visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Skysti tapetai. Kodėl rinktis išskirtinę ir natūralią sienų dangą - skystus tapetus?

Skysti tapetai WALLDECOR - dekoratyvinė natūrali sienų danga iš Japonijos Skysti tapetai WALLDECOR - dekoratyvinė natūrali sienų danga iš Japonijos

WOLCOLOR GROUP, UAB

UAB „Wolcolor Group“ atstovaudama dvi skirtingas japonų kompanijas platina jų produkciją ne tik Baltijos šalių regione, bet ir visoje Europos Sąjungoje. „T. Murakami & Co“ gamina sienų ir lubų dangas iš medvilnės ir vilnos pagrindo, dar kitaip žinomo prekiniu ženklu „WALLDECOR“. Tuo tarpu kita japonų kompanija „Fujiwara Chemical Co“, Ltd. gamina sienų ir lubų dangas šilko pagrindu. Medžiagos pasižymi yapč aukšta kokybe ir kruopščiai atrinktomis sudedamosiomis dalimis. Prekinis ženklas žinomas „ORIENTAL COAT“ pavadinimu. Didelis asortimentas dangos pavyzdžių, pasitelkus fantaziją, leis išsirinkti priimtiniausią variantą Jums.

Skysti tapetai

Japoniška sienų ir lubų danga „WALLDECOR“, tai alternatyva dažytoms ir tapetuotoms sienoms. Į sudėtį įeina natūralios medžiagos: medvilnė, vilna, maistinis želatinas, ąžuolo žievė, gėlių lapeliai, žėrutis ir kitos sudedamosios dalys. Gamintojai įvairiai derindami komponentus, siūlo 26 skirtingas medžiagos rūšis ir papildomas modifikacijas. Ši medžiaga turi puikią išvaizdą, lengvai ir paprastai užtepama ant dengiamo paviršiaus. „WALLDECOR“ sudėtyje nėra kenksmingų cheminių junginių, tai ekologiškas produktas.

Skysti tapetai

„ORIENTAL COAT“ sienų ir lubų dekoravimo medžiaga dar prieš 350 metų Kiote, senovės Japonijos sostinėje buvo gaminta iš natūralaus šilko. Ši nauja sienų dekoravimo medžiaga siūlo daugiau nei tiesiog gerą išvaizdą. Kiekvienas dizainas simbolizuoja Japonijos keturis sezonus: šviežios pavasario spalvos, energinga vasaros šiluma, rudens atspalviai ir laužo švytėjimą žiemą. Pasirinkdami spalvas pagal savo skonį, galite sukurti gražią atmosferą savo namuose, biure ar kitose patalpose.

„ORIENTAL COAT“ pagaminta iš šilko skaidulų, o tai suteikia išskirtinę tekstūruotą apdailą. Ši medžiaga taip pat yra puikus šilumos ir garso izoliatorius. „ORIENTAL COAT“ gali būti naudojamas ant įvairių paviršių ir suteikia eleganciją jūsų kambario interjerui

Laiko ir kultūros išugdyta, išgryninta erdvės danga „KINDŽIAKU“ dar kitaip vadinama Auksiniu Feniksu gaminama pagal specialią technologiją. Tai aukšto lygio interjerų danga, suteikianti atsipalaidavimo ir kartu prabangos atmosferą.

Skysti tapetai

„Kindžiaku“ ypatumai:

Kadangi naudojamas kruopščiai atrinktas smėlis, odai prisiliečiant prie sienos jaučiamas glotnumas ir minkštumas;

Parinkti spalviniai tonai geriausiai harmonizuoja su gyvenamąja aplinka ir sukuria japoniškos kultūros pojūtį;

Lyginant su dažytomis sienomis, šios sienos yra daug ilgaamžiškesnės ir atsparesnės.

Skysti tapetai

Skystų tapetų „WALLDECOR„ ir „ORIENTAL COAT“ privalumai:

Itin greitas paruoštų paviršių padengimas (standartinis trijų kambarių butas per 2 dienas);

Spalvinė įvairovė bei galimybė maišyti ir kombinuoti dekorus;

Ekologiška medžiaga;

Komfortas: gerina šilumos ir garso izoliaciją, sienos „kvėpuoja“, nesugeria dulkių į save; 

Ilgaamžiška: neišblunka spalva, medžiaga elastinga, atspari sienų įtrūkimams;

Galima panaudoti dar kartą, t.y., pernešti ant kitų sienų ar į kitas patalpas;

Šiuolaikinis dizainas, nepakartojami spalviniai deriniai, tinka tiek gyvenamosioms tiek visuomeninės  paskirties patalpoms.

Dirbant su šia medžiaga, nevargina jokie nemalonūs kvapai ar galvos skausmai - tai švarus, dulkių nesukeliantis darbas, o ir remonto metu nėra jokių bėdų, kad bus išteptos grindys, baldai ar kiti daiktai.

Skysti tapetai

UAB „Wolcolor Group“ siūlo produktus, kurie įdomūs ne tik įprastam pirkėjui, ieškančiam, kaip suteikti naują išvaizdą būsto interjerui, tačiau patrauklūs ir statybinių bei apdailos medžiagų specialistams su būsto apdaila susiduriantiems kasdieniniame darbe. Esant pageidavimui, vadybininkai gali atvykti pas Jus ir atvežti dominančių prekių pavyzdžius, katalogus, pateikti savo rekomendacijas ar konkrečius pasiūlymus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus