visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Spintos su stumdomomis durimis – praktiškas, patogus ir šiuolaikiškas sprendimas

Spintos su stumdomomis durimis – praktiškas, patogus ir šiuolaikiškas sprendimas Spintos su stumdomomis durimis – praktiškas, patogus ir šiuolaikiškas sprendimas

RALKO, UAB

ralko.lt

Ieškantys naujos spintos, drabužinės ar planuojantys namų zonas atskirti pertvaromis nori įsigyti kokybišką produktą, derantį prie jau esamo būsto interjero. Spintos su stumdomomis durimis — modernus sprendimas užtikrinantis stilių, patogumą ir komfortą, be to tai puikus erdvės sutaupymo būdas. Stumdomų durų spintos puikiai pritaikomos tiek dideliame name, tiek mažame bute ar ofise. Spintos su slenkančių durų sistema išsiskiria kokybe ir paprastu, lengvu naudojimu. Kaip išsirinkti stumdomų durų spintą, kad ji būtų ilgaamžis sprendimas, o baldo medžiagos, spalvos ir stilistika derėtų interjere – atsako UAB „Ralko“ direktorius. A. Čenkus.

„Užsisakant naują spintą, reikėtų atkreipti dėmesį į individualius užsakovo poreikius, taip pat svarbu, kurioje vietoje planuojama ją statyti, kokia bus spintos paskirtis (miegamojo spinta, koridoriaus spinta ir t.t.), kiek asmenų ja naudosis. Ypač tai aktualu planuojant vidinį spintos išdėstymą. Reikėtų atkreipti dėmesį ir į medžiagas, iš kurių ji bus gaminama. Nebūtina spintos lentynoms, t.y. vidui, naudoti pačių brangiausių medžiagų – svarbesnis ergonomiškas ir funkcionalus vidaus išdėstymas. Labai svarbu, projektuojant naują spintą, priderinti ją prie esamo ar naujai kuriamo interjero. Didesnį dėmesį reikėtų skirti stumdomosioms durims. Šiuo metu rinkoje gausu pigių ekonominės klasės sistemų, kurios nepateisina kliento lūkesčių nei kokybės, nei eksploatacijos, nei tarnavimo laiko atžvilgiu. Įmonė gali pasiūlyti platų stumdomų durų užpildų, aliuminio profilių asortimentą, o kainos ir kokybės santykis – vienas geriausių rinkoje. Sistemai suteikiama dešimties metų garantija.“ – patirtimi dalinasi Artūras Čenkus.

Spintos su stumdomomis durimis

„Dažnai žmonės daro klaidą, bandydami patys susiprojektuoti spintą, nesikonsultuodami su specialistais. Tokiais atvejais neišvengiama klaidų, nes tai, kas užsakovui atrodo tinkama, pasirodo esant visai nepatogu ir neergonomiška. Lygiai taip pat svarbu pasikonsultuoti ir renkantis medžiagas, spalvas, kad spinta derėtų prie būsto interjero. Spintų montažą taip pat reikėtų patikėti specialistams, nes paprastai užsakovas neturi specialiai tam skirtų įrankių, todėl, spintą montuojant pačiam, ji gali būti nestabili, nepatogi naudotis (blogai slankiojasi durys ir t.t.), o ir galutinis spintos vaizdas visiškai netenkins. Todėl svarbu įsivertinti savo galimybes ir žinias, nebijoti konsultuotis, o esant reikalui – šį darbą patikėti savo srities specialistams.“

Spintos su stumdomomis durimis

UAB „Ralko“ įmonės veikla – stumdomų durų gamyba, prekyba LED apšvietimu bei nestandartinių korpusinių baldų gamyba. Ieškantys naujos spintos, drabužinės ar planuojantys namų zonas atskirti pertvaromis nori ne tik įsigyti kokybišką produktą, derantį prie jau esamo būsto interjero, bet ir laukia profesionalo konsultacijos – kad įsigytas daiktas būtų ilgaamžis, kad medžiagų, spalvų, stilistikos pasirinkimas būtų tinkamas. UAB „Ralko“ gaminamoms stumdomų durų spintoms bei pertvaroms naudojamos žinomų gamintojų – „Slider“ ir „Indeco“ aliuminio sistemos, siūlomas platus profilių, plokščių, išskirtinio dizaino stiklų bei veidrodžių asortimentas. Į spintas taip pat galima įmontuoti šiuolaikišką LED apšvietimą, kas suteiks papildomo funkcionalumo ir stiliaus Jūsų interjerui.

Spintos su stumdomomis durimis

UAB „Ralko“ domisi rinkos naujovėmis, nuolatos ieško naujų dizaino sprendimų, bendradarbiauja su dizaineriais ir baldų gamintojais, tad savo klientams siūlo ilgaamžes ir funkcionalias, įvairių dydžių, šiuolaikiškų modelių ir dizainų stumdomų durų spintas.

UAB „Ralko“ dirbantys specialistai padės ne tik išsirinkti kokybiškas ir patvarias medžiagas, bet ir pasiūlys individualų projektą, atitinkantį naujausias dizaino tendencijas, ergonominius reikalavimus bei kliento poreikius.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus