visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šarvuotos buto durys – patikima namų apsauga

Šarvuotos buto durys – patikima namų apsauga Šarvuotos buto durys – patikima namų apsauga

HIPERIONAS, UAB

www.hiperionas.lt

UAB „Hiperionas“ siūlo apsaugoti savo būstą ir įsigyti šarvuotas duris į butą. Šios šarvo durys net tik užtikrina saugumą, yra stabilios ir sandarios, bet pasižymi išskirtiniu dizainu. Šarvuotas duris įmonė pagamina greitai ir pagal kliento pageidavimus.

Šarvuotos durys užtikrina saugumą namuose. Tai mūsų būsto jaukumo pagrindas. Kartais net nesusimąstome kokią didelę reikšmę turi mūsų namuose esančios durys. Šarvuotos durys patikimumo ir saugumo garantija. Šio tipo durys – puikus kainos ir kokybės derinys. Be to, įėjimo durys – viena iš pastebimiausių interjero detalių.

Saugumas

Šarvuotose duryse įmontuotos dvi skirtingų rakinimo sistemų spynos: pagrindinė cilindrinė su rankena ir papildoma spyna su seifiniu raktu, rakinama trimis kryptimis, užtikrina aukštą saugumo lygi.

Stabilumas ir sandarumas

Stiprios ir patikimos metalinės konstrukcijos yra žymiai patikimesnės nei medinės. Kokybiškai pagamintos šarvuotos durys nesikraipo, nesideformuoja bei tarnauja ilgą laiką.

Individualumas

Kiekvienos šarvuotos durys gaminamos pagal individualų užsakymą, atsižvelgiant į kliento pageidavimus.

Išskirtinis dizainas

Durys – tai namų šeimininko atspindys. Ieškantiems išskirtinių idėjų siūlomas platus apdailos skydų ir raštų pasirinkimas.

Šarvuotos durys į butą

„Hiperionas“ asortimente platus įvairios paskirties durų, šarvuotų durų, pirties ir saunų durų, spynų bei rankenų pasirinkimas. Įmonė gamina metalinius vartus, siūlo platų stiklų asortimentą, atlieka stiklo pjovimo, stiklo paketų gamybos ir keitimo paslaugas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus