visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šaldymo ir kondicionavimo įranga: pardavimas, projektavimas, montavimas, priežiūra ir remontas

Šaldymo ir kondicionavimo įranga: pardavimas, projektavimas, montavimas, priežiūra ir remontas Šaldymo ir kondicionavimo įranga: pardavimas, projektavimas, montavimas, priežiūra ir remontas

DORSANA, UAB

www.dorsana.lt

Įmonės UAB „Dorsana“ veiklos sritis – šaldymo, vėsinimo ir kondicionavimo įranga. Įmonė teikia šaldymo bei kondicionavimo įrangos parduotuvėse, šaldymo sandėliuose, šaldymo kamerose, mėsos bei žuvies perdirbimo cechuose projektavimo, montavimo, garantinės bei pogarantinės priežiūros ir remonto paslaugos.

Šaldymo ir kondicionavimo įranga

UAB „Dorsana montuoja, remontuoja, atlieka techninę priežiūrą, ir parduoda: šaldymo ir vėsinimo sistemas, vidaus/lauko šaldymo kameras („Sandwich“ tipo plokštelėmis) su šaldymo įranga, ledo generatorius, stacionarius kondicionierius, buitinus ir pramoninius šaldytuvus, maisto atliekų smulkintuvus, kompresorius, pieno aušintuvus.

Šaldymo ir kondicionavimo įranga

Bendrovė projektuoja sistemas pieno, vaisių, daržovių, gėlių, žuvies, skerdyklų, farmacijos ir kitų produktų laikymui – atvėsinimui – užšaldymui. Remontuoja virtuvės technologinius įrenginius, buitinę techniką, atliekų smulkintuvus. Įmonė užpildo mašininus auto kondicionierius, nuomoja gastronomines vitrinas.

Šaldymo ir kondicionavimo įranga

„Dorsanoje“, įkurtoje 1996 m., dirbantys darbuotojai – aukštos kvalifikacijos ir turintys ilgametę darbo patirtį specialistai. Vadovaujantis įmonės personalas yra stažavęsis užsienyje, susipažinęs su panašaus profilio įmonių veikla ir specifika. Įmonės gamybinėje veikloje taikomos naujausios technologijos ir atidžiai studijuojami naujausi pasaulio pasiekimai mus dominančioje darbo srityje. Įmonės darbuotojai nuolat tobulinasi įvairiuose rengiamuose seminaruose bei kursuose.

 

Šaldymo ir kondicionavimo įranga

Įmonė dirba visoje Lietuvoje, esant poreikiui paslaugas tiekia ir visoje Europoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus