visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stogo danga Gerard - plieninės stogų dangos su 50 metų garantija - KLINKERIS VISIEMS

Stogo danga Gerard - plieninėa stogų dangos su  50 metų garantija Stogo danga Gerard - plieninėa stogų dangos su 50 metų garantija

KLINKERIS VISIEMS, UAB

Stogo danga Gerard - plieninės stogų dangos su  50 metų garantija. Suteikite savo namui didesnę vertę padovanodami Sau GERARD stogų dangą su 50 metų garantija! Kaip teigia UAB "Klinkeris visiems", oficialus "Gerard" stogo dangos atstovas Lietuvoje - daugiau kaip 100-e pasaulio šalių, įskaitant Lietuvą, sauganti nuo ekstremalių gamtos sąlygų, GERARD stogo danga gali saugoti bei puošti ir Jūsų namą.

1957 m. kompanija "AHI Roofing" pirmoji Pasaulyje pradėjo plieninės stogo dangos gamybą. Naudojant modernias technologijas buvo pagamintas cinko aliuminiu dengtas plienas su akmenukų paviršiumi – tapęs GERARD stogų dangos tvirtybės simboliu. Nuo tada ši danga plačiai paplito visame pasaulyje. Remdamasi didele patirtimi "AHI Roofing" stogų dangoms suteikia 50 metų garantiją. Gerard stogų danga yra novatoriškas produktas ir pasaulinėje rinkoje vertinama dėl aukščiausios kokybės ir meistriškumo. Aukšti stogų dangos gamybos standartai garantuoja ilgaamžę gaminio kokybę.

stogai, stogų dangos, gerard stogai- Stogo danga su 50 metų garantija!
- Stogų dangos sistema išrasta Naujojoje Zelandijoje;
- Plieninė stogo danga su natūralaus zelandietiško skaldyto akmens paviršiumi;
- Akmens paviršius sudaro prabangaus stogo įspūdį, suteikia namui didesnę vertę;
- Nepraleidžia lietaus sukeliamo triukšmo;
- Stogų dangas galima rinktis iš 19 spalvų, 7 faktūrų;
- Geras kokybės ir kainos santykis;
- Nereikalinga OSB plokštė;
- Nelieka dengimo atliekų;
- Lengva stogo konstrukcija, 1 m2 tik 6,6 kg;
- Patogus stogo dangos transportavimas, sandėliavimas, padavimas statybos objekte;
- Paprastas ir greitas dengimas, darbus galima atlikti patiems arba patikėti profesionalams;
- Ši stogo danga idealiai atkartoja klinkerinių čerpių, akmens, skiedrų stogų faktūrą ir spalvas, tačiau nereikalauja tvirtų ir brangių stogo konstrukcijų;
- Ilgaamžiškumas suderintas su natūralumu.

UAB "Klinkeris visiems" konsultuoja visais stogo dengimo klausimais ir rekomenduoja meistrus turinčius "GERARD MEISTRO" sertifikatą.

Stogo dangos Gerard - ypatingi pasiūlymai "KLINKERIS VISIEMS"

Gerard Classic
CLASSIC stogo danga simbolizuoja kokybę ir pranašumą. Įkvėpimas, išskirtinumas, elegancija ir atsparumas, įsiliejantis į bet kokią aplinką.
Tai cinko aliuminiu dengtas plieninis stogas su natūralių akmenukų paviršiumi, galintis suteikti elegancijos ir modernumo Jūsų namams. GERARD stogo danga - puikus pasirinkimas, norint turėti išskirtinį stogą. Pažangios technologijos stogo dangai suteikia ilgaamžiškumo, kas yra  patikima investicija į ateitį.

Gerard Heritage II   
HERITAGE stogo danga - atraskite praeitį dabartyje ir išsaugokite ateičiai. Įkvėptas patvarumo ir elegancijos palikimas visoms kartoms. Tai iš naujo atrastos tradicijos. Visi šie produktai padaryti iš lengvasvorio plieno, kuris yra stiprus ir ilgalaikis, galintis atlaikyti įvairias ekstremalias oro sąlygas. Ši stogo danga turi ilgalaikį korozijos pasipriešinimą. Ši stogo danga dėl ypač mažo svorio tinka renovuojant senus stogus.
   
Gerard Corona Shake
CORONA SHAKE stogo danga - palikimas ir tradicijų puoselėjimas.Tai tradicinis anglų, olandų, prancūzų ir vokiečių stogų mišinys. Natūrali estetika, lengvas dengimas. Ši stogo danga nereikalauja jokios papildomos tvirtesnės stogo konstrukcijos, todėl sutaupomos papildomos lėšos.
 
Gerard Milano
MILANO stogo danga - tradicinė elegancija, prestižas, išskirtinumas, nuostabi ateitis su įkvepiančia praeitimi.  Dėl lengvo ir greito stogo dengimo yra sutaupoma dengimo kaina. Ši stogo danga turi gerą kokybės ir kainos santykį. GERARD stogų spalvą galima pasirinkti iš plačios gamos, kuri puikiai dera su natūraliomis gamtos spalvomis. Todėl galima lengvai išsirinkti stogą tiek naujos statybos namui, tiek seno pastato renovavimui.
 
Gerard Senator Shingle
SENATOR SHINGLE stogo danga -charakteris, elegancija, paprastumas. Plačiai paplitusi stogų danga. Dengiant GERARD stogus beveik nelieka jokių statybinių atliekų, todėl tai yra labai ekonomiška stogo danga. Kadangi šie stogai padengti akmens skalda, tai yra sulaikomas lietaus triukšmas.

Stogo danga Gerard Diamant

Diamant stogo danga - tai yra nepriekaištingas, naujas Gerard stogų dangos profilis, išsiskiriantis tiek sava faktūra, tiek dengiamu pločiu, kuris yra 10% didesnis, reiškia 10% mažiau laiko stogo dangos montavimui, 10% mažiau darbo jėgos, 10% mažiau grėbėstavimo, kartu paėmus 10% mažiau išlaidų.

UAB „Klinkeris visiems“ oficialus "Gerard" stogų dangų atstovas Lietuvoje vykdo mažmeninę ir didmeninę prekybą namų apdailos bei renovavimo medžiagomis visoje Lietuvoje:

• stogų dangomis ir visomis kompletuojančiomis medžiagomis,
• lietaus nuvedimo sistemomis,
• klinkerinėmis plytelėmis, klinkerinėmis plytomis,
• fasadų apšiltinimo sistemomis,
• trinkelėmis, terasų grindinėmis plytelėmis;
• klijais ir glaistais.

Neužtenka  pasakyti, kad mes siekiame patenkinti vartotojų poreikius. Mes esame ne tik profesionalūs vadybininkai, bet ir puikūs patarėjai ir atsakingi darbuotojai. Leiskite sau pasvajoti ir svajonę paverskite realybe. Nesvarbu, ar jūs norite klasikinio, modernaus, postmodernaus ar visa tai norite matyti viename, mes galime pasiūlyti Jūsų namo fasadui visus sprendimus.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus