visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

SEO optimizavimas: Kas tai yra?

SEO optimizavimas: Kas tai yra? SEO optimizavimas: Kas tai yra?

SEO tinklas, UAB

Optimizavimas paieškos sistemoms (angl. Search Engine Optimization, trump. SEO) – Interneto tinklalapių projektavimo metodologija, siekiant aukščiausių tinklalapio pozicijų paieškos sistemų (Google, Bing ir kitose) rezultatuose.

SEO  susidaro iš kelių  etapų:

Efektyvus raktažodžiai: Žodžiai arba frazės kurios gali būti gramatiškai taisyklingi arba ne rašomi paieškų sistemose, ieškant informacijos internete. Raktažodžių į svetainę gali būti ne viena dešimtis, tad svarbu atrasti svarbiausius ir tinkamiausius.

Konkurentų analizė: Prieš pradėdami SEO darbus, reikia sužinoti konkuruojančių internetinių svetainių silpnąsias ir stipriąsias vietas. Pažindami konkurentus, galime parinkti tinkamą SEO strategiją jų aplenkimui.

Vidinis SEO: Vienas svarbesnių etapų, kurio tikslas kuo labiau pritaikyti svetainės tekstus, iliustracijas, programinį kodą, svetainės greitį paieškos sistemų robotams.

Išorinis SEO: Išorinio nuorodų tinklo kūrimas. Šio etapo metu į svetainę pritraukiam kuo daugiau aukštos kokybės atgalinių nuorodų. Paieškos sistemų labiausiai vertinamos yra kontekstinės atgalinės nuorodos, tai yra tos kurios būna straipsnyje bei nuoroda yra konkretus raktinis žodis, pagal kurį siekiama pakelti svetainę paieškos sistemoje.

adseo.lt - skaitmeninės rinkodaros agentūra, teikia visas profesionalias SEO paslaugas, kurios padės Jūsų įmonės puslapiui ar elektroninei parduotuvei pasiekti geresnių rezultatų paieškos sistemose ir taip padidinti pardavimus bei prekės ženklo žinomumą.

Nesislėpkite, būkite matomi Google paieškoje visiems 97% Lietuvos interneto naudotojų!

Įmonė savo veiklą pradėjo 2005 m. Jungtinėje Karalystėje, o nuo 2008 m. ir Lietuvoje. Teikiame internetinių svetainių kūrimo, profesionalus hostingo, skaitmeninės rinkodaros, SEO, SMS/E-pašto rinkodaros paslaugas.

Su Google Adwords pradėjome dirbti, dar tada kai Lietuvoje tai buvo dar negirdėta paslauga, kuri tuo metu veikė tik keliose pasaulio šalyse. Savo komandoje turime SEO specialistų, kurie šioje srityje dirba daugiau nei 10 metų.  Nuolat analizuojame savo darbą ir patirtį, diegiame vidaus kontrolę, siekiame, kad klientas galėtų patikėti mums savo užduotis ir pasitikėti mumis. Per savo veiklos metus pelnėme daugelio rekomendacijas už laiku ir kokybiškai suteiktas paslaugas. Todėl galime teigti, jog mūsų klientai yra mūsų partneriai, o partneriai žino vienas kito poreikius, todėl planuodami ir profesionaliai dirbdami mums patikėtą darbą mes užtikriname sklandžius procesus ir aiškų pareigų ir atsakomybės pasidalijimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus