visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Skandinaviško tipo mediniai langai - laiko bei atšiaurių sąlygų patikrintas gaminys, kuriame atsispindi ilgametės tradicijos

Skandinaviško tipo mediniai langai - laiko bei atšiaurių sąlygų patikrintas gaminys, kuriame atsispindi ilgametės tradicijos Skandinaviško tipo mediniai langai - laiko bei atšiaurių sąlygų patikrintas gaminys, kuriame atsispindi ilgametės tradicijos

AML Baltic, UAB

Į išorę varstomus arba skandinaviško tipo langus, bendrovė UAB "AML Baltic" gamina pasitelkus ilgaamžę skandinavų patirtį, bei technologijas medinių langų gamyboje ir pritaikius analogišką profilį. Šio tipo langai varstomi į išorę, jie puikiai tinka gyvenamajam namui, sodybai, vasarnamiui.

Kiekvienam klientui galima rasti tinkamiausią sprendimą pagal individualius poreikius ar reikalavimus. Skandinaviško tipo mediniai langai populiariausi Skandinavijos šalyse, tokiose kaip Danija, Švedija, Islandija, o ypač populiarūs Norvegijoje. Neretai dėl išskirtinio dizaino ir patogaus varstymo šio tipo gaminius renkasi ir vietos klientai savo kaimo sodyboms ar pirtelėms ir net gyvenamiesiems namams.  Skandinaviški langai – tai laiko bei atšiaurių sąlygų patikrintas gaminys, kuriame atsispindi ilgametės tradicijos, laiko patikrintos technologijos bei nusistovėjusios tendencijos.

Skandinaviško tipo mediniai langai



Skandinaviško tipo lango rėmo storis 115 mm, varčios storis 68 mm. Stiklo paketai iki 36mm storio – dviejų arba trijų stiklų. Šilčiausias ir populiariausias tarp klientų yra 3 stiklų variantas, kurio šiluminis laidumas 1,1 W /(m²•K).
 
Skandinaviško tipo langai taip pat gali būti kaustomi aliuminiu – tai ypač populiaru lietingose ir atšiauriomis sąlygomis pasižyminčioms Norvegijos vietovėms. Įmonės UAB "AML Baltic" specialistai langų rėmus padengia vokiečių firmos „Gutman – Nordwin“ aliuminio apkaustais, kurie gali būti dažomi visomis RAL spalvomis.

Skandinaviškų langų varstymo tipai:

Skandinaviško tipo mediniai langai

Top swing (180°):

Persiverčiantis 180° arba „Top Swing“ - varstymo tipas, kai langą stumiant iš apačios į viršų galima pilnai perversti. Išorinis stiklas atsiduria patalpos viduje – tai ypač patogu norint nuvalyti langą. Langą patogiai atidarysite ir uždarysite naudodami rankeną rėmo apatinėje dalyje.

Top sliding (90°):

Prašliaužiantis 90° arba „Top Sliding“ - šis varstymo tipas ypač populiarus, kai langai nuvalymo atžvilgiu yra lengvai prieinami iš fasado pusės, tačiau itin aktualus patalpų vėdinimas. Šis varstymo būdas užtikrina maksimalų oro patekimą į patalpą. Šio tipo langai taip pat komplektuojami su rankenomis arba uždarymo kilpomis.

Top hung (180°):

Į viršų pakeliamas arba „Top hung“ - tai paprastas iš apačios į viršų pakeliamas langas, kuris gali būti tiekiamas su „senovinėmis“ uždarymo kilputėmis arba rankenomis.Į viršų pakeliamas arba „Top hung“ - tai paprastas iš apačios į viršų pakeliamas langas, kuris gali būti tiekiamas su „senovinėmis“ uždarymo kilputėmis arba rankenomis.   

Side swing (180°):

Persukamas 180° langas arba „Side swing“ - tai dar vienas iš moderniųjų varstymo tipų, puikiai išsprendžiantis langų valymo problemą. Itin populiarus daugiaaukščiuose namuose. Šio tipo langai dedami ten, kur dėl viršijamų dydžio normų nėra galimybės įdėti perverčiamo lango.

Side sliding (90°):

Į šoną pršliaužiantis 90° arba „Side sliding“- tai dar vienas iš moderniųjų varstymo tipų puikiai išsprendžiantis langų valymo problemą. Itin populiarus daugiaaukščiuose namuose. Šio tipo langai dedami ten kur dėl viršijamų dydžio normų nėra galimybės įdėti perverčiamo lango.

Side hung (180°):

Šoninio atidarymo arba „Side opening“ tai tradicinis į šoną varstomas langas, kuris gali būti komplektuojamas tiek su uždarymo kilputėmis tiek ir su rankenomis. Pagal kliento poreikius gali būti kaustomas galvanizuotais, baltos spalvos arba net dekoratyviniais vyriais.

Fix window:

Nevarstomas arba „Fix window“ tai langas su fiksuota – nedarinėjama varčia arba tik su stiklo paketu staktoje. Šie langai montuojami patalpose, kur vienoje patalpoje yra daugiau nei du langai, naudojami kaip vitrininiai langai, gali būti priderinami prie šalia stovinčių langų ar durų.

Skandinaviško tipo mediniai langai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus