visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sezoninės ir rudeninės gėlės

Sezoninės ir rudeninės gėlės Sezoninės ir rudeninės gėlės

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Kiekvienas metų laikas turi savo spalvas, kurias galime pamatyti gamtoje. Ypač ryškiai sezonines spalvas atskleidžia gėlių žiedai. Pavyzdžiui, rudeninės gėlės būna šiltų atspalvių, vyrauja garstyčių, oranžinė, ruda, vyšninė spalvos. Pavasarį laukuose galite išvyti daugiau ryškių tonų – ryškiai žalią, geltoną spalvas.

Sezoninės tendencijos vestuvių dekoravime

„Flower Shop“ gėlių parduotuvės floristė Inesa sako, kad pagal metų sezonus keičiasi ir klientų pageidavimai. Jeigu pavasarį vestuvių šventės stalui ir nuotakos puokštei klientės nori ryškių, švarių spalvų puokščių, tai rudenį vietoje raudonos – pageidaujama vyšninė, geltoną keičia garstyčių, o oranžinę – plytų spalva. Žinoma, vestuvių šventėje gali vyrauti ne tik sezoninės gėlės. Mėgstantys neįprastus sprendimus klientai renkasi egzotines puokštes, o pageidaujantiems puošnumo, „Flower Shop“ floristai siūlo prabangius, išskirtinius gėlių derinius.

Rudeninės gėlės suteiks daugiau žavesnio namams

Rudeninėmis gėlėmis galima vadinti tas, kurias matome augant soduose ir gėlynuose šiuo metų laiku. Jeigu norime gražios puokštės, galime rinktis ne tik žiedus, bet ir kitas rudens gėrybes – gelsvus klevo lapus, šermukšnių uogas, smilgas, kaštonus.  Lieka tik sugalvoti, kaip gražiai viską sukomponuoti.

  1. Supinkime vainiką. Įsigijus vainiko karkasą, lapus, gėles ir smilgas galime sukti bei klijuoti į vainiką, kuris vėliau papuoš stalą ar duris.
  2. Pasidarykime rožių iš klevo lapų. Išėję pasivaikščioti prisirinkime gražių, gelsvų ir vyšninių klevo lapų. Šiek tiek pasitreniravę susuksime iš jų puošnius, rožes primenančius žiedus. Juos galime sudėti į išskobtą moliūgą, pintinę ar nedidelį kibirėlį.
  3. Rudeninės gėlės puokštėje. Rudenį žydinčios gėlės – tai astrai, jurginai chrizantemos. Pasodinkime šių gėlių sodyboje, jų būna įvairiausių spalvų, todėl sukomponuotos puokštės bus spalvingos, gražios ir ne nuobodžios.

Užsakykime puokštę į namus

Jeigu artėja šeimos šventė, užsakykime rudeninių gėlių puokštę pas profesionalius floristus. Jie turi didelį ne tik žiedų, bet ir lapų, kitų dekoravimo elementų pasirinkimą, todėl gali sukurti išskirtinę puokštę. Kai kurie floristai pristato savo puokštes į namus nemokamai. Pavyzdžiui, „Flower Shop“ parduotuvėje rudeninės gėlės pristatomos nemokamai Vilniaus mieste. Čia galima užsakyti ne tik sezoninių, bet ir egzotinių, klasikinių, prabangių puokščių, kurios papuoš jūsų namus, pradžiugins mylimus žmones. „Flower Shop“ įsikūrusi Vilniuje keliose vietose – Etmonų g. 1, Vilniaus g. 10 bei Rudaminoje Gamyklos g. 26.

Rudeninių ir kitų puokščių pavyzdžių galima rasti internetinėje parduotuvėje flowershop.lt. Užsakykite puokštę iš savo biuro ar namų ir sutaupykite laiką prasmingai veiklai.  

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus