visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tinklas pakabinamoms luboms: Pilnai paruoštos panelės iš kirstai tempto tinklo LAVINET

Tinklas pakabinamoms luboms: Pilnai paruoštos panelės iš kirstai tempto tinklo LAVINET Tinklas pakabinamoms luboms: Pilnai paruoštos panelės iš kirstai tempto tinklo LAVINET

MORIONIS, UAB

www.morionis.lt

UAB "Morionis" siūlo pilnai paruoštas paneles iš kirstai tempto tinklo LAVINET pakabinamoms luboms: nedidelio svorio – 2,6 kg/m2, puikaus prašviečiamumo ir pralaidumo, plačios spalvų gamos panelės yra lengvai montuojamos, komunikacijų, esančių po lubomis, aptarnavimas ir remontas bus patogus, taip pat yra galimybė ant viršaus kloti izoliacines medžiagas. Be to - karštai cinkuotos lubos – vienintelis antikorozinis sprendimas lauko sąlygomis.

tinklas-pakabinamoms-luboms-lavinet1

Pilnai paruoštos paneles iš kirstai tempto tinklo LAVINET gali būti nudažytos milteliniais dažais pagal RAL spalvų paletę (vidaus patalpose) arba karštai cinkuotos (išorėje). Pagal užsakymą gali būti pagaminta iš aliuminio, vario arba nerūdijančio plieno.

tinklas-pakabinamoms-luboms-lavinet3

Standartiniai matmenys (sandėlio programa) 600x600mm ir 1200x600mm taip pat galimi ir spec. matmenys pagal individualų užsakymą.

Standartinių panelių montavimui naudojami paprasti T formos lubiniai karkasai. Didelių matmenų panelės standžiai tvirtinamos prie metalinio karkaso.

tinklas-pakabinamoms-luboms-lavinet2

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus