visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Subalansuotas žalios mėsos ėdalas šunims RAFUS – AGROVA asortimento naujienos

Subalansuotas žalios mėsos ėdalas šunims RAFUS – AGROVA asortimento naujienos Subalansuotas žalios mėsos ėdalas šunims RAFUS – AGROVA asortimento naujienos

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Į „Agrova“ parduotuves atvyko pačios šalčiausios šios vasaros NAUJIENOS – subalansuotas žalios mėsos ėdalas šunims „RAFUS“. Tai 100% natūralus žalios mėsos, susmulkintų kaulų ir įvairių subproduktų mišinys be jokių konservantų, skonio stipriklių ar kitų maisto priedų. Mėsa ir subproduktai yra smulkinti stambiais gabaliukais, tad gerai matosi kiekviena sudedamoji dalis. Dalis produktų papildyti ryžiais. „RAFUS“ ėdalo mišiniai specialiu būdu, itin greitai užšaldomi žemoje temperatūroje, kad išliktų saugūs ir kokybiški.

Šunys yra plėšrūnai, tad turime juos šerti, į tai atsižvelgdami - maistu, kurį jie patys rinktųsi, gyvendami natūralioje aplinkoje: žalia mėsa, kaulais, subproduktais ir daržovėmis. Šis maitinimo būdas yra vadinamas BARF – anglų kalbos žodžių Biologically Appropriate Raw Food (biologiškai tinkamas žalias maistas) arba Bones And Raw Food (kaulai ir žalias maistas) trumpinys.

Subalansuotas „RAFUS“ ėdalas juo šeriamiems šunims suteikia daug privalumų – ima blizgėti kailis, dantys ir dantenos tampa švarūs ir sveiki, susiformuoja stipri imuninė sistema ir apskritai, bendra sveikatos būklė. O svarbiausia – tai patiks jūsų šuniui!

Agrova - zooprekės Jūsų augintiniams

„RAFUS“ produkciją galite įsigyti „Agrova“ parduotuvėse Panevėžyje. Šilti orai sugrįžo, tad tai puiki proga nudžiuginti ir atgaivinti savo mylimą augintinį!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus