visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sniego valytuvai HUSQVARNA – tinkami bet kokiu oru

Sniego valytuvai HUSQVARNA – tinkami bet kokiu oru Sniego valytuvai HUSQVARNA – tinkami bet kokiu oru

Žaliasis kampas, UAB

UAB „Žaliasis kampas“ tiekia įsigysite kokybišką techniką ir įrankius, skirtus aplinkos tvarkymui ir priežiūrai. Įmonė siūlo profesionalius „Husqvarna“ sniego valytuvus. Šie sniego valytuvai padės jums įveikti žiemiškus rūpesčius ir sniego pusnis. Juos paprasta užvesti netgi šalčiausiu oru, jais lengva manevruoti.

Dėl dviejų pakopų sraigto/rotoriaus sistemos, elektrinio paleidimo funkcijos, kintamo pavaros greičio ir stambaus protektoriaus padangų, su „Husqvarna“ sniego valytuvais būsite visada pasirengę sunkiausiems žiemos iššūkiams – nesvarbu, kokios sniego sąlygos bebūtų.

Sniego valytuvai HUSQVARNA – tinkami bet kokiu oru

Geriausiai tinka kietai suspaustiems masyvams

Dviejų pakopų sistema veikia puikiai net ir esant kietai suplūktam sniegui. Pirmiausiai sniegas susmulkinamas prieš paduodant jį į korpusą, po to jis išmetamas per sparnuotę. Naudodami kintamą judėjimo žeme greitį suvienodinsite savo darbo pajėgumą.

Sniego valytuvai HUSQVARNA – tinkami bet kokiu oru

Lengva manevruoti bet kokiu oru

Tenka dirbti esant slidžiam paviršiui ir ledui? „Husqvarna“ sniego valytuvuose yra įrengtos padidinto protektoriaus padangos, kurios visada užtikrina gerą sukibimą.

Svirtys ir valdikliai įrengti taip, kad galėtumėte juos lengvai pasiekti. Šildomų rankenų bei elektrinio starterio dėka, įrenginį patogu naudoti net esant atšiauriomis oro sąlygomis.

Sniego valytuvai HUSQVARNA – tinkami bet kokiu oru

Smart Start® esant šaltam klimatui

Žema temperatūra dažnai blogai veikia akumuliatorius. Tačiau starterio sistemos dėka, jums nereikės dėl to nerimauti. Įjungę „Husqvarna“ sniego valytuvą į maitinimo lizdą, galėsite lengvai užvesti variklį tiesiog paspaudę mygtuką.

UAB „Žaliasis kampas“ klientams garantuojamos patrauklios kainos ir nuolat atsinaujinantis prekių asortimentas, žymiausių pasaulyje gamintojų naujos ir originalios prekės, efektyvus prekių pristatymas pirkėjams visoje Lietuvoje, gamintojų garantijos bei prekių grąžinimas ar keitimas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus