visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Segmentiniai garažo vartai HORMANN - kasdien daugiau komforto ir saugumo

Segmentiniai garažo vartai HORMANN - kasdien daugiau komforto ir saugumo Segmentiniai garažo vartai HORMANN - kasdien daugiau komforto ir saugumo

HÖRMANN BALTIC, UAB

„HÖRMANN“ vartai pagal Jūsų pageidavimus: Elegantiški automatiniai segmentiniai vartai atsidaro vertikaliai į viršų. Taip Jūs sutaupote vietos garaže ir priešais jį, o visas pravažiavimas lieka laisvas. Segmentiniai vartai tinka visada, nežiūrint į tai, ar Jūsų garažo vartų anga yra stačiakampės ar įstrižos formos, su segmentine ar su apvalia arka.

Harmoningas įspūdis: Harmoningas vartų vaizdas sukuriamas daugeliu mažų detalių. Pavyzdžiui, balto „Woodgrain“ paviršiaus šoninėmis staktomis, kurios „Hörmann“ gaminiuose standartiškai yra vienodos išvaizdos, kaip ir segmentiniai vartai. Prie spalvotų vartų ir vartų su „Silkgrain®“ arba „Decograin®“ paviršiumi galėsite įsigyti prie vartų sąvaros paviršiaus ir spalvos pritaikytus rėmo gaubtus. „Hörmann“ išlyginamasis sąramos aptaisas visada atrodo taip pat, kaip ir durys. Čia viskas dera tarpusavyje.

Bendrovėje „Hörmann“ pagal pageidavimą Jūs įsigysite garažo vartus ir šonines duris su visada vienoje linijoje esančiais vienodais grioveliais ir kasečių suskirstymais. Plokštelių perėjimai pagaminti tiksliai ir vos matomi. Tai patvirtina aukštą „Hörmann“ konstrukcinių elementų gamybos kokybę.

horman3

Oro sąlygoms atspari ilgalaikė apsauga

Plastikinis rėmo padas saugo Jūsų vartus, ypač naujus, nuo galimo surūdijimo. Ir kitaip nei gali pasiūlyti konkurentai – apsaugo net ir esant nuolatinei drėgmei. Rėmo padas visiškai apgaubia rėmą surūdyti galinčiose vietose. Tai užtikrina ilgalaikę vartų apsaugą. Rėmo padas vizualiai gerai dera su vartų grindų sandarikliu.

horman4

Ypač atsparus įbrėžimams DURATEC® įstiklinimas: Apipavidalinkite savo garažo vartus individualiai, priderinkite prie savo namo langų, durų ir architektūros. „Hörmann“ vartų įstiklinimui naudojama medžiaga DURATEC® yra ypač atspari įbrėžimams ir net po daugkartinio valymo ir intensyvios eksploatacijos išlieka skaidri. Įstiklinkite vartus ir jie atrodys išskirtinai. Šalia esančiame kataloge rasite išsamios informacijos, o individualią konsultaciją Jums suteiks ir „Hörmann“ partneris.

horman5

Būkite ramūs – vartuose yra automatinis pavaros užraktas: Nekviesti svečiai beveik neturi jokių šansų. Jei garažo vartai uždaryti, atitraukimo saugiklis automatiškai užsifiksuoja kreipiamajame bėgelyje, o vartai tuoj pat tvirtai užrakinami ir apsaugomi nuo išlaužimo. Tai įvyksta mechaniškai ir, priešingai nei konkurentų pavarose, veikia ir dingus elektros srovės tiekimui.

horman6

Užtikrinant Jūsų saugumą, bendrovės „Hörmann“ automatiniai segmentiniai vartai buvo patikrinti ir sertifikuoti TÜV pagal TTZ direktyvą „Garažo vartų apsauga nuo įsilaužimo“.

Vartuose – praktiškos durys be slenksčio: Kartais tai tėra maži dalykai, turintys didelių privalumų, pvz., patogu, kai iš garažo galite pasiimti savo dviratį, neatidarydami vartų. Durų patogumą pajusite greitai, ypač, jei šios durys be slenksčio. „Hörmann“ vartuose sumontuotos durys su 10 mm aukščio nerūdijančio plieno slenksčiu mažina riziką užkliūti einant bei pravažiuojant dviračiu ar motoroleriu.

Durys vartuose atsidaro į išorę ir išdėstytos centre. Platesniuose nei 3 500 mm (M kasetė platesnė nei 3 000 mm) vartuose galimas, netgi būtinas, išcentrinis durų išdėstymas.

horman8

Hörmann segmentinių garažo vartų ir kitų statybinių medžiagų šilumos izoliacinių savybių palyginimas

horamanpalyginimas

Hörmann: kokybė be kompromisų

Hörmann – vienintelis gamintojas tarptautinėje rinkoje, galintis pateikti daugybę kompleksinių sprendimų kiekvienam statybiniam projektui. Hörmann produkcija pagaminta modernių technologijų gamyklose pagal naujausius technikos standartus. Hörmann pardavimų ir serviso tinklas paplitęs visoje Europoje. Kompanijos gamyklos veikia Kinijoje bei JAV. Hörmann – Jūsų patikimas partneris, užtikrinantis aukščiausią kokybę ir ilgaamžiškumą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus