visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Statybinė mediena – ekologiškiausia medžiaga statybose

Statybinė mediena – ekologiškiausia medžiaga statybose Statybinė mediena – ekologiškiausia medžiaga statybose

LOG FOREST, UAB

www.logforest.lt

UAB „Log Forest“ prekiauja statybine mediena – tiek spygliuočių, tiek lapuočių. Ši mediena atitinka aukščiausius standartus ir yra tinkamai paruošta. Mediena yra plačiai pritaikoma, ekologiška ir natūrali statybinė žaliava. Todėl ją galima naudoti įvairiausioms namo dalims įrengti.

Medieną puikiausiai galima pritaikyti statybose. „Log Forest“ paruošta mediena atitinka šiuolaikines technologijas ir gali būti paruošta pagal kiekvieno individualius pageidavimus. Tinkamai paruošta statybinė mediena yra ilgaamžė ir atspari aplinkos poveikiui.

Medis yra lengvai apdirbama statybinė medžiaga. Ilgą laiką naudojama, dabar mediena vėl populiarumo viršūnėje. „Log Forest“ ją apdirba ir paruošia taip, kad mediena pasižymi ilgaamžiškumu ir tvirtumu. Statybinė mediena yra labai universali ir atspari aplinkos poveikiams.

Mediena – ekologiškiausia statybinė medžiaga

Lietuvoje iš naujo atrandami medienos pritaikymo būdai ir metodai. Medienos pritaikymo galimybės beribės – ji naudojama laikančiosioms stogų konstrukcijoms, sienų konstrukcijoms, stogų tąšeliams, prie kurių tvirtinama stogo danga, grindims, balkonams, terasoms, pirtims, karkasiniams, moduliniams namams statyti, įrengti ir t.t.

Medienos gaminiai turi unikalų dizainą ir raštą, mediena – pati ekologiškiausia statybinė medžiaga. Medienos apdaila namams suteikia jaukumo, originalumo, besirenkantieji medieną prisideda prie ekologiško gyvenimo būdo puoselėjimo.

„Log Forest“ asortimente galima įsigyti statybinės medienos, tarinės medienos ir malkinės medienos. Įmonė gamina pušinę, eglinę, beržinę, juodalksninę pjautinę  medieną, taip pat 3 metrų ilgio spygliuočių ir lapuočių malkinę medieną.

Mediena – ekologiškiausia statybinė medžiaga

„Log Forest“ konsultantai padės išsirinkti geriausius spygliuočių arba lapuočių medienos gaminius.

Bendrovė nuo nuo 2012 m. yra Lietuvos miško savininkų asociacijos narė. Įmonės kolektyvas turi didelę patirtį tiek miškininkystės srityje, tiek medienos gamyboje. UAB „Log Forest“ sėkmingai vykdo veiklą visoje Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus