visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šviečiantys veidrodžiai - unikalus dizainas ir šviesos kokybė Jūsų interjerui

Šviečiantys veidrodžiai - unikalus dizainas ir šviesos kokybė Jūsų interjerui Šviečiantys veidrodžiai - unikalus dizainas ir šviesos kokybė Jūsų interjerui

MAVY STUDIJA, UAB

Kaip teigia UAB "Mavy studija" įkūrėjai, sparčiai populiarėjant LED apšvietimui, šis taikomas beveik visur, kur tik reikalinga šviesa. Na, pradėkime nuo bendro namų vidaus ar kiemo apšvietimo, baldų ar net mažiausių interjero detalių paryškinimo… O ar kada pagalvojote apie šviečiančius veidrodžius?

Vis dažniau apšvietimui naudojama, ne virš veidrodžių kyšantys šviestuvai, o į vidų montuojamas LED apšvietimas. Tiesa, jis taikomas buvo ir tada, kai LED juostelių dar nebuvo. Vietoje jų buvo naudojamos liuminescensinės lempos. Didžiausias tokių lempų minusas – veidrodžio storis, siekęs iki 7 cm. Dabar viskas daug paprasčiau – su naujausiomis technologijomis veidrodžio storis siekia vos 2-3 cm. Savaime suprantama, veidrodis tampa daug estetiškesnis ir, be abejo, apšvietimo kaštai elektros energijai sumažinami iki 80 proc.

Jeigu kalbėtume apie vonios kambario veidrodžius, natūraliai dėmesį sutelktume į svarbiausią jų funkciją – vaizdą. Čia vertėtų atkreipti dėmesį į šviesos kokybę. Tampa labai svarbu sukoncentruoti šviesą ten, kur to labiausiai reikia, t.y. į patį  veidrodį. Kas gali tai padaryti geriu, jeigu ne pats veidrodis?

svieciantys-veidrodziai-interjere1

Veidrodžiams vonioje taip pat galima pritaikyti ir šildymo funkciją. Viskas dėl to, kad veidrodis nerasotų. Turbūt sutiksite, išsimaudžius duše ir norint pamatyti savo atvaizdą nėra taip ir lengva… Nereikėtų pamiršti ir to, kad veidrodis turi būti ne tik funkcionalus, bet ir stilingas, papuoštas raštais, ar net šviestų įvairiomis spalvomis.

Gaminant prieškambario baldus taip pat daug dėmesio skiriama jo pritaikymui kiekvienų namų interjerui. Spalvos ir detalės, šioje vietoje, sužaidžia labai rimtą vaidmenį. Profesionalų rankose bet koks vaidmuo išpildomas šimtu procentų, tiesa?

Sakoma kad akys – sielos veidrodis. UAB „Mavy studija“ sako, jog veidrodis atskleidžia namų sielą. Būtent todėl jiems suteikiama kuo daugiau išskirtinumo, jie gražinami šviečiančias raštais ir pritaikomos įvairios naudingos funkcijos.

svieciantys-veidrodziai-interjere2

Taigi, sukurti estetišką, gražų bei patogų interjerą pats svarbiausias klausimas įsirenginėjant būstą. UAB „Mavy Studija“ Jums siūlo išskirtinius interjero elementų sprendimus iš stiklo. Stikliniai šviestuvai suteiks jūsų namams išskirtinumo, šviečiantis veidrodis ne tik puikiai atliks savo funkciją bet ir pagyvins vonios ar prieškambario interjerą, virtuvinės stiklo sienelės bus virtuvės akcentas o dekoratyvinio stiklo dirbiniai papuoš jūsų namus ir suteiks jaukumo.

„Mavy Studija“ - tai dviejų stiklo menininkų - Manto Mikutavičiaus ir Vytenio Dzvonko bendradarbiavimo vaisius. Tai studija, kurioje tiek dirbama tiek eksponuojami kūriniai iš stiklo. MAVY studijos tikslas - kuo daugiau žmonių supažindinti su dekoratyvaus stiklo galimybėmis ir pačiu stiklo menu. Užsukę į „Mavy Studija“ galite išsirinkti sau tinkamą stiklo (ir ne tik) gaminį ar jį užsisakyti.

MAVY studija - Pažvelkite į stiklą mūsų akimis ...

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus