visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Statybinė armatūra BAUT ir MURFOR - apdailos mūro armavimui ir plytinių sąramų įrengimui

Statybinė armatūra BAUT ir MURFOR - apdailos mūro armavimui ir plytinių sąramų įrengimui Statybinė armatūra BAUT ir MURFOR - apdailos mūro armavimui ir plytinių sąramų įrengimui

BAUTOPAS, UAB

UAB „Bautopas“ įkurta 2000 metais. Pradėjusi savo veiklą nuo mūro aksesuarų gamybos ir tiekimo iš užsienio, šiai dienai bendrovė užima dominuojančią padėtį pakabinamų plytinių fasadų projektavimo ir gamybos srityje Baltijos šalių rinkoje. UAB „Bautopas“ gaminama produkcija sudaro vientisą sistemą su prekiniu ženklu BAUT®.

UAB „Bautopas“ jau daugiau 15 metų projektuoja ir gamina įvairias BAUT® prekės ženklo detales pakabinamiems plytiniams fasadams.. BAUT® – tai įvairiausios nerūdijančio plieno gembinės pakabos, kabamųjų plytinių fasadų įrengimui. BAUT® – jungtys, padedančios montuoti sąramas įvairiausiais dėjimais. Tai ir apdailos mūro armavimo sistema, bei mūro aksesuarai, tokie kaip ryšiai ir ventiliacinės dėžutės.

Apdailos mūro armavimui ir plytinių sąramų įrengimui, „Bautopas“ pristato BAUT bei „Murfor“ armatūrą. „Murfor“ armatūra yra gaminama „Bekaert“ koncerne, Belgijoje. UAB „Bautopas” yra oficialus šio „Bekaert“ koncerno gaminamo produkto atstovas Baltijos šalyse.

„Murfor“ armatūra

Statybinė armatūra BAUT ir MURFOR

Išilginis armavimas plienine „Murfor“ ir BAUT armatūra yra taikomas horizontalių ir vertikalių apkrovų veikimo atveju, taip pat konstrukcijose, kurios yra seisminio aktyvumo zonose. Toks armavimas yra būtinas išoriniuose daugiasluoksnių sienų konstrukcijų sluoksniuose, nes juos labiausiai veikia oro sąlygos, vėjo apkrovos ir temperatūros svyravimai.

BAUT armavimo sistema

Statybinė armatūra BAUT ir MURFOR

BAUT armavimo sistema yra sudaryta iš dviejų komponentų – armatūros tvirtinimo elementų AR- 01 ir armatūros strypų AS-2,7. Jungiamoji detalė AR-01 – tai stačiakampė plokštelė, kurios kampai yra nulenkti žemyn 45° kampu, o iš jos išspausti trikampiai danteliai yra nukreipti į viršų. Danteliai yra išdėstyti šachmatine tvarka taip, kad tarp jų būtų galima užfiksuoti armatūros strypą AS. Virš mūro paviršiaus pakelta armatūra iki galo panardinama į skiedinį.

Armuojant konstrukcijas „Murfor“ ir BAUT armatūra, padidinama jų laikomoji geba ir monolitiškumas, užtikrinama atskirų pastato dalių sąveika.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus