visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tvenkinių, geriamojo vandens, nuotekų vandens valymas, bakterijų naikinimas ir kokybės gerinimas su EarthTec®

Tvenkinių, geriamojo vandens, nuotekų vandens valymas, bakterijų naikinimas ir kokybės gerinimas su EarthTec® Tvenkinių, geriamojo vandens, nuotekų vandens valymas, bakterijų naikinimas ir kokybės gerinimas su EarthTec®

Valdykite savo vandens paruošiamąjį priežiūros procesą su „EarthTec®“, inovatyviu algicidu baktericidu, turinčiu žemą pH, kuriame yra 99,99 % biologiškai aktyvių vario jonų (Cu++).

Žemas „EarthTec®“ pH lygis padeda absorbuoti tiek organines medžiagas, tiek bakterijas. Žemas rūgštingumas taip pat sumažina organinių medžiagų tirpumą ir leidžia huminėms medžiagoms nusėsti.

„EarthTec®“ yra sukurtas naudojimui ežeruose, tvenkiniuose su žuvimis ir kitais gyvais organizmais, vandens rezervuaruose, drėkinimo kanaluose, nuotekų priežiūros tvenkiniuose ir kitose vandens sistemose.

„EarthTec®“ yra skystas vario vandens priežiūros produktas, užregistruotas US EPA kaip algicidas ir baktericidas ir sertifikuotas pagal NSF/ANSI Standard 60 kaip geriamojo vandens priedas. Šis aplinkai saugus produktas yra netoksiškas tiek žmonėms, tiek žuvims, kuomet yra naudojamas taip, kaip yra nurodoma instrukcijose.

Tvenkinių, geriamojo vandens, nuotekų vandens valymas, bakterijų naikinimas ir kokybės gerinimas su EarthTec

 

Geriamas vanduo – paruošiamasis priežiūros procesas

Jūsų vandenyje gali atsirasti medžiagų, kurios sukels tokias problemas kaip nemalonus vandens kvapas ir skonis, kas gali sukelti THM (Trihalomethanes) ir HAA (Halogenic Acetic Acids) lygių padidėjimą.

Kitaip nei kiti vario sulfato produktai, kuriuos galima rasti šiandienos rinkoje, aktyvus ingredientas, esantis „EarthTec®“ (Cu++) yra pilnai ištirpęs ir išlieka tirpus vandenyje. Tai reiškia, jog dozavimo normos priklauso nuo biologinio poreikio, o ne susidariusių tam tikrų vandens sąlygų. Šios savybės leidžia Jums kontroliuoti TOC (Total Organic Carbon) be pernelyg intensyvios priežiūros, o tai sąlygoja jog į aplinką pateks mažesnis vario kiekis.

„EarthTec®“ dozavimo normos paruošiamajame vandens priežiūros procese

Dozavimo normos paruošiamajam priežiūros procesui prasideda nuo 1,00 l „EarthTec®“ 1000 m³ neapdoroto vandens. Ši norma atitinka 0,06 ppm vario koncentraciją vandenyje. Didesnės dozių normos gali būti reikalingos esant aukštesniems organinių atliekų lygiams vandenyje.

„EarthTec®“ turėtų būti paduodamas į pagrindinį vandens vamzdį kiek įmanoma arčiau vandens šaltinio. Naudokite tinkamos galios chemikalų dozavimo pompą su automatiniu skysčio padavimu į vamzdį ir automatiniu stabdžiu.

Norint įsitikinti jog buvo panaudotas tinkamas kiekis „EarthTec®“, norint patenkinti atsiradusius organinius poreikius, paimkite vandens pavyzdį ir įsitikinkite, kad jame yra laisvų vario jonų (Cu++).

Kuomet „EarthTec®“ yra įpilamas į vandens įleidimo sistemą, gali nusilupti bet kokios biologinės plėvelės nuosėdos. Tai gali sukelti suformuotų dalelių kiekio padidėjimą, kurios nusėda baseinuose arba valymo įrenginiuose keletui dienų.

Natūralių organinių medžiagų (NOM – Natural Organic Matter) kontroliavimas, pasitelkiant „EarthTec®“, suteikia daugybę privalumų:

  • Sumažina TOC, tiek dalelių, tiek tirpalo pavidalu.
  • Pašalina iš vandens nepageidaujamą kvapą ir skonį.
  • Sumažina THM ir HAA lygius.
  • Sumažina kitų chemikalų poreikį.
  • Nesuformuoja jokių žinomų kancerogeninių dezinfekavimo šalutinių produktų.

Tvenkinių, geriamojo vandens, nuotekų vandens valymas, bakterijų naikinimas ir kokybės gerinimas su EarthTec

Vandenvietės rezervuarų valymas ir dumblių naikinimas

„EarthTec®“ yra inovatyvus algicidas ir baktericidas, turintis žemą pH, kuriame yra labai didelė biologiškai aktyvaus vario jonų (Cu++) koncentracija. Tradiciniai metodai paprastai yra naudojami prasidėjus dumblių žydėjimui, o tai pareikalauja ypač intensyvių veiksmų, be to, toks vandens valymas gali sąlygoti kitų rūšių, kurios neturėtų būti naikinamos, pažeidimų. „EarthTec®“ suteikia galimybes ilgalaikei kontrolei ir apsaugo nuo dumblių žydėjimo, be to, šis produktas nesukels vario nuosėdų ant dugno.

Dumblių kontroliavimas ir bakterijų mažinimas suteikia keletą privalumų:

  • Pašalinamas nemalonus geriamojo vandens kvapas ir skonis, kuris atsiranda dėl dumblių žydėjimo.
  • Pašalinami THM ir HAA pradžios ženklai.
  • Nesudaromi jokie šalutiniai dezinfekavimo produktai.
  • Sumažinamas arba visai panaikinamas poreikis taikyti kitus vandens priežiūros chemikalus.

Mažiau vario

„EarthTec®“ aktyvus ingredientas yra biologiškai aktyvūs vario jonai (Cu++), kurie yra vienintelė vario forma, padedanti efektyviai kovoti su dumbliais ir bakterijomis. „EarthTec®“ produkte yra unikalaus hidrotopo, kuris išskiria didesnę koncentraciją keičiantis vandens sąlygoms. Aukštas biologiškai aktyvaus vario, esančio „EarthTec®“, kiekis sąlygoja tai, jog į aplinką patenka kur kas mažesnis vario kiekis. Vario, esančio „EarthTec®“ išskyrimas yra kontroliuojamas biologinio poreikio (tokio kaip dumblių žydėjimas), o ne vandens sąlygų. Tai leidžia Jums atlikti vandens priežiūrą ir valymą bei neleidžia žydėti dumbliams. Varis nepasišalins iš tirpalo, jis liks pilnai ištirpęs tirpale neribotą laiką, tokiu būdu bus užtikrinta ilgalaikė dumblių prevencija be pernelyg intensyvios priežiūros naudojimo.

Vandenvietės rezervuarai, kuriuose yra žuvų (vario koncentracija 0,06 ppm):

Vandens tūris

Pradinis dozavimas
400 m³ (400000 l) 400,00 ml
1300 m³ (1300000 l) 1,30 l
2000 m³ (2000000 l) 2,00 l
4000 m³ (4000000 l) 4,00 l

Nuotekų vandens priežiūra ir valymas

Tam tikri organizmai Jūsų nuotekų tvenkinyje gali sukelti nemalonius kvapus, taip pat dėl jų gali atsirasti problemų surenkant kietąsias daleles, o tai gali pakenkti Jūsų prietaisams. „EarthTec®“ yra inovatyvus algicidas ir baktericidas, sukurtas naudojimui nuotekų tvenkiniuose, nešvaraus vandens valymo įrenginiuose, gyvūnų atliekų duobėse ir įvairiose kituose nuotėkų ir vandens sistemose.

Nuotekų vandens priežiūroje „EarthTec®“ sujungia mokslą ir gamtą, tokiu būdu sustiprindamas įprastinių valymo sistemų veiksmingumą, kovojant su bakterijomis. Kuomet varis, esantis „EarthTec®“, įsiskverbia į bakterijos ląstelės sieneles ir membraną, jis pradeda veikti DNR ryšius, proteinus ir metabolinius enzimus, pažeisdamas bakterijos dauginimosi procesą. „EarthTec®“ padeda kontroliuoti kvapų atsiradimą, kadangi jame esantys vario jonai suardo bakterijų dauginimąsi, tai taip pat paveikia ir proteolitines bakterijas, kurios yra atsakingos už amoniako, vandenilio sulfido ir kitų kenksmingų dujų gaminimą.

Visos atliekos, patenkančios į tvenkinį turi būti valomos pasirenkant 0,6 ppm vario dozavimo normą, arba 1,0 l „EarthTec®“ 100 m³ nuotekų vandens. Įtekantis vanduo turėtų būti valomas kiekvieną dieną arba panaudojant savaitinę dozavimo normą, priklausomai nuo vandens srauto dydžio. Vandens srautai, kurie yra didesni nei 400 m³ per dieną turėtų būti valomi kasdien.

Laboratoriniame tyrime, kuris buvo atliktas tiriant nutekamųjų vandenų įrenginius, kurie nebuvo suderinami su EPA standartais, ir kurie buvo naudojami nuotekų tvenkinių priežiūrai, pasitelkus „EarthTec®“, buvo pastebėti šie pokyčiai:

  • BOD (Biological Oxygen Demand) sumažinimas nutekamuosiuose vandens lygiuose nuo 100 iki vidutinės reikšmės 9,8.
  • Fekalijų/E. Coli bakterijų sumažėjimas nuo 9,000 iki 0.
  • Bendro suspenduotųjų kietųjų medžiagų kiekio (TSS) sumažėjimas nuo vidutinės reikšmės 60,9 iki 6,2 reikšmės.
  • PH verčių stabilizavimas po dumblių žydėjimo sumažinimo.
  • Stiprus vandens kvapų sumažėjimas.
  • Stiprus nutekamojo vandens švaros lygio pagerėjimas.
  • Pilnas suderinamumas su EPA standartais.

Naudodami „EarthTec®“ taupykite laiką ir darbo jėgą

„EarthTec®“ greitai ir tolygiai pasklinda po vandens paviršių į kurį jis bus įpiltas – nereiks priemonės nei maišyti, nei suplakti, o tai padės sutaupyti išlaidas įrangai ir darbo jėgai. Nepaisant atskiedimo normos, aktyvus ingredientas, esantis „EarthTec®“, visuomet bus tolygiai paskirstytas. Varis nepasišalins iš tirpalo, jis liks pilnai ištirpęs tirpale neribotą laiką ir nesusidarys nuosėdos, kurios nusėstų vandens sistemų dugne.

Įsigyti algicidą baktericidą „EarthTec®“ galite čia: https://www.baseinuchemija.com/tvenkiniu-priemone-naikinanti-dumblius-algicidas-baktericidas-earthtec

Daugiau informacijos apie „EarthTec®“ produktą: tel. 8 639 33 900 arba el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus