visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Trinkelių klojimas ir atnaujinimas, gerbūvio ir bendrieji statybos darbai, statybinės technikos nuoma – GRANDUVA

Trinkelių klojimas ir atnaujinimas, gerbūvio ir bendrieji statybos darbai, statybinės technikos nuoma – GRANDUVA Trinkelių klojimas ir atnaujinimas, gerbūvio ir bendrieji statybos darbai, statybinės technikos nuoma – GRANDUVA

Granduva, UAB

www.granduva.lt

UAB „Granduva“ – įmonė įkurta Palangoje, teikianti plataus profilio aukštos kokybės paslaugas, siūlo greitą aptarnavimą bei itin lanksčias kainas. Bendrovės atliekami darbai:

  • Trinkelių klojimas.
  • Trinkelių atnaujinimas.
  • Bendrieji statybos darbai.
  • Statybinės technikos nuoma.
  • Gerbūvio darbai.
  • Ir kitos statybų sektoriaus paslaugos.

Granduva, UAB

UAB „Granduva“ kloja trinkeles ir atlieka įvairius gerbūvio, aplinkos tvarkymo darbus. Trinkelės – tai puikus pasirinkimas norint šiuolaikiškai įsirengti įvažiavimą, kiemo teritoriją, takelius. Rinkoje trinkelių pasiūla yra didžiulė, tad klientas gali rinktis trinkeles iš plataus spektro nuo mažiausių iki didžiausių, įvairiais raštais padailintų trinkelių. Tai puiki alternatyva kitoms dangoms, tokioms kaip asfaltas, betonas, žvyras ir kt. Trinkelės išsiskiria savo ilgaamžiskumu ir paprastu pakeitimu, atnaujinimu.

Granduva, UAB

UAB „Granduva“ atlieka bendruosius statybos darbus. Bendrovės meistrai įrengia pamatus, montuoja gelžbetonines ir metalo konstrukcijas, atlieka mūro darbus, dengia stogus, įrengia fasadus ir atlieka kitus statybos darbus.

Granduva, UAB

UAB „Granduva“ nuomoja profesionalią statybinę techniką  – nuo mažiausių įrankių iki ekskavatoriaus ir sunkvežimių, užtikrinančių greitą ir lengvą darbą. Klientams sudaromos itin patrauklios nuomos sąlygos, esant reikalui teikiam profesionali pagalba. Įmonė dirba su juridiniais ir privačiais asmenimis, organizacijomis. Bendrovė orientuota į profesionalios statybinės technikos nuomą bei pristatymą į objektą.

Granduva, UAB



UAB „Granduva“ nuomoja įvairią statybinę techniką, mini ekskavatorius, ratinius ekskavatorius, Bobcat mini krautuvus. Optimaliomis pristatymo sąlygomis, reikiamu laiku ir reikiamoje vietoje pristato JUODŽEMĮ, ŽVYRĄ, SMĖLĮ, SKALDĄ, ATSIJAS ir kt.

Smėlis – gamtinis smėlis, smėlingas gruntas, smėlis/žvyras sijotas fr.0-4mm, smėlis sijotas fr.0-2mm, smėlis vaikų smėlio dėžėms, smėlis tinklinio aikštelėms

Žvyras – žvyras betonavimui fr, 0-4, Žvyras betonavimui gamtinis, Žvyras betonavimui fr, 0-32, Žvyras keliams (gamtinis stambus arba sijotas smulkesnis 0-32mm).

Skalda – akmens skalda, dolomitinė skalda, trupinto- malto betono skalda.

Granduva, UAB



Įmonė nuomoja įvairaus dydžio konteinerius bei 8 m3, 10 m3 konteinerius, statybinio laužo išvežimui. UAB „Granduva“ išveža visas statybines bei gamybines atliekas.

Taip pat teikia sklypų iškėlimo, kelių tiesimo paslaugas.

Granduva, UAB

Įmonėje dirba kvalifikuoti specialistai, užtikrinantys puikiai atliktų darbų kokybę ir garantiją. UAB „Granduva“ puikiai konkuruoja rinkoje, nes siūlo aukštos kokybės darbus už klientui patrauklią kainą. Naudojamos pažangios ir laiko patikrintos technologijos, klientams siūloma tik tai, kas geriausia pagal esamą reljefą. Naujausių plataus spektro darbo įrankių dėka, darbai įgyvendinami greitai ir kokybiškai.

UAB „Granduva“ darbuotojai turi ilgametę patirtį, kuri garantuoja kokybiškai atliktus darbus ir patenkintus klientus. Įmonė siekia įgyvendinti visus Jūsų norus, todėl darbai atliekami profesionaliai ir greitai. Paslaugos atliekamos visoje Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus