visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Stiklo panaudojimas buityje, biure ir ne tik

Stiklo panaudojimas buityje, biure ir ne tik Stiklo panaudojimas buityje, biure ir ne tik

MAVY STUDIJA, UAB

Panaudojant šiuolaikines stiklo apdirbimo galimybes, sparčiai populiarėja stiklo konstrukcijų panaudojimas buityje, biuruose, ir ypatingai prekybinės paskirties objektuose. Buityje stiklas dažnai naudojamas interjero detalių kūrimui, tokiom kaip virtuvinės stiklo sienelės ar paveikslai stikle. Biuruose plačiau naudojamos berėmio stiklo pertvaros ar stiklinės durys. Na, o žinoma prekybinės paskirties objektuose be stiklinių vitrinų ir stiklinių durų, ko gero neapsieina nei viena parduotuvė.

Stiklo naudojimas buityje

Stiklas buityje naudojamas jau nuo neatmenamų laikų, viskas prasidėjo nuo langų. Vėliau buvo gaminami veidrodžiai, ir galiausiai, kai išmokome pilnai apdirbti stiklą, jo panaudojimas tapo praktiškai beribis. Buityje stiklas ir jo konstrukcijos dažniausiai naudojamas interjero detalių kūrimui, dušo kabinų, bei stiklinių durų ar nedidelių pertvarų gamybai. Nuo ko viskas prasideda? Atsakymas į šį klausimą labai paprastas, nuo idėjos ir dizaino. Patirtis ir praktika, taip pat labai svarbu, bet tuo pasirūpins UAB „Mavy Studija“ meistrai ir dizaineriai. Jie ne tik padės sugalvoti, kaip galima įgyvendinti jūsų idėją, bet ir patars visais dizaino klausimais.

stiklo-panaudojimas-buityje1

Stiklas biure

Stiklinių konstrukcijų panaudojimas yra platus, kaip ir buityje taip ir biure. Ko gero įsikuriant biurą, iškyla nemažai problemų susijusių su patalpų paskirstymu. Ypatingai tai aktualu didelių patalpų nuomininkams ir savininkams. Ten, kur vienoje patalpoje dirba daug žmonių, kiekvienam reikia sukurti atskirą erdvę, bet, taip pat norisi išlaikyti visus kartu. Tai yra ypač būdinga, vadinamiems „Amerikiečių“ tipo ofisams. Stiklinės pertvaros yra pati geriausia išeitis, atsiradus tokioms problemoms.

Dar vienas labai aktualus aspektas, kalbant apie stiklinių konstrukcijų įrengimą biuro patalpose, yra tai jog kiekvienas darbdavys ar komandos vadovas nori matyti kaip dirba ir elgiasi jų darbuotojai. Jeigu sėdėsite už sienos, to padaryti negalėsite neišeidami iš savo kabineto. Vėlgi stiklinės sienos pats tinkamiausias sprendimas. Žinoma ne visada to reikia, stiklinės pertvaros gali būti ir nepermatomos, norint atsiriboti nuo kitų. Jų dizainas gali būti kuriamas priklausomai nuo to, kur bus naudojama ir kokie reikalavimai keliame stiklo konstrukcijai.

stiklo-panaudojimas-biure1

Stiklo konstrukcijos prekybinės paskirties patalpose

Prekybinės paskirties patalpose pats svarbiausias kriterijus, atskleisti ir parodyti tai kuo prekiaujate. Todėl nenuostabu jog, kuo daugiau vitrinų turi būti permatomų, kad visi galėtų matyti kas yra viduje. Kalbant apie parduotuves, be vitrininių stiklo konstrukcijų be galo svarbu yra ir pačios vitrinos, kur laikomos prekės. Žinoma viskas priklauso nuo to, apie kokias prekybines patalpas eina kalba. Juvelyrinių ir kitų nedidelių daiktų prekyboje svarbiausia yra, kad prekės būtų matomos ir gerai apšviestos. Tam yra panaudojamas ir šiuolaikinis LED apšvietimas.

Gaminant prekybinės paskirties stiklines konstrukcijas, labai svarbu atsižvelgti į praktiškumą, kokybę. Nemažiau svarbu ir dizainas, juk kiekvienas prekeivis nori pritraukti kuo daugiau klientų. UAB „Mavy Studija“ vieni iš pirmųjų pradėjo gaminti, prekybai skirtomis, stiklinėmis vitrinomis ir lentynomis, pritaikydami LED apšvietimą. Naujausių technologijų pritaikymas pabrėžia įmonės siekimą tobulėti ir būti koja pirmiems už konkurentus.

stiklo-panaudojimas-prekyboje1

Mavy Studija tai įmonė, kurios tikslas - patenkintas klientas. Norėdami neatsilikti nuo konkurentų, visada žvalgosi į priekį, mokosi, bei pritaiko naujausias technologijas ir žinias.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus