visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šaltis, kuris Jus lieknina be operacijų - saugi kūno formų korekcijos metodika su Criowave...

Šaltis, kuris Jus lieknina be operacijų Šaltis, kuris Jus lieknina be operacijų

GROŽIO GIDAS, UAB

Kriolipolizė kartu su dermokorekcija – tai neskausminga operacinių ir / ar skausmingų riebalų šalinimo ir celiulito gydymo metodikų alternatyva!

Jūs jau išbandėte daugybę būdų sulieknėti arba sumažinti kūno apimtis? Nuo sausio pradžios pradedame lankyti sporto klubą, laikomės griežtų dietų, o rezultatas vis nedžiugina. Kai daugiau judame, padidėja ir apetitas – be mitybos kontrolės sporto salėje pasiekti rezultatai nesuteikia pasitenkinimo. Raumenys sustiprėja, o svoris nekinta, kūno formos keičiasi labai lėtai. Laikui bėgant prarandame motyvaciją. Susimąstome ir pradedame ieškoti internete informacijos apie drastiškus kūno formų korekcijų būdus. Vienas jų liposakcija – visos reklamos žada greitą kūno formų pasikeitimą. Tiesa, taip ir bus, bet reikia atsiminti, kad liposakcija tai visgi operacija, tad egzistuoja komplikacijų rizika, yra pakankamai ilgas reabilitacinis periodas. 2008 metais mokslininkai atrado ypatingai efektyvią ir neskausmingą kūno formų korekcijų metodą - krioterapiją. Tai vienas naujausių neinvazinių kūno linijų dailinimo būdų. Kūno formų korekcijos šalčio terapijos pagalba metodas dar vadinamas kriolipolize arba krioliporedukcija.

Pagrindinis krioliporedukcijos tikslas sukurti, dėka šalčio poveikio, poodinio riebalinio sluoksnio uždegimą tam, kad stimuliuoti ląstelių apoptozę tuo pat metu selektyviai sunaikinti adipocitus ar riebalines ląsteles. Terminas apoptozė naudojamas norint apibūdinti ląstelės žūtį. Tai labai atsargiai valdomas ląstelinis fenomenas, kuris pasireiškia kaip fiziologinis atsakas į aplinkos (šalčio) poveikį. Krioliporedukcijos pagalba sugebama neinvaziniu būdu sumažinti riebalinio sluoksnio storį ir padidinti bazinį metabolizmą. Procedūros metu nesukeliama žala aplinkiniams audiniams, kurie nėra tokie jautrūs šalčiui. Riebalinės ląstelės žūva dėl jose esančių lipidų kristalizacijos. Su specifine temperatūra nuo 0°C iki 10°C riebalai sukietėja ir susikristalizuoja, tačiau kiti sluoksniai turintys vandens - nesusikristalizuoja, todėl nėra paveikiami.

Kriolipolizė kartu su dermokorekcija - saugi kūno formų korekcijos metodika su Criowave

Criowave aparatas apjungia dvi funkcijas: kriolipolizės ir smūginės akustinės bangos terapijas. Kriolipodestrukcijos metu riebalinės ląstelės „kristalizuojamos“, o derinant procedūrą su smūginės bangos terapija ląstelės suskaidomas į smulkesnes daleles – tai gerokai paspartina išskaidytų produktų pašalinimą iš organizmo. Limfos aktyvavimui ir išsivalymo procesų aktyvinimui rekomenduojama taikyti limfodrenažinius masažus.

Kriolipolizė kartu su dermokorekcija - saugi kūno formų korekcijos metodika su Criowave

Criowave aparatas, dėka specifiškai sukurtų programų estetinėms problemoms spręsti, leidžia atlikti įvairias procedūras: sumažinti lokalizuotą riebalinį sluoksnį, sumažinti riebalinį sluoksnį ir celiulito požymius, sumažinti I, II, III stadijos celiulito požymius.

Kriolipolizės procedūrų efektyvumas matosi ir po vienos procedūros, bet geresniam efektui pasiekti rekomenduojama atlikti tris procedūras tai pačiai zonai. Procedūros atliekamos su 45 dienų pertraukomis. Tarp krioliporedukcijos procedūrų galima atlikti kelias smūginės bangos ir limfodrenažo terapijas.

Tai naujausias ir saugiausias būdas sumažinti poodinį riebalinį sluoksnį, tačiau reikia pripažinti, kad šis būdas skirtas kantriems klientams. Galutinis ir maksimalus rezultatas pastebimas po mėnesio nuo paskutinės procedūros atlikimo. Taip, Jums reikės kantriai palaukti norimo rezultato, bet riebalinių ląstelių apoptozės procesas yra „paleidžiamas“ ir ląstelės žūva laipsniškai, jų skaidymo produktų pašalinimas iš organizmo neapkrauna kepenų ir inkstų. O svarbiausia yra tai, kad ląstelės žūva negrįžtamai. Klinikiniais tyrimais buvo įrodyta, kad po vienos kriolipolizės procedūros riebalinio audinio apimtis sumažėja iki 25% (rezultatas pasiekiamas per 2-2,5 mėn. po procedūros atlikimo). Criowave aparatu galima atlikti procedūras įvairioms kūno zonoms, be to, plokščios plokštelės leidžia atlikti procedūrą net ir esant „įsisenėjusiam“ celiulitui (šlaunų zonos oda dažnai būna kietesnė dėl celiulito). Smūginės bangos terapija idealiai tinka celiulito šalinimui. Reikia paminėti, kad abi šios metodikos į grožio ir estetikos pasaulį atkeliavo iš medicinos srities.

Pamirškite invazines metodikas, rinkitės saugias ir efektyvias naujausių technologijų procedūras! Jokio diskomforto, nėra reabilitacinio periodo – patobulinkite kūno linijas maloniai ir lengvai.

Jei Jums reikalingas greitas kūno formų korekcijų būdas, tuomet siūlome rinktis kitą naujieną – lipolitinio lazerio procedūras aparatu Adipolight. Efektas matomas jau po pirmo seanso: kūno apimtis sumažėja nuo 3 iki 6 cm po vienos procedūros. Norint pasiekti ilgalaikį efektą, rekomenduojamas 6-9 seansų kursas.

SPA Santé salone naudojama tik aukštos klasės įranga iš Europos gamintojų, efektyvios kosmetinės priemonės, o procedūras atlieka specialistai su medicininiu išsilavinimu. Siūloma daugybę lieknėjimo ir celiulito šalinimo programų, be to, sudaromos individualios kūno formų korekcijų programos atsižvelgiant į kliento problemą, pageidavimus ir tikslus. Kriolipolizės, lipo-lazerio ir kitos procedūros atliekamos su ilgesniais tarpais, tad puikiai tinka ir klientams iš kitų miestų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus