visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Relės IDEC - kaip tik tada kai reikia patikimo veikimo

Relės IDEC - kaip tik tada kai reikia patikimo veikimo Relės IDEC - kaip tik tada kai reikia patikimo veikimo

AUTOMATIKOS CENTRAS, UAB

Pristatome kokybiškas RJ, RQ, RU serijos IDEC reles (Perjungimas nuo μA iki 16 A ir nuo mV iki 250 V). IDEC relių, sukurtų kruopščiai apgalvojant kiekvieną detalę, veikimo kokybė ir patikimumas yra didelis žingsnis į priekį. IDEC relės gaminamos be vidaus instaliacijos, jų surinkimo procesas yra 100 % automatizuotas ir robotizuotas, todėl nėra silpnų litavimo taškų. IDEC relės yra patvarios: jos išbandytos pusei milijono darbo ciklų. Jei trokštate ramybės, IDEC relės – vienintelis pasirinkimas!

Sudedamoji relės dalis yra lizdai. Nuo jų veikimo labai priklauso galutinis rezultatas. IDEC stengiasi patobulinti net mažiausias dalis. Veikimo efektyvumas, aukšta kokybė, bet pirmiausia – patikimumas.

Surinkimo konvejerio prastova nieko gero neduoda: gamybos laiko švaistymas gali atnešti didelių nuostolių. Kai sugedus šviesoforui patenkate į automobilių grūstį arba kai jūsų vaikai trims valandoms žemyn galva įstringa vietinio pramogų parko amerikietiškame kalnelyje, patikimų dalių svarba nebekelia abejonių. Relės nėra didelės, tačiau kai jos sugenda, gali kilti didelių problemų, kainuojančių laiko, pinigų ir saugumo jausmo. Pasirūpinę IDEC relėmis turite patikimą aukštos kokybės gaminį už patrauklią kainą, ir šis gaminys, gerindamas įrenginio dizainą, didindamas našumą ir mažindamas eksploatavimo išlaidas, sukuria vertę.

Relės IDEC - kaip tik tada kai reikia patikimo veikimo

Tarptautinis aprobavimas

IDEC relės ir lizdai aprobuoti visų pagrindinių tarptautinių standartizavimo įmonių, todėl jūsų įranga bus gerai priimama visame pasaulyje. IDEC relėse ir lizduose nėra švino, kadmio, gyvsidabrio, šešiavalenčio chromo, polibrominuotų bifenilų (PBB) ar bromintų degumą mažinančių medžiagų (PBDE),
ir šie gaminiai atitinka direktyvą (2002/95/EB) dėl tam tikrų pavojingų medžiagų naudojimo elektros ir elektroninėje įrangoje.

3 relių serija visiems pritaikymo automatuose atvejams

RU serijos relės turi iki 4 kontaktų. Esant sausajam grandinės veikimui iki 1 V įtampos ir 0,1 mA srovės stipriui, kai relės labai tinka norint perjungti silpnus signalus, siūloma speciali kontaktų pora. Relėje RU yra ir mechaninis, ir šviesos diodo (LED) indikatorius. Kartu sumontuota ir rankinio blokavimo bandymo svirtis.

1 ar 2 polių galios RJ relės yra nedidelės ir palyginti nebrangios, pasižymi didele perjungimo geba ir neužima skyduose daug vietos. Žalia nepoliarizuota relės LED šviesa, nukreipiama unikaliu šviesos kreipikliu, yra ryškus iš visur matomas būsenos indikatorius.

Iki 16 A jungimo galios RQ relės yra žemo profilio, skirtos PCB arba relei su lizdu su sraigtiniais gnybtais montuoti ant DIN laikiklių.

RJ serija – nedidelio korpuso galios relės

Kompaktiškas korpusas, didelė perjungimo galia. Įkišamų gnybtų reles galima pritaikyti valdymo skydeliams, staklių įrankiams ir daugybei kitų priemonių. Nedidelė relė, ideali taupant vietą arba kuriant PLC sąsają.

  • Didelės 1 arba 2 polių relių kontaktų nominaliosios vertės – 12 arba 8 A.
  • Kompaktiškas tik 12,7 mm pločio korpusas.
  • Ilga elektrinio ir mechaninio eksploatavimo trukmė.

Privalumai: Dėl nedidelio pločio užima nedaug DIN laikiklių vietos. Nuleidžiamosios ąselės tinka daugeliui lizdų. Taškinio suvirinimo technologija pašalina šviną, nebereikia vidinių jungties laidų ir litavimo jungčių. Spalvinis žymėjimas atskiria kint. ir nuol. srovės rites (Juoda: kint. srovės ritė; Balta: nuol. srovės ritė). 100 % surinkimas robotais užtikrina kokybę ir tikslumą. Dėl unikalios IDEC permatomos konstrukcijos lengvai matyti ritės būsena iš bet kurios pusės. Nepoliarizuotas žalios spalvos LED indikatorius (atitinka IEC reikalavimus). Aukštos kokybės laidininkai užtikrina srovės elektrinį laidumą iki 12 A. Visoms mechaninėms dalims didesnį patvarumą ir patikimumą teikia unikali spyruoklės grįžties konstrukcija.

RJ serija – nedidelio korpuso galios relės

RU serija – 2 arba 4 polių relės signalams ir galiai sukurti

Robotu surinktos signalinės relės su ašmenimis, turinčios 3, 6 arba 10 A kontaktus ir 2 arba 4 polius.

  • 2 polių – 10 A, 4 polių – 6 A (250 V (kint. srovė)/30 V (nuol. srovė))
  • 4 polių 2 šakų – 3 A, skirta sausojo kontakto grandinei
  • Kokybiškas dizainas – nėra sulituotų dalių (be švino)
  • Blokavimo ir skubiosios patikros svirtys
  • Nepoliarizuotų žalios spalvos LED ir mechaninių indikatorių su vėliavėlėmis standartas

Privalumai: Mechaninis indikatorius su vėliavėle, turintis penkis patogius langelius, užtikrina didesnį matomumą. Fiksuojamoji žymėjimo plokštelė relei identifikuoti – lengva rašyti ar pakeisti. Itin ryškus žalios spalvos. LED indikatorius įtampai patikrinti. Spalva paženklintos rankinio blokavimo svirtys grandinei patikrinti: žalia – kint. srovės ritei, o oranžinė – nuol. srovės ritei. Visų RU relių gamybos procesas visiškai automatizuotas, todėl relės yra aukščiausios kokybės, – žmogaus klaidos galimybė pašalinama gamybos proceso metu. RU relės pasižymi unikalia vidine sandara. Nėra vidaus instaliacijos, todėl nėra silpnų litavimo taškų, visiškai bešvinis gamybos procesas. Be to, kontaktuose nėra kadmio, todėl RU relės nekenksmingos aplinkai.

RU serija – 2 arba 4 polių relės signalams ir galiai sukurti


RQ serija – didelės galios žemo profilio relės

Idealios naudoti, kai mažai vietos ir reikia didelės srovės, montuojamos tiek PCB, tiek į lizdą.

  • Žemas profilis, kompaktiškas korpusas: 29 x 12,7 x 15 mm.
  • 1 polio – 12 A, 2 polių – 8 A arba 1 polio – 16 A (didelės galios versija).
  • Ilga elektrinio ir mechaninio eksploatavimo trukmė.
  • Apsaugotos nuo dulkių ir litavimo sukeliamo srauto LED/diodų įtaisomi moduliai, kuriuos galima gauti su DIN laikiklio lizdai.

Privalumai: RQ relės yra žemo profilio PCB įtaisai, užtikrinantys kokybę kompaktiškame korpuse. RQ relės nedidelės, tačiau pasižymi aukštomis kontaktų nominaliosiomis vertėmis ir ilga eksploatavimo trukme. Didelės galios reikmėms galimas 16 A modelis.

RQ serija – didelės galios žemo profilio relės

 

Kokybiški ant DIN laikiklių dedami lizdai su nepavojingais pirštams (IP20) M3 dydžio sraigtiniais gnybtais užtikrina efektyvią ir saugią instaliaciją. RJ ir RQ lizduose yra jungtinė atlaisvinimo svirtis ir fiksavimo mechanizmas.

  • Nedidelis plotis.
  • Žymėjimo plokštelės.
  • Įtaisomi LED moduliai.
  • Įmontuota saugi svirtis ir unikalus relės atkabinimo mechanizmas.
  • Ritės jungės (bendram gnybtui).

Privalumai: Relių RU ir RQ lizduose su DIN laikikliais yra vietos indikavimo ir saugos moduliams įtaisyti. Unikali relės atkabinimo ir fiksavimo svirtis.

Lizdai ir priedai

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus