visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Trisluoksniai keraminiai kaminai visoms kuro rūšims UNI ir UNI DUO-MIX - Nauja NIKO kaminų karta!

Trisluoksniai keraminiai kaminai visoms kuro rūšims UNI ir UNI DUO-MIX - Nauja NIKO kaminų karta! Trisluoksniai keraminiai kaminai visoms kuro rūšims UNI ir UNI DUO-MIX - Nauja NIKO kaminų karta!

PRESTĖJA, UAB

Kaip sako UAB "Prestėja", kaminai yra ta namo dalis, kurios sąskaita taupyti ne tik, kad neverta, bet ir labai pavojinga. Kamine kilęs suodžių gaisras, dėl prastos kokybės kamino ar jo nepriežiūros, gali pražudyti visą užgyventą turtą, todėl kaminų sistemos privalo būti itin kokybiškos, patikimos ir nuolat prižiūrimos, dėl šių priežąsčių įmonės specialistai rekomenduoja rinktis kiek brangesnius, bet kokybiškesnius gaminius, kuriems suteikiama reali 30 metų garantija. Vieni tokių yra NIKO kaminai.

NIKO - tai Vokietijos kompanijos keramikiniai kaminai, atitinkantys aukščiausius kokybės reikalavimus, turintys visus reikalingus ES sertifikatus, deklaracijas, CE žymėjimus. Kaminas yra technologiškai ištobulintas, patikimas, lengvai montuojamas. Ypatingas dėmesys skiriamas saugumui. NIKO kaminai atlaiko suodžių gaisrą net iki 90 min., tai neginčijamai patvirtina užsienio nepriklausomų laboratorinių tyrimų-bandymų protokolai.

naujos-kartos-kaminas-niko-visoms-kuro-rusims2

NAUJOS KARTOS NIKO KAMINAS VISOMS KURO RŪŠIMS

NIKO UNI universali kamino sistema tinka visiems šildymo įrenginiams (katilams, židiniams, krosnims), kūrenamiems: dujomis, skystuoju, kietuoju kuru (akmens anglimi, malkomis, briketais, granulėmis, biomase). NIKO UNI universali kamino sistema itin atspari aukštoms darbinėms temperatūroms iki 600°C, atspari suodžių užsidegimui, taip pat ilgalaikiam agresyvaus kondensato poveikiui.

Taip pat galite rinktis ir NIKO DUO-MIX kamino sistemą, kuri yra puikus sprendimas dviems skirtingiems šildymo įrenginiams, esantiems netoli vieno kamino, pajungti. Į vieną NIKO DUO-MIX kamino sistemą galima sujungti dvi atskiras sistemas viena šalia kitos pagal situaciją (tokias pat - UNI/UNI, skirtingas - vieną UNI, kitą KONDI ar kitas).

naujos-kartos-kaminas-niko-visoms-kuro-rusims1
      
Pagrindinės NIKO UNI kaminų sistemos ypatybės:

Itin saugūs ir patikimi;

Atsparūs suodžių gaisrui 90 min.;

30 metų garantija, EB sertifikatai, CE ženklinimas;

Atsparūs ilgalaikiam agresyvaus kondensato poveikiui ir drėgmei;

Puikią trauką užtikrina greitai įšylantis keramikos dūmų kanalas;

Lengva kamino konstrukcija, greitas ir paprastas montavimas;

Galima naudoti 90° arba 45° pajungimo trišakį, papildomai naudoti arba nenaudoti kitus kamino elementus (kondensato indą, betoninę dengiančiąją kamino plokštę ir pan.);

1-o, 2-ų dūmų kanalų sistema, su ventiliacija ar be jos, pasirinktinai;

Keraminio vamzdžio skersmuo nuo 140 iki 300 mm.

Plati produkcijos pasiūla yra vienas iš šios kompanijos privalumų. Kaminai gali būti įvairaus diametro, vieno arba dviejų dūmų kanalų, su ventiliacijos kanalais ar be jų ir t.t. Didžiulis asortimentas reiškia, kad išsirinkti sau tinkantį kaminą gali kiekvieno namo savininkas.

naujos-kartos-kaminas-niko-visoms-kuro-rusims3

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus