visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stogo danga SUPERIOR HB – aukščiausia kokybė ir atsparumas

Stogo danga SUPERIOR HB – aukščiausia kokybė ir atsparumas Stogo danga SUPERIOR HB – aukščiausia kokybė ir atsparumas

STOGŲ SISTEMOS, UAB

www.stogusistemos.lt

Pagrindinė įmonės UAB „Stogų sistemos“ specializacija yra mažmeninė bei didmeninė prekyba įvairiausių tipų stogų dangomis bei visomis komplektuojamomis detalėmis ir skardos lankstinių gamyba. Įmonė pristato „BLACHOTRAPEZ“ dangą „SUPERIOR HB“, skirtą ekstremaliomis sąlygomis eksploatuojamiems stogams. Tai – išskirtinis dengto plieno produktas, skirtas naudoti pastatų išorėje, išskirtinio spalvos stabilumo ir atsparumo korozijai reikalaujančiomis sąlygomis.

Stogo danga SUPERIOR HB – aukščiausia kokybė ir atsparumas

Ekstremaliai atsparus stogas

Dėl išskirtinių „SUPERIOR HB“ stogo dangos savybių ši danga puikiai tinka naudoti tiek individualiems namams, tiek pramoniniams objektams. Be to, „SUPERIOR HB“ stogo danga tinkama naudoti kaip sienų ir kondicionavimo, šildymo bei vėdinimo sistemų korpusų apdailos medžiaga.

Bendrovės „BLACHOTRAPEZ“ stogų dangos su nauja „SUPERIOR HB“ danga – tai puikus sprendimas tiems, kurie didžiausią dėmesį teikia aukščiausiai stogo dangos kokybei ir atsparumui. „SUPERIOR HB“ stogo danga užtikrins ilgametę patikimą kiekvieno stogo apsaugą ir leis džiaugtis patrauklia stogo išvaizda.

„SUPERIOR HB“ produktai išbandyti sudėtingiausiomis sąlygomis, o bandymų rezultatai parodo, kad ši medžiaga pasižymi išskirtiniu patvarumu, yra atspari įbrėžimams ir korozijai. Dažų danga buvo sukurta bendradarbiaujant su Švedijos chemijos koncernu „Akzo Nobel“, vadovaujantis saugos norma EC 1907/2006. Tanki sutvirtinančių dažų gyslelių raizgynė poliesterio granulėse su akrilo priedu suteikia dangai atsparumą, analogišką storiausių ir brangiausių dangų atsparumui.

Pagrindinis bruožas, skiriantis dangą „SUPERIOR HB“ nuo įprastinės poliesterinės dangos, yra vizuali dangos „SUPERIOR HB“ išvaizda.

„SUPERIOR HB“ – tai puiki alternatyva lygiam poliesteriniam paviršiui. Akrilo priedo dėka dangos struktūra yra šiek tiek grūdėta ir atspindi šviesą kaičiuoju efektu. Be to, akrilo priedas sukietina dažų sluoksnį, todėl produktas yra itin atsparus įbrėžimams.

„SUPERIOR HB“ 50 μm suteikiama 15 metų garantija C4 agresyvios aplinkos poveikio sąlygomis ir 30 metų garantija C1-C3 kategorijų aplinkos sąlygomis.

Stogo danga SUPERIOR HB – aukščiausia kokybė ir atsparumas

Išskirtinė apsauga

Danga „SUPERIOR HB“ užtikrina patikimą apsaugą nuo vėjo ir kitų atmosferos veiksnių poveikio. Be to, ši danga teikia antikorozinę apsaugą. Danga pasižymi ne tik stabilia spalva ir atsparumu mechaniniams pažeidimams, bet ir išskirtiniu blizgumu, suteikiančiu dangai itin patrauklią išvaizdą, be to, šią dangą nesudėtinga prižiūrėti.

Plieninės „SUPERIOR HB“ dangos dažų sluoksnio storis yra 50 mikronų, todėl šią dangą yra lengviau formuoti ir išlenkti. Be to, produktas yra atsparus įbrėžimams, o jam gaminti naudojama skarda, kurios cinko dangos masė 275 g/m2, užtikrinanti nepriekaištingą atsparumą korozijai.

Skardos su „SUPERIOR HB“ danga savybės:

  • išskirtinis atsparumas įbrėžimams – 50 mikronų dažų sluoksnio storis,
  • atsparumas korozijai – skarda, kurios cinko dangos masė 275 g/m2,
  • didelis atsparumas UV spinduliuotei – spalva išlieka nepakitusi ilgus metus. Puikiai tinka naudoti intensyvių saulės ir UV spindulių veikiamose objektų zonose,
  • puiki deformavimosi geba – ideali skarda čerpėms profiliuoti,
  • grūdėtos struktūros danga – papildomos techninės ir dekoratyvinės savybės,
  • puikiai tinka aplinkai, kurioje vyrauja didelė sieros koncentracija, ir kuriai būdingas didelis druskingumas (pajūrio, pramoniniai, taršos paveikti regionai),
  • apatinė pusė padengta dvigubu dažų sluoksniu,
  • 30 metų GARANTIJA.

UAB „Stogų sistemos“ yra „Iko“, „BlachoTrapez“, „Benders“, „Metalmaster“, „Gamrat“, „Wirplast“, „Corotop“ ir kitų prekinių ženklų įgaliota atstovė Lietuvoje. Įmonės partneriai – tiekėjai iš viso pasaulio: Kanados, Belgijos, Vokietijos, Švedijos, Suomijos, Slovakijos, Latvijos, Lenkijos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus