visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tarptautinis krovinių vežimas, transporto ir logistikos paslaugos

Tarptautinis krovinių vežimas, transporto ir logistikos paslaugos Tarptautinis krovinių vežimas, transporto ir logistikos paslaugos

UAB „SIRAMIS“ teikia transporto paslaugas Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Suomijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje. Bendrovė gabena krovinius tarp: Prancūzijos, Vokietijos, Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Belgijos, Olandijos, Lenkijos, Danijos, Šveicarijos, Ispanijos, Portugalijos, Didžiosios Britanijos. Įmonė gali pasiūlyti krovinių gabenimo paslaugas ir už Europos ribų.

1995 m. buvo įkurta individuali R. Jašinsko įmonė, teikusi transporto paslaugas. 2009 m. pasikeitė įmonės statusas, įmonė tapo UAB „SIRAMIS“. Šiandien UAB „SIRAMIS“ gali didžiuotis 55 transporto priemonių parku, kuriame – įvairaus tipo „Volvo“ ir „Mercedes“ automobiliai – standartiniai vilkikai, didžiakūbiai („megos“) ir traukiniai. Įmonės transportas atitinka visus nustatytus kriterijus, ekologijos ir saugumo reikalavimus. Vilkikai turi „Euro 3“, „Euro 4“ arba „Euro 5“ sertifikatus.

Šiuo metu „SIRAMIS“ krovinius gabena tentu dengtose transporto priemonėse.

Tarptautinio krovinių vežimo, transporto ir logistikos paslaugos

 

Bendrovės vairuotojai yra patyrę specialistai, daugelį metų gabenantys krovinius ne tik Europos, bet ir kitose šalyse. Visos transporto priemonės yra pritaikytos vežti pavojingus krovinius, vairuotojai turi ADR pažymėjimus ir pavojingų krovinių gabenimo leidimus. Didelis dėmesys skiriamas ne tik vairuotojų ir kitų darbuotojų profesiniam pasirengimui, bet ir transportui.

Tarptautinio krovinių vežimo, transporto ir logistikos paslaugos

UAB „SIRAMIS“ siekia užtikrinti, kad Jūsų kroviniai būtų pristatyti saugiai ir laiku, tam tikslui įdiegta moderni automobilių parko sekimo sistema, be to, visos transporto priemonės turi GPS įrangą. Šios dvi sistemos leidžia nustatyti krovinio buvimo vietą ir tikslų jo pristatymo laiką.

Įmonė siekia kuo labiau optimizuoti pervežimo kaštus ir nuolat tobulinti paslaugų kokybę, plėsti jų spektrą, todėl savo klientams gali pasiūlyti nepriekaištingą logistiką ir patrauklią kainą.

Tarptautinio krovinių vežimo, transporto ir logistikos paslaugos

UAB „SIRAMIS“ yra tikroji Lietuvos nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“ narė.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus