visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Skanėstai šunims PERFECTO – natūralu ir skanu

Skanėstai šunims PERFECTO – natūralu ir skanu Skanėstai šunims PERFECTO – natūralu ir skanu

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Įmonės „Agrova“ parduotuvėse Panevėžyje rasite ir nusipirksite visko, ko reikia Jūsų augintiniui, nuo skaniausio maisto ar skanėsto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro. Parduotuvėse parduodami vieni skaniausių ir sveikiausių skanėstų šunims „Perfecto“. Įvairių skonių skanėstai yra pagaminti iš natūralių produktų.

Skanėstai šunims PERFECTO – natūralu ir skanu

Skanėstus šunims reikėtų pasirinkti tinkamai ir tinkamai juos normuoti. Jie turėtų sudaryti ne daugiau nei 15-20 proc. dienos raciono.

Specialūs iš natūralių medžiagų pagaminti skanėstai ir kramtalai labai paįvairina augintinio maisto racioną, ilgas kramtymas užtikrina užimtumą, jie yra labai sveiki dantims ir dantenoms. Tačiau turėtumėte atkreipti dėmesį į šio maisto sudedamąsias dalis, skanėstai turi būti pagaminti iš natūralių medžiagų, kaip odelės, sausgyslės, kokybiška mėsa ir pan.

Skanėstai šunims PERFECTO – natūralu ir skanu

Skanėstai šunims gali būti duodami dėl kelių priežasčių. Juos galima naudoti dresuojant, kaip paskatą už gerą elgesį. Taip pat skanėstus galima naudoti siekiant sustiprinti augintinio organizmą, iš natūralių užkandžių šuo gauna vitaminų ir mineralų. Taip pat būna skanėstų, skirtų mažiems ir jauniems šunims, kurie mėgsta graužti viską iš eilės. Tokiu būdu šuniukas bus užimtas ir galės ilgai kramtyti savo skanėstą.

Skanėstai šunims PERFECTO – natūralu ir skanu

Tad palepinkite savo augintinį natūraliais skanėstais „Perfecto“.

„Agrova“ vykdo didmeninę prekybą Brazilijos („Guabi“), Ispanijos („Piensos Ortin“, „Alinatur“), Vokietijos („Perfecto“), Čekijos („Profine“) ir kitų gamintojų pašarais, konservais, paštetais, skanėstais. Įmonės parduotuvėse rasite garsiausių pasaulyje prekinių ženklų pašarų ir kitų reikmenų Jūsų šunims puikiomis kainomis Panevėžyje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus