visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Reduktorių surinkimas: PakMarkas atidarė Motovario reduktorių surinkimo centrą

Reduktorių surinkimas. PakMarkas atidarė Motovario reduktorių surinkimo centrą Lietuvoje Reduktorių surinkimas. PakMarkas atidarė Motovario reduktorių surinkimo centrą Lietuvoje

PakMarkas, UAB

Nuo šiol „Motovario“ reduktorius Jums surinksime ir pristatysime per 24 valandas. 2013 m. balandžio 5 d. „PakMarkui“ įteiktas kvalifikuoto „Motovario“ reduktorių surinkimo centro sertifikatas. Šis sertifikatas įgalina įmonę savo patalpose surinkinėti visų tipų reduktorius: cilindrinius, sliekinius ir kūginius.

Pakavimo ir ženklinimo sprendimus siūlanti bendrovė „PakMarkas“ tapo vieninteliu oficialiu italų kompanijos „Motovario“ reduktorių surinkimo centru Baltijos šalyse. Nuo šiol Lietuvos, Latvijos ir Estijos pramonės įmonės šiame centre galės įsigyti nepertraukiamai gamybai reikalingos įrangos per 24 val. nuo užsakymo pateikimo. Į naujojo centro įrangą Lietuvos bendrovė investavo apie 50 tūkst. eurų.  

„Su „Motovario“ dirbame jau 17 metų, tad įgytas pasitikėjimas turėjo įtakos italų kompanijos sprendimui iš visų Baltijos šalių pasirinkti Lietuvą, – sako bendrovės „PakMarkas“ generalinis direktorius Virginijus Gumbaragis. – Iki šiol standartiniai reduktorių pristatymo terminai lokaliai – Lietuvos, Latvijos, Estijos – rinkai buvo 1,5-2 svaitės. Atsiradus reduktorių surinkimo centrui Lietuvoje, bus galima atlikti standartinį užsakymą per vieną parą. Tai leis įmonėms išvengti gamybos prastovų dėl įrangos gedimo, taip pat nereikės ieškoti patalpų atsarginėms dalims sandėliuoti.“

„Motovario“ suteiktas sertifikatas įpareigoja atitikti visus šios pasaulyje garsios įmonės reikalavimus, todėl, nors su italų kompanija ir sieja ilgalaikis bendradarbiavimas, lietuvių pasiruošimas atstovauti buvo tikrinamas itin atsakingai. „Buvo atliktas auditas, kaip vyksta reduktorių surinkimo procesas, preciziškai patikrintas įrankių sąrašas, paprašyta papildomai surinkti reduktorius ir nusiųsti į gamyklą Italijoje, kur profesionalūs kompanijos technikai dar kartą išrinko produktus ir patikrino „PakMarko“ specialistų atliktą darbą“, – apie pasiruošimo sertifikavimui procesą pasakoja V. Gumbaragis.

Per pirmąsias dvi savaites nuo sertifikato gavimo buvo surinkta per 20 reduktorių. „Keletas pirmųjų reduktorių iškeliavo ir į Latvijos, Estijos bei Rusijos įmones – tai tik patvirtino paslaugos reikalingumą rinkoje, – pastebi „PakMarko“ vadovas. – Be to, naujajame reduktorių surinkimo centre, turėdami visą reikalingą įrangą bei atsarginių dalių sandėlį, pradėjome reduktorius ir remontuoti.“ Per ateinančius metus „PakMarkas“ planuoja parduoti 20 proc. reduktorių daugiau nei pernai, kai juos siųsdavosi iš gamintojų.

Reduktorių surinkimo paslauga aktuali visoms pramonės įmonėms: maisto, gėrimų, chemijos, farmacijos, medžio apdirbimo ir kt., kuriose yra nepertraukiamai eksploatuojami įrengimai.

Italų kompanija „Motovario“, veikianti beveik 50 metų, yra viena pirmaujančių pasaulyje reduktorių gamintojų. Kompanijos atstovybės įsikūrusios daugiau kaip 10-yje pasaulio šalių. Reduktorių surinkimo centras Lietuvoje yra 32-asis.

Nuo 1994 m. veikianti lipnių etikečių, pakuočių spausdinimo, pakavimo ir ženklinimo įrenginių bei pavarų ir automatizacijos elementų prekybos bendrovė „PakMarkas“ veikia Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonėje dirba 194 darbuotojai, iš jų 27 – dukterinėje įmonėje Latvijoje. Nuo 2005 m. „PakMarkas“ yra aktyvi pasaulinės socialiai atsakingų įmonių grupės „Global Compact“ narė bei Nacionalinio atsakingo verslo įmonių tinklo (NAVĮT), vienijančio atsakingas verslo įmones Lietuvoje, narė. 2013 m. „PakMarkas” įdiegė Socialinio atsakingumo SA 8000 standartą ir gavo tai patvirtinantį sertifikatą. Įmonė tapo viena iš nedaugelio pakuočių spausdinimo įmonių Lietuvoje, savo darbą grindžiančių pasaulinėje praktikoje taikomais socialinės atsakomybės vadybos principais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus