visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rekuperatoriai ir oro kondicionieriai – efektyvaus vėdinimo įranga

Rekuperatoriai ir oro kondicionieriai – efektyvaus vėdinimo įranga Rekuperatoriai ir oro kondicionieriai – efektyvaus vėdinimo įranga

KORBAS, UAB

www.kkorbas.lt

UAB „Korbas“ – įmonė jau dešimt metų dirbanti oro kondicionavimo ir santechnikos įrengimų montavimo srityje. Montavimo darbai atliekami laikantis nustatytų standartų, naudojama gamintojo sertifikuota ir tarptautinius standartus atitinkanti įranga. Sumontuotoms sistemoms ruošiame higienos pasus, išrašome PVM sąskaitas – faktūras, suteikiame garantijas atliekamiems darbams.

„Korbas“ savo asortimente turi aukščiausius reikalavimus atitinkančius patikimus oro kondicionierius, kurie leidžia mėgautis sveiku ir švariu oru be jokio triukšmo ar skersvėjų. Oras viduje yra žymiai labiau užterštas nei lauke. Daugelis žmonių viduje praleidžia labai daug laiko. „Korbas“ rekomenduoja rinktis kokybiškus oro kondicionierius tinkamam patalpų vėdinimui.

Be to, įmonė prekiauja efektyviais rekuperatoriais, kurie aprūpina namus oru ir apsaugo patalpas nuo drėgmės atsiradimo. Rekuperatoriai skirti tiekti į patalpą gryną orą, tuo pačiu šalinant jau panaudotą. Šiluma iš šalinamo oro perduodama iš lauko tiekiamam orui ir tokiu būdų sutaupomos šilumos sąnaudos. Rekuperatoriuose yra filtrai, kurie valo orą ir taip apsaugo orą nuo nešvarumų ir dulkių. Be to, jie gali išspręsti dažnai senesnės statybos namuose esančią problemą – sienų ir lubų kampuose atsirandantį pelėsį, kuris ne tik išskiria toksines medžiagas, bet ir gali ardyti namo mūrą. Tad nuolatiniam gero oro srauto užtikrinimui „Korbo“ specialistai siūlo įsigyti energiją taupančius rekuperacijos įrenginius, kurie pakeičia orą bei šaltuoju metų laiku sutaupo šiluminę energiją namuose.

„Korbas“ užtikrina oro vėdinimo – kondicionavimo sistemų visapusišką funkcionalumą ir efektyvų darbą tiek garantiniu, tiek ir pogarantiniu laikotarpiu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus