visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety – saugūs ir estetiški teritorijos aptvėrimo sprendimai

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety – saugūs ir estetiški teritorijos aptvėrimo sprendimai Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety – saugūs ir estetiški teritorijos aptvėrimo sprendimai

MORIONIS, UAB

www.morionis.lt

Teritorijoms, kurioms reikalingas ypatingas saugumas, aptverti, UAB „Morionis“ siūlo platų 3D, 2D bei 2D Safety segmentinių tvorų pasirinkimą. Tvorų segmentai yra paprastas būdas aptverti teritoriją neprarandant tvoros apsauginės funkcijos ir estetiškumo.

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety

3D ir 2D segmentinių tvorų privalumai:

  • 3D ir 2D segmentinės tvoros yra montuojamos ant iš anksto pastatytų metalinių apvalių arba stačiakampių stulpų, naudojant įvairių tipų tvirtinimo elementus;
  • 3D ir 2D segmentinių tvorų tvirtinimo elementai leidžia reguliuoti tvoros sekcijas, nejudinant atramų;
  • aptvėrimai estetiškai dera prie aplinkos ir pastato fasado. Tvoros yra pakankamai permatomos ir leidžia patekti šviesai;
  • 3D ir 2D segmentinės tvoros nereikalauja jokios papildomos priežiūros. Segmentines tvoras galima derinti su įvairių rūšių vartais ir varteliais;
  • 3D ir 2D segmentinės tvoros gali būti naudojamos ilgiems atstumams, didelėms teritorijoms aptverti;
  • 3D ir 2D segmentinės tvoros gali itin tinka teritorijoms, kurioms reikalingas ypatingas saugumas, aptverti.

Visa produkcija sertifikuota ir pagaminta EU.

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety

DAWID segmentinės tvoros

„DAWID“ D-1 ir D-2 tipo aptvėrimai yra lengvai montuojami. Unikali tvirtinimo sistema su montavimo juostelėmis leidžia greitai sumontuoti aptvėrimą ir užtikrina gerą estetinį vaizdą ir saugumą. Karštas cinkavimas ir miltelinis padengimas garantuoja aukštą segmentų atsparumą korozijai. Unikali tvirtinimo sistema su montavimo juostelėmis leidžia greitai sumontuoti aptvėrimą ir užtikrina gerą estetinį vaizdą ir saugumą. UAB „Morionis“ siūlo platų spalvų gamos asortimentą pagal RAL paletę, atsižvelgiant į kliento pageidavimus. Aptvėrimas D-1 ir D-2 skiriasi panelių įlinkių gilumu ir aukščiu.

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety

„VAN MERKSTEIJN“ 3D klasikinės tvoros panelės

„VAN MERKSTEIJN“ 3D tvoros panelės yra gaminamos iš suvirintos vielos, pasižymi savo stabilumu ir patvarumu. 3D segmentas yra estetiškai patrauklus ir tuo pačiu ekonomiška alternatyva dvigubos vielos panelėms. Speciali 3D technologija užtikrina, kad nepaisant savo riboto svorio šios tvoros panelės yra neįtikėtinai stabilios. Gali būti 2-jų tipų padengimų: karšto cinkavimo arba poliesterinės miltelinės dangos su milteliais „Qualicoat“.  Plati spalvų paletė: RAL 6005, 6009, 9005, 9010, 7016 ir kitos iš RAL paletės.

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety

„VAN MERKSTEIJN“ 3D klasikinės tvoros panelės (5 x 5 mm) yra puikus sprendimas aptverti tiek gyvenamosios tiek komercinės ar gamybinės paskirties teritorijas: civilinės paskirties ir nedideles pramonines teritorijas; gyvenamąsias teritorijas; laisvalaikio ir poilsio teritorijas; oro uostus; automobilių stovėjimo aikšteles; sporto aikšteles; mokyklas bei mokyklų žaidimų aikšteles.

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety

„VAN MERKSTEIJN“ 3D klasikinės tvoros panelės (ekonominė klasė, 4 x 4 mm) gali būti naudojamos aptverti šias teritorijas: pramonines zonas, oro uostus ir geležinkelius; karinius objektus; automobilių stovėjimo zonas; sporto aikšteles.

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety

„VAN MERKSTEIJN“ 2D dvigubos horizontalios vielos panelės

„VAN MERKSTEIJN“ 2D dvigubos vielos panelės naudojamos: civilinės paskirties ir nedidelėse pramoninėse zonose; gyvenamosiose zonose; laisvalaikio ir poilsio zonose; oro uostuose; automobilių stovėjimo zonose; sporto aikštelėse; mokyklose / mokyklų žaidimų aikštelėse. RAL 6005, 6009, 9005, 9010 ir 7016.

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety

„ARCELOR“ tvoros tinklai rulonuose

Vienos didžiausių plieno gaminių gamybos ir platinimo pasaulinių lyderių, koncerno „ARCELOR“ gaminami aptveriamieji tinklai skirti kokybiškai aptverti namų, parkų, sodų, miško teritorijoms.

Segmentinės tvoros 3D, 2D bei 2D Safety

„PLASTIROL“ suvirintas apsauginis pramoninis tvoros tinklas

Cinkuotas tvoros tinklas padengtas žalios spalvos poliesteriu (RAL 6005). Tinklas išsiskiria standumu – jį tvirtinant prie stulpų nereikia papildomos įtempimo vielos ir įtempiklių tvoros standumui palaikyti. Suvirintas apsauginis tvoros tinklas yra naudojamas namams, parkams ir sodams aptverti

„FORTE“ suvirintas apsauginis pramoninis tvoros tinklas

Cinkuotas tvoros tinklas padengtas žalios spalvos poliesteriu (RAL 6005). Gaminys pasižymi standumu – tvirtinant prie stulpų nereikia papildomos įtempimo vielos ir įtempiklių standumui palaikyti. Naudojamas namams, parkams ir sodams aptverti.

„PARCO“ suvirintas anglinio plieno tvoros tinklas

Suvirinto anglinio plieno tvoros tinklo padengimas – aliuminio ir cinko lydinys „Crapal 2“. Tinklas yra tinkamas įrengti tose vietose, kur veikia rūgščių, lietaus ar druskos sukelta korozija. Šį atsparumą suteikia specialus 2,7 mm storio vielos padengimas aliuminio ir cinko lydiniu „Crapal 2“, lemiančiu du kartus ilgesnį nei cinkuotos vielos tokio tinklo naudojimo laiką.

„PRAIRIE“ tvoros tinklas miškams ir keliams tverti

„PRAIRIE“ tvoros tinklo padengimas – aliuminio ir cinko lydinys „Crapal 2“. Tinklas yra tvirtinimas nerūdijančio tinklo kabėmis prie medinių stulpų.

Įmonė „Morionis“ nuo 1994 m. teikia įvairius metalo gaminius ir pusgaminius iš Europos Sąjungos valstybių. Bendrovė atstovauja tokius koncernus, kaip „MEISER“, „KME“, „MEVACO“, „DAWID“ ir siūlo aukštos kokybės karštai cinkuotas groteles, laiptų pakopas, tvoras, aptvarus, perforuotus lakštus, stogų ir fasadų vario dangas, kirstai temptus, suvirintus, pinus, austus tinklus. UAB „Morionis“ taip pat teikia karšto konstrukcijų cinkavimo bei aptvėrimų montavimo paslaugas.

Kad rinkoje atsirastų naujos metalo medžiagos ir gaminiai interjerams ir eksterjerams, „Morionis“ bendradarbiauja su vedančiais Lietuvos architektais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus