visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Termoizoliacinių plokščių gamintojai TERMOSNAIGĖ ir Ko: statybų darbai vyks visus metus

Termoizoliacinių plokščių gamintojai "Termosnaigė ir Ko": statybų darbai vyks visus metus Termoizoliacinių plokščių gamintojai "Termosnaigė ir Ko": statybų darbai vyks visus metus

TERMOSNAIGĖ ir Ko, UAB

www.termosnaige.lt

s. Gera pastato termoizoliacija mūsų šalyje itin svarbi, nes vasarą gyventojai kenčia nuo didelio karščio, o žiemą − nuo šalčio. Dėl to labai svarbu užtikrinti, kad pastato šiluminė varža būtų gera, kad visais metų laikais namuose būtų tinkama temperatūra, gaivus oras. Tai pasiekti galima tik apšiltinus sienas, įrengus sandarius langus, duris ir stogą. Atsižvelgę į rinkos poreikius gamintojai klientams siūlo naujus ir geresnius produktus, kuriuos naudojant galima apšiltinti ne tik naujus, bet ir senus pastatus.

„Termosnaigės ir Ko“ veiklos sritys

Bendrovė „Termosnaigė ir Ko“, užsiimanti termoizoliacinių plokščių gamyba ir montavimu, rąstų tekinimu bei namų iš jų statyba, pastatų sienų oro tarpų izoliavimu putų poliuretanu ir technine izoliacija, savo klientams siūlo Lietuvos bei kitų šalių kokybės sertifikatus atitinkančią produkciją, patikimumą bei ilgametę patirtį.

1992 m. įkurta bendrovė pirmoji Rytų Europoje pagal Kanados įmonės „Pem Thermo Brick INC.“ technologiją pradėjo gaminti termoizoliacines apdailos plokštes putų poliuretano pagrindu. Daugybės metų darbo patirtis šioje srityje klientams leidžia siūlyti patikrintą, iš konkurentų siūlomų gaminių išsiskiriantį ir ilgai tobulintą produktą.

Termoizoliacinė apdailos plokštė

Termoizoliacinė apdailos plokštė – tai kompozicinė medžiaga, kurią sudaro fasado apdailos plytelės, bazaltinės kalnų uolienos sluoksniu užpildyti tarpai, izoliacinis sluoksnis, gaminamas iš putų poliuretano, ir kaip pagrindas naudojama plokštė OSB 3 arba vandeniui atspari fanera. Keramines plyteles gamina trys Lenkijos įmonės, galinčios pasiūlyti itin gausią spalvų gamą (apie 60 spalvų), poliuretano žaliava perkama iš tiekėjų Danijoje, o plokštė konstruojama Lietuvoje. Medžiagų tiekėjomis pasirinktos patikimos ir geros reputacijos įmonės leidžia orientuotis į aukščiausią gaminių kokybę, šilumos taupymą, užtikrinti produkto patvarumą bei atsparumą neigiamam aplinkos poveikiui. Produktas atsparus smūgiams, nedegus, nereikalauja eksploatacinės priežiūros.

termoizoliacine-apdailos-plokste
Sistemos patvarumas ir pritaikymo galimybės

Atliekant montavimo darbus ant pastato sienos tvirtinamas antiseptikais apdorotos medienos arba cinkuoto profilio karkasas, kuris, atsižvelgus į sienos būklę, tvirtinamas medsraigčiais. Ant medinio pastato (padengto medine dailylente, rąstinio namo, medinio karkasinio namo, padengto OSB plokšte ar pan.) sienos termoizoliacinę plokštę galima montuoti iš karto.

Jeigu apskaičiavus paaiškėja, kad pastatui reikia didesnės šiluminės varžos, nei užtikrina termoizoliacinė apdailos plokštė, galima kloti papildomą akmens vatos sluoksnį. Tai suteikia daugiau termoizoliacijos galimybių, kadangi šalčiausią sieną įmanoma papildomai apšiltinti ir užtikrinti geriausią rezultatą. Sumontuotas karkasas taip pat suteikia pastatui tvirtumo, taigi plokštės gali būti naudojamos ir statant karkasus.

termoizoliacine-apdailos-plokste2

Statybų darbus galima vykdyti net žiemą

Kadangi siūlė tarp keraminių plytelių formuojama gamybos proceso metu, montavimo darbai gali būti atlikti dar greičiau. Juk pritvirtinus plokštę nereikia užpildyti tarpų tarp plytelių, laukti, kol jie išdžiūs. Tik plokščių sujungimai sutvirtinami silikoniniu sandarikliu užtikrinant konstrukcijos patvarumą. Sausas mechaninis plokščių tvirtinimas leidžia darbus atlikti net esant minusinei lauko temperatūrai. Tai itin aktualu siekiant, kad statybos vyktų ar būtų baigtos greičiau – minusinė temperatūra dažnai pristabdo darbus.

Tinka visiems pastatams

Kadangi sistema tvirtinama prie paruošto karkaso, atsiranda galimybė ją montuoti prie bet kokio namo – mūrinio, medinio ar karkasinio. Ši sistema itin tinka renovuoti senus namus, juk naudojant „Termosnaigės ir Ko“ siūlomas izoliacines plokštes galima greitai ir efektyviai apšiltinti namą bei išgauti natūralų klinkerinių plytų mūro vaizdą. Taip pat montavimo technologija padeda išlyginti sienas, papildomai sutvirtinti pastatą neprarandant autentiško vaizdo ir architektūros, o sukuriant puikios išvaizdos apdailą.

Galimybė sukurti išskirtinį dizainą ar formą

Sistema paklausiausia statant gyvenamuosius namus, tačiau ji naudojama ir daugiaaukščių namų, prekybos centrų išorinėms atitvaroms šiltinti bei šių pastatų apdailos darbams atlikti. Bendrovės gaminamomis termoizoliacinėmis apdailos plokštėmis apdengtas ir Pakruojo kelių tarnybos administracinis pastatas, Kenos geležinkelio stotis, Kelmės kelių tarnybos pastatas ir kiti statiniai.

Bendrovė ne tik prekiauja termoizoliacinėmis apdailos plokštėmis, bet ir pati atlieka montavimo darbus. Pagal kliento poreikius apdailos plokštes galima derinti ir su kitomis medžiagomis, pavyzdžiui, medžiu, metalu, tačiau svarbu išsaugoti reikiamas termoizoliacines statinio ypatybes. Taip pat klientui pageidaujant įmanoma pagaminti išskirtinio dizaino ir formos plokštes. Puikus pavyzdys − Kaune esantis bendrovės „Iris“ pastatas, akį traukiantis išskirtiniu, spalvingu dizainu ir forma, bei Kauno medicinos universiteto biblioteka, išsiskirianti rafinuotu juodu fasadu.

Klientų yra ir užsienyje

Bendrovė savo produkciją eksportuoja ir į užsienio šalis: Islandiją, JAV, Kazachstaną, Rusiją bei Švediją. Tai puikiai įrodo, kad „Termosnaigės ir Ko“ siūloma produkcija yra aukštos kokybės, puikiai izoliuoja šilumą net atšiauraus klimato kraštuose.

termoizoliacine-apdailos-plokste3

Būtinybė kompleksiškai apšiltinti namą

Bendrovės gaminamas termoizoliacines apdailos plokštes tinkamai apibūdina dažnai girdimas šūkis „Du viename“ – tai patrauklus vaizdas ir termoizoliacinės ypatybės. Tačiau bendrovės specialistai pabrėžia: „Siekiant užtikrinti geriausią būsto šiluminę varžą svarbu ne tik tinkamai apšiltinti sienas, bet ir pasirūpinti langų, durų bei stogo sandarumu. Geriausias rezultatas pasiekiamas tik kompleksiškai įrengiant kokybišką namo termoizoliacinę sistemą.“

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus