visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šildymo katilai: Skysto kuro dyzelinis katilas NAVIEN - ypatingai efektyvus šildymo katilas

Šildymo katilai: Skysto kuro dyzelinis katilas NAVIEN - ypatingai efektyvus šildymo katilas Šildymo katilai: Skysto kuro dyzelinis katilas NAVIEN - ypatingai efektyvus šildymo katilas

BERIL, UAB

Šildymo katilai: Skysto kuro dyzelinis katilas NAVIEN - ypatingai efektyvus šildymo katilas. UAB "Beril" pristato žemos temperatūros skysto kuro katilus su nerūdijančio plieno AISI 316 šilumokaičiu "NAVIEN". "NAVIEN" šildymo katilai ypač ekonomiški, pagal išlaidas šildymui susilygina su šildymu gamtinėmis dujomis. Ilgalaikė patirtis ir naujausios technologijos, suderinti šiuose katiluose, leidžia ekonomiškai ir be rupesčių šildytis bei gauti karštą vandenį.

skysto-kuro-dyzeliniai-katilai-navien1"NAVIEN" katilų efektyvumas – 90%. Skysto kuro katilų galingumai yra 16kW, 20kW, 24kW, 29kW, 41kW ir 58kW kas leidžia pasirinkti tinkamo galingumo katilą bet kokiam šildomam plotui.

Standartinėje "NAVIEN" katilo komplektacijoje yra degiklis, kuro siurblys, kuro filtras, kuro pašildytojas, valdymo blokas ir kambario termostatas-valdiklis.

Taip pat šiuose katiluose yra tobula apsaugos sistema, kuri suveikia kai nėra vandens, esant perkaitimui, dingus ugniai, nėra traukos.

Katilo konstrukcija numato paprastą karšto vandens sistemos pajungimą, tylu veikimą ir paleidimą, elektrinį automatinį uždegimą.

skysto-kuro-dyzeliniai-katilai-navien2

Reikalui esant, prie kiekvieno katilo modelio galima naudoti kamino "TURBO" komplektą. "TURBO" komplektas (horizontalus, nerūdijančio plieno) - oro įsiurbimas ir degimo produktų išmetimas už sienos. Taip pat katilai veikia su atmosferiniu kaminu, kuris galingo ventiliatoriaus degimo kameroje dėka gali buti mažo (ne mažesnio kaip 100 mm.) diametro.

Šilumokaičio konstrukcija

skysto-kuro-dyzeliniai-katilai-navien3

UAB "Beril" - individualių šildymo sistemų sprendimų įmonė, klientams siūlanti individualius šildymo sprendimus ir tinkamiausią šildymo būdo parinkimą atsižvelgiant į patalpas ir kliento poreikius. UAB "Beril" - tai konsultacinė įmonė, kuri pasiūlys geriausią rezultatą už mažiausias investicijas.

Beril - racionalus komfortas Jūsų namams.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus