visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Tailando pėdų masažas puikiai savijautai ir gerai nuotaikai

Tailando pėdų masažas puikiai savijautai ir gerai nuotaikai Tailando pėdų masažas puikiai savijautai ir gerai nuotaikai

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„Masažo namai“ kviečia atsipalaiduoti ir mėgautis profesionalių masažuotojų atliekamu Tajų masažu. Po šio Tailandietiško pėdų masažo jausitės pailsėję, o puiki savijauta ir gera nuotaika bus garantuota.

Kaip mūsų organizmą veikia Tajų pėdų masažas?

Tailando pėdų masažo pagrindas yra refleksologija. Visi vidaus organai yra sujungti energetiniais kanalais su tam tikrais taškais Jūsų pėdose. Jei kuri nors Jūsų kūno dalis negaluoja, vadinasi, kanalais ar meridianais energija srovena vangiai ar net yra užblokuota. Dėl sutrikusios energijos apytakos tam tikrose pėdų vietose kaupiasi nuosėdos.

Masažuojant šiuos taškus, nuosėdos išnyksta ir energijos tėkmė vėl atkuriama. Šis masažas nuima kojų nuovargį ir tiesiogiai veikia visą organizmą.

Tailandietiškas pėdų masažas pašalins nuovargį, nemigą, galvos skausmus, užtikrins puikią savijautą ir gerą nuotaiką.

Šis masažas atliekamas rankomis ir specialiomis tailandietiškomis lazdelėmis, o jo teikiama nauda neabejotina:

  • Nors šis Tajų masažas vadinamas pėdų masažu, jo metu masažuojama ne tik pėda, kiekvienas pirštas, blauzda, bet ir galva bei rankos.
  • Tailando masažas gerina energijos tekėjimą organizme, stiprina nervų sistemą, mažina įtampą, stimuliuoja vidaus organus, kraujotaką.
  • Masažo metu ir po jo atsipalaiduoja pavargusios kojos ir stiprėja sąnarių paslankumas.
  • Tajų masažas gerina kraujo ir limfos cirkuliaciją.
  • Tajų masažo pagalba pagerėja energijos tekėjimas organizme, stiprėja nervų sistema, mažėja įtampa.
  • Tailandietikšo masažo metu pėdose stimuliuojami taškai ir zonos, atitinkančios įvairius organus. Tad gerėja atitinkamų organų veikla, šalinamas skausmas, nuovargis, nemiga ir galvos skausmai.

Tajų masažas tinka tiek vyrams, tiek moterims, nesvarbu, kokio amžiaus jie bebūtų. Juk ne veltui saulėtose Rytų šalyse tikima, jog žmogaus pėdų grožis yra ne ką mažiau svarbus nei veido skaistumas.

Pasirūpinkite savo pėdomis ir taip pasirūpinsite visu organizmu. Neleiskite savo kūnui sugriūti, atstatykite jo energetinį balansą Tailandietiško masažo pagalba. Ir patikėkite, dar daugelį metų džiaugsitės puikia sveikata, trykšite neblėstančia energija ir gera nuotaika.

Laukiame Jūsų „Masažo namuose“!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus