visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sniego kasimo ir valymo darbai nuo kelių ir stogų. Kodėl verta sniego valymo darbus patikėti specialistams?

Sniego kasimo ir valymo darbai nuo kelių ir stogų. Kodėl verta sniego valymo darbus patikėti specialistams? Sniego kasimo ir valymo darbai nuo kelių ir stogų. Kodėl verta sniego valymo darbus patikėti specialistams?

PJOVĖJAI, UAB

Sniego kasimo ir valymo darbai nuo kelių ir stogų. Kodėl verta sniego valymo darbus patikėti specialistams? Įmonės UAB "Pjovėjai" specialistai, eilę metų teikdami visas aplinkos tvarkymo, o tarp jų ir sniego kasimo ir valymo paslaugas žino, kad atėjus žiemai, sniego valymas tiek nuo pravažiavimo kelių, takų, o ypač nuo bet kokio pastato stogo, paprastai reikalauja daug laiko ir fizinių pastangų.

Dažnas yra susidūręs su iškritusio sniego sukeltomis problemomis, kuomet sunku pravažiuoti su automobiliu, neįmanoma praeiti nesušlapus kojų, o kur dar sniego perteklius ant stogų ir po jais kabantys varvekliai. Kuomet iškritus gausiam kritulių kiekiui nebegalite nuvažiuoti į darbą, sniego kasimo nuo kelių darbai tampa būtinybe. Tai yra patyręs dažnas miesto gyventojas, o ypač ši problema aktuali gyvenantiems vienkiemiuose, kur valstybės transportas išvis nevalo kelių, arba juos valo itin retai.

Esant mažam sniego kiekiui galima barstyti druską. Barstymui tinka bet kokia druska. Dar galima naudoti smėlį, jis nesumažins sniego ar ledo kiekio, bet pagerins sukibimą ir nebus taip slidu. Galite bandyti valytis sniegą savarankiškai - su rankiniu sniego semtuvu, bet jei plotai dideli, o sniego storis taip pat nemažas, Jums tikrai prireiks nemažos talkos. Bet kam gaišti savo brangų laiką ir gadintis nervus, kaip yra šios srities specialistų kurie Jums tikrai padės ir atliks savo darbą greitai bei sklandžiai?

Varveklius, kybančius beveik po kiekvienu stogu ar stogeliu daužyti rekomenduoja civilinės saugos specialistai. Pasak civilinės saugos specialistų saugią aplinką aplink namą sukurti privalo už namą atsakingas asmuo ar įstaiga. Ne vienas gyventojas, o ypač namų ūkio bendrovė tą ir daro, tačiau kai kurie pavyzdžiai rodo, kad varveklius nemokšiškai šalinantys darbuotojai sukelia didesnę grėsmę aplinkiniams, nei kybantis varveklis. Sugadinami automobiliai, kultūros vertybės ar netgi blogiausiu atveju sužalojami praeiviai.

Todėl tokį darbą reiktų patikėti jį išmanantiems žmonėms, kurie tai daro ne vieni metai, imasi visų būtinų saugos priemonių, atlikdami sniego valymo darbus saugiai ir tvarkingai. Sniego kasimo darbai viena iš UAB "Pjovėjai" įmonės veiklos sričių ir mes visada pasiruošę padėti Jums. Siūlome greitą ir kokybišką sniego valymą patikimu transportu. Taip pat teikiame sniego valymo ir varveklių pašalinimo nuo stogų paslaugas ir sniego kasimą nuo saulės kolektorių.

sniego-kasimo-ir-valymo-darbai

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus