi.

Tvenkinių kasimas, žemės darbai, griovių ir tvenkinių rekonstrukcija, reljefo formavimas ir teritorijos tvarkymas

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus