visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

SANTECHNIKO VADOVAS – knyga apie santechniką – visuose MURESTA salonuose

SANTECHNIKO VADOVAS – knyga apie santechniką – visuose MURESTA salonuose SANTECHNIKO VADOVAS – knyga apie santechniką – visuose MURESTA salonuose

Semerita, UAB

Knyga apie santechniką „Santechniko vadovas“ parduodama „Muresta“ salonuose. Didžiausioje Baltijos šalyse mokomoje-praktinėje knygoje pristatomi naujausi šildymo, vandentiekio bei vėsinimo sprendimai, technologijos ir medžiagos, apžvelgiami inžinerinių sistemų montavimo ir eksploatavimo klausimai, išsamiai pateikiama informacija apie nuotekų, drenažo ir vandens šalinimo sistemas.

„Santechniko vadovas“ – tai didžiausia knyga apie santechniką Baltijos šalyse. Ji leidžiama 4-iomis kalbomis (lietuvių, latvių, estų, rusų) ir skirta 5 šalims (Lietuva, Latvija, Estija, Rusija, Ukraina).

Ypatingas dėmesys knygoje skiriamas ekologijos ir energetinių resursų taupymo problemoms spręsti, patalpų temperatūros reguliavimo bei vandens tiekimo inovatyvioms valdymo sistemoms. Taip pat moderniems pastatų šildymo būdams, lietaus vandens šalinimui nuo stogų ir terasų bei apželdintų stogų. Leidinyje pristatomi praktiniai pirmaujančiųjų Europoje santechnikos, šildymo, vėsinimo bei nuotekų sistemų gamintojų sprendimai.

SANTECHNIKO VADOVAS – knyga apie santechniką

„Santechniko vadovas“ parengtas konsultuojantis su Lietuvos santechnikų asociacijos, Vilniaus Gedimino technikos universiteto, Norvegijos santechnikų asociacijos ir didžiausių Europos santechnikos bei šildymo sistemų gamintojų atstovais.

„Muresta įmonių grupė“ – ženklas, jungiantis salonus, jau daugiau kaip 20 metų Lietuvoje pristatančius ir prekiaujančius žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos, įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija. „Muresta“ salonuose Jums padės profesionalūs konsultantai ir dizaineriai, kurie ne tik suteiks visą reikalingą informaciją, bet ir padės suprojektuoti Jūsų svajonių vonios kambarį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus