visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šilumos siurbliai bei rekuperatoriai Mitsubishi Electric – patikima, ekonomiška ir patogu

Šilumos siurbliai bei rekuperatoriai Mitsubishi Electric – patikima, ekonomiška ir patogu Šilumos siurbliai bei rekuperatoriai Mitsubishi Electric – patikima, ekonomiška ir patogu

EKO2ŠILUMA, UAB

www.eko2siluma.lt

Efektyviam patalpų šildymui, vėsinimui ir vėdinimui UAB „EKO2ŠILUMA“ siūlo patikimus „Mitsubishi Electric“ šilumos siurblius bei rekuperatorius. Šios sistemos užtikrina higieniškas ir komfortiškas darbo bei gyvenimo sąlygas.

Paskaičiuota, kad patalpose miesto gyventojas darbo dienomis vidutiniškai išbūna daugiau nei du trečdalius dienos, o nuo kvėpuojamo oro grynumo ir švaros priklauso žmogaus miego kokybė, sveikata ir darbingumas. Jei žmogaus darbingumas sumažėja, pradeda svaigti galva, darosi silpna, tuomet yra didelė tikimybė, kad oras patalpose prastas ir reikia ieškoti būdų jam pagerinti.

Šilumos ir vėdinimo sistemos: patikima, ekonomiška ir patogu

Siekiant patalpose išlaikyti švarų orą, „Mitsubishi Electric“ siūlo unikalius „MSZ-FH-VEHZ“ serijos oras-oras šilumos siurblius – kondicionierius, kuriuose įdiegta ypač efektyvi keturių filtrų sistema „Plasma Quad“. Ši sistema išvalo patalpų orą taip, kad jame nebelieka dulkių, virusų, bakterijų, įvairių alergenų bei kvapų. Dėl kompresoriuose naudojamų pažangių technologijų, šilumos siurbliai efektyviai prisitaiko prie kiekvieno namo šilumos poreikių ir veikia optimaliausiomis elektros sąnaudomis, suteikdami maksimalų komfortą bet kokiomis oro sąlygomis.

Šilumos ir vėdinimo sistemos: patikima, ekonomiška ir patogu


Šilumą galima išsaugoti vėdinant

Šiuolaikiniai nauji ar renovuoti pastatai būna ypač sandarūs, todėl esant nepakankamai ventiliacijai didėja bakterijų dauginimosi ir pelėsio atsiradimo tikimybė. Visuomet galima vėdinti patalpas atidarant langus, tačiau neretai į patalpas patekęs oras būna šaltas, tad jį tenka vėl šildyti. Todėl „Mitsubishi Electric“ siūlo minirekuperatorių „VL-100U5-E“, kuris atlieka tas pačias funkcijas kaip ir ortakinis rekuperatorius. Ši sistema skirta naudoti nuosavuose namuose, butuose, biuruose, konferencijų salėse ar kitur, kur stinga ventiliacijos. Toks itin kompaktiškas, lengvai ir paprastai ant išorinės pastato sienos montuojamas rekuperatorius leidžia sutaupyti apie 80% energijos, puikiai slopina iš išorės sklindančius garsus. Vėdinant šalinamas užterštas ir tiekiamas šviežias oras, kuris yra būtinas žmogaus organizmui.

Šilumos ir vėdinimo sistemos: patikima, ekonomiška ir patogu

Šią įrangą montuoja tik akredituoti „EKO2ŠILUMA“ montuotojai. Taip užtikrinama visos grandinės kokybė – nuo gamintojo iki vartotojo, kad pasirinktas gaminys būtų ilgalaikė ir rūpesčių nekelianti investicija.

UAB „EKO2ŠILUMA“ – tai vienintelis oficialusis „Mitsubishi Electric“ atstovas Lietuvoje, ambicinga ir technologinėms inovacijoms neabejinga įmonė, siekianti, kad klientą „Mitsubishi Electric“ produkcija pasiektų net atokiausiose šalies vietovėse.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus