visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Skysti tapetai – išskirtinės sienų ir lubų dangos iš Japonijos

Skysti tapetai – išskirtinės sienų ir lubų dangos iš Japonijos Skysti tapetai – išskirtinės sienų ir lubų dangos iš Japonijos

WOLCOLOR GROUP, UAB

UAB „Wolcolor group“ Lietuvos bei Europos rinkai pristato išskirtines vidaus sienų ir lubų apdailos medžiagas – skystus tapetus. Skysti tapetai yra ekologiška, tinkanti beveik visiems paviršiams danga, gaminama šilko, vilnos arba medvilnės pagrindu. Skysti tapetai – itin estetiška danga, suteikianti patalpoms jaukumo ir originalumo. Tai ilgaamžė, ekologiška, turinti garso izoliacinių ir anti-statinių savybių sienų ir lubų danga.

Skysti tapetai – išskirtinės sienų ir lubų dangos iš Japonijos

Skysti tapetai – labai praktiška elastinga danga, kuria patogu dengti nelygias ir įtrūkusias bei trūkinėjančias sienas. Šio tipo sienų dangos gali būti naudojamos dekoruojant glaistytas, betonuotas, plytų mūro, dengtas gipso kartonu, medines, dažytas aliejiniais dažais ir kitokias sienas. Be to, tekstilinės dangos yra puikus garso ir šilumos izoliatorius. Dėka jose esančio želatino, šios dangos pasižymi antistatinėmis savybėmis. Šio tipo sienų dangos gali būti naudojamos dekoruojant glaistytas, betonuotas, plytų mūro, dengtas gipso kartonu, medines, dažytas aliejiniais dažais ir kitokias sienas. Dangą tiek mėgėjas tiek profesionalas lengvai uždės ant dengiamo paviršiaus, kurį prieš dengiant pakaks nugruntuoti. 

Skysti tapetai – išskirtinės sienų ir lubų dangos iš Japonijos

 Skystų tapetų prialumai:

  • 3E – ekologiška (pagaminta iš ekologiškų, gamtoje randamų medžiagų) lubų ir sienų danga.
  • Ekonomiška (pigus sienos paruošimas) lubų ir sienų danga.
  • Energiją taupanti (šlumą įzoliuojanti) lubų ir sienų danga.
  • Antistatinė lubų ir sienų danga.
  • Turinti puikias garso ir šilumos izoliacines savybes lubų ir sienų danga.
  • Ilgaamžiška, neblunkanti lubų ir sienų danga.
  • Elastinga, maskuoja nelygias ir įtrūkusias sienas lubų ir sienų danga.

    Skysti tapetai – išskirtinės sienų ir lubų dangos iš Japonijos

UAB „Wolcolor Group“ siūlo išskirtinius produktus, kurie įdomūs ne tik įprastam pirkėjui, ieškančiam, kaip suteikti naują išvaizdą būsto interjerui, tačiau patrauklūs ir statybinių bei apdailos medžiagų specialistams su būsto apdaila susiduriantiems kasdieniniame darbe. Esant pageidavimui, vadybininkai gali atvykti pas Jus ir atvežti dominančių prekių pavyzdžius, katalogus, pateikti savo rekomendacijas ar konkrečius pasiūlymu.

Skysti tapetai – išskirtinės sienų ir lubų dangos iš Japonijos

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus