visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Terasa iš medžio plastiko kompozito (WPC) – ilgaamžė, tvirta ir stabili

Terasa iš medžio plastiko kompozito (WPC) - ilgaamžė, tvirta ir stabili Terasa iš medžio plastiko kompozito (WPC) - ilgaamžė, tvirta ir stabili

Medžio plastiko kompozito terasa „LunaComp WPC“ (Wood Plastic Composite) yra naujas, inovatyvus ir ilgaamžis medienos ir plastiko kompozito produktas. Medžio kompozito terasinės lentos „Lunacomp WPC“ yra pagamintos iš 70 % stabilaus, termiškai apdorotos medienos pluošto ir 30 % aukštos kokybės, perdirbto polipropileno.

„Lunacomp“ patentuota technologija apjungia geriausias „Lunawood“ termiškai apdorotos medienos savybes ir aukštos kokybės perdirbtą polipropileną į vieną, labai tvirtą ir paprastai prižiūrimą produktą. Produktas yra kuriamas ir gaminamas Suomijoje.

Medžio plastiko kompozito terasos lentos „LunaComp“

Terasa iš medžio plastiko kompozito (WPC)

„LunaComp“ – terasa, kuri yra ne tik graži, bet ir išlaiko laiko testą

„LunaComp“ medžio plastiko kompozito terasinės lentos pasižymi puikiu ilgaamžiškumu, išlaiko savo spalvą, formą ir tvirtumą bet kokiu oru. Paprasta priežiūra ir puikios tvirtumo savybės leis Jums džiaugtis nuostabia ir ilgaamže terasa. Dėl savo tankumo, „LunaComp“ terasos lentos turi daugiau medienos pluošto metre nei jos randama grynos medienos gabale. Pritaikytos šiaurietiškam klimatui, todėl yra visiškai atsparios oro sąlygoms Lietuvoje.

Medžio kompozito terasinės lentos „Lunacomp WPC“ atrodo labai natūraliai ir kvepia kaip tikra mediena. Privalumai:

Aukščiausia atsparumo ir tvirtumo klasė.

Geriausias dimensinis stabilumas.

Dvipusė tekstūra („Antislip“ ir „Illusion“).

Skirtingos spalvos (grafito pilka, šviesiai pilka, terracotta, mochos ruda).

Elegantiškas dizainas.

Medžio plastiko kompozito terasa

 

„Lunacomp“ terasos lentų sudėtis

„LunaComp“ terasos lentos yra gaminamos iš inovatyvaus medienos ir plastiko mišinio, pasitelkiant modernias, efektyvias gamybos technologijas. Esminė „LunaComp“ terasos lentų sudėtis yra iš termiškai modifikuoto medienos pluošto ir perdirbto polipropileno. Medienos pluoštas yra šalutinis „Lunawood“ gamybos produktas ir sudaro maždaug 65% „LunaComp“ masės. Polipropilenas yra 100% perdirbamas ir netoksiškas aplinkai. Produkte nėra naudojamas PVC.

 

Terasa iš medžio plastiko kompozito (WPC)

 „LunaComp“ terasos lentoms būdingas privalumas yra „Lunawood“ pluošto panaudojimas. Per terminio modifikavimo procesą „Lunawood“ mediena patiria fizinius ir cheminius pokyčius, kurie suteikia natūralų atsparumą puvimui kartu su erdviniu stabilumu, kuris pasireiškia tiek karštyje, tiek drėgmėje. Visa tai sąlygoja, jog pasitelkus minimalią šio produkto priežiūrą, Jūsų terasa išliks graži metų metus.

 

Terasa iš medžio plastiko kompozito (WPC)

Dėl savo tvirto paviršiaus, atsparumo vandeniui ir trinčiai, „LunaComp“ terasos lentos yra idealus pasirinkimas viešbučiams, restoranams, sritims, esančioms aplink baseinus ir valčių prieplaukas, bei, žinoma, Jūsų namams. „LunaComp“ terasos lentas malonu jausti basomis kojomis, tačiau kitaip nei grynos medienos terasų atveju, Jums nereikės nerimauti dėl atplaišų.

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus