visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rožės – tai gėlės, kurios įtiks kiekvienai moteriai

Rožės – tai gėlės, kurios įtiks kiekvienai moteriai Rožės – tai gėlės, kurios įtiks kiekvienai moteriai

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Gėlių parduotuvės „Flower Shop“ komanda siūlo paslaugą – rožės į namus Vilniaus mieste.

Kuo ypatingos rožės?

Kai vyras galvoja, kokios rūšies gėlių padovanoti savo išrinktajai, jie niekada neapsiriks pasirinkęs rožes. Šios gėlės jau senovės Romoje simbolizavo paslaptį, jos yra paminėtos net ankstyvuose Biblijos rankraščiuose. Rožės mums asocijuojasi su meile, raudonos – su aistra, tačiau jos gali būti ir jaunystės, gaivos simboliu, tokios yra baltos rožės. Taigi, rožėmis apsidžiaugs kiekviena moteris ir gimtadienio dieną, ir be jokios progos.

Gėles galite užsakyti flowershop.lt internetinėje parduotuvėje ir rožės į namus Vilniaus mieste bus pristatytos tą pačią dieną.

Kaip parinkti gėlių spalvą?

Kiekviena spalva turi šiek tiek simbolikos, vis tik geriausias patarėjas yra jūsų širdis, nes ji geriausiai žino, ko jūsų moteriai reikia. Dėl įdomumo papasakosime, ką reiškia įvairios spalvos.

Raudonos rožės – visiems žinoma, kad jos simbolizuoja meilę ir aistrą. Tačiau galbūt bus naujiena, kad didelė raudonų rožių puokštė – tai ištikimos ir pastovios meilės prisipažinimas.

Etiketo besilaikantys žmonės žino, jog tamsiai raudonas rožes priimtina dovanoti vyresnio amžiaus moteriai, jos yra amžino, nevystančio grožio simbolis.

Baltas rožes tinka dovanoti jaunai merginai ar netgi mergaitei. Tai jaunystės, nekaltumo, gerų ketinimų simbolis.

Nors kreminės spalvos rožės taip mažai skiriasi nuo baltų, tačiau jų reikšmė kita. Šios gėlės dažnai naudojamos vestuvių puokštėje ir dekoracijose, tai meilės ir vestuvių gėlės.

Oranžinės rožės galėtų būti veržimosi į užsibrėžtą tikslą simboliu. Tokias gėles galite dovanoti ir žmonai, ir bosei, ir kolegei.

Be abejo, kombinuojant dovanojamų gėlių puokštę nereikėtų pamiršti improvizacijos. Kelių spalvų gėlės, pavyzdžiui, kreminės ir baltos gali reikšti apie jūsų gerus ketinimus ir meilę. Rožės gali būti derinamos su austomomis, hortenzijomis ir kitomis gėlėmis. Kartais tiesiog pasikliaukite patyrusių floristų darbu, kurie sukomponuos išskirtinai jūsų poreikiams skirtą puokštę.

Rožės į namus Vilniaus mieste

„Flower Shop“ parduotuvėje dirba patyrusi floristė Inesa, todėl jei turite abejonių dėl dovanojamų gėlių, pasitarkite su ja. Šios parduotuvės komanda rūpinasi savo klientais ir jų poreikiais, visada stengiasi juos įgyvendinti, todėl kartu su rožėmis įteikia mielas staigmenas – saldainių dėžutę, šampano, sūrių rinkinį ir kitas dovanėles. Rožės į namus Vilniaus mieste pristatomos nemokamai ir dar tą pačią dieną. Su „Flower Shop“ komanda niekada nepavėluosite pasveikinti mylimų žmonių.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus