visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rekuperatorius – efektyvus šilumos energijos taupymas

Rekuperatorius – efektyvus šilumos energijos taupymas Rekuperatorius – efektyvus šilumos energijos taupymas

KORBAS, UAB

www.kkorbas.lt

UAB „Korbas“ – įmonė jau dešimt metų dirbanti oro kondicionavimo ir santechnikos įrengimų montavimo srityje. Įmonė prekiauja efektyviais rekuperatoriais, kurie aprūpina namus oru ir apsaugo patalpas nuo drėgmės atsiradimo.

Šiais laikais šilumos energija nuolatos brangsta, todėl mechaninis vėdinimas su šilumos rekuperacija yra tinkamiausias pasirinkimas patalpų vėdinimui.

Rekuperatorius – efektyvus šilumos energijos taupymas

Rekuperatoriai – tai mechaninės ventiliacijos įrenginiai, kurie taupo energiją ir tiekia į patalpą gryną orą, tuo pačiu šalinant jau panaudotą.

Rekuperatorius užtikrina energijos taupymą. Šiluma šilumokaičio pagalba iš šalinamo oro perduodama iš lauko tiekiamam orui ir tokiu būdų sutaupomos šilumos sąnaudos. Pagal šilumokaičio tipą galima nustatyti naudingumo lygį – plokštelinio šilumokaičio naudingumo koeficientas 70%, rotorinio šilumokaičio 85%, o kryžminio srauto šilumokaičio naudingumo koeficientas net iki 95%.

Rekuperatoriuose yra filtrai, kurie valo orą ir taip apsaugo orą nuo nešvarumų ir dulkių.

Teisingai suprojektuota ir sumontuota mechaninė vėdinimo sistema užtikrins reikalingą oro kiekį patalpose, minimalų triukšmą ir naudos nedaug elektros energijos, be to, ją bus paprasta eksploatuoti.

Tad nuolatiniam gero oro srauto užtikrinimui „Korbo“ specialistai siūlo įsigyti energiją taupančius rekuperacijos įrenginius, kurie pakeičia orą bei šaltuoju metų laiku sutaupo šiluminę energiją namuose.

„Korbas“ užtikrina oro vėdinimo – kondicionavimo sistemų visapusišką funkcionalumą ir efektyvų darbą tiek garantiniu, tiek ir pogarantiniu laikotarpiu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus