visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rąstinių ir karkasinių namų statyba, skiedrinių stogo dangų, rąstinių pirtelių, pavėsinių ir kt. medienos gaminių gamyba

Rąstinių ir karkasinių namų statyba, skiedrinių stogo dangų, rąstinių pirtelių, pavėsinių ir kt. medienos gaminių gamyba Rąstinių ir karkasinių namų statyba, skiedrinių stogo dangų, rąstinių pirtelių, pavėsinių ir kt. medienos gaminių gamyba

Ievos Medis, UAB

Jeigu svajojate atitrūkti nuo miesto triukšmo, norite gyventi jaukesnėje, ramesnėje aplinkoje  – rąstinis namas kaip tik Jums, ir UAB "Ievos medis" gali tai įgyvendinti. Rąstinius namus renkasi originalumą ir jaukumą vertinantys žmonės. Todėl projektuojant labai svarbu atsižvelgti tiek į statinius supančią aplinką, tiek į kitus, dažnai labai individualius užsakovo pageidavimus.

Rąstiniai namai yra ekologiški. Juk statybinė medžiaga medis – tai neteršianti aplinkos medžiaga, kuri dėl savo natūralumo ypatingai gerai nuteikia įvairaus amžiaus žmones. Be to, rąstiniai namai gydo kvėpavimo takus, kadangi rąstuose (ypač eglės ar pušies) esantys sakai gerina kvėpavimą ir orą, esantį patalpoje.
Rąstiniai namai gerina emocinę sveikatą: medienos spalva ir gamtinė sudėtis teigiamai veikia žmogaus sąmonę ir pasąmonę: atpalaiduoja, džiugina, suteikia vidinės ramybės. UAB "Ievos medis" pastatyti rąstiniai namai yra ilgaamžiai.Tinkamai prižiūrimi jie išliks net kelis šimtmečius! Tai užtikrina šiuolaikinės statybos technologijos ir ilgaamžė gamtinė medžiaga – medis.

Bendrovės siūlomų karkasinių statinių asortimentas yra be galo platus – nuo gyvenamojo namo iki sodo namelio ar ūkinio pastato. Išorinę apdailą taip pat galima pritaikyti kiekvieno skoniui: medinės dailylentės, klinkerio plytelės ar tinkas.

Rąstinių ir karkasinių namų statyba, skiedrinių stogo dangų, rąstinių pirtelių, pavėsinių ir kt. medienos gaminių gamyba

Taip pat gaminame skiedrines stogų dangas. Darbus atliekame pagal tipinius bei individualius užsakymus, siekdami pritaikyti namus prie klientų individualaus gyvenimo stiliaus ir atitinkančius jų reikalavimus. Skiedros yra bene ekologiškiausia medžiaga, naudojama statybose. Jomis padengtas stogas visada “kvėpuoja” ir vėdinasi. Ne paslaptis, kad dažniausiai renkantis stogo dangą didžiausias dėmesys yra kreipiamas į jos patvarumą, į tai, ar greitai ir lengvai ji bus tvirtinama. Ne paskutinį vaidmenį čia atlieka ir bendras vaizdas po visų darbų – gražiai atrodantis pastatas. Todėl neretai šito siekiantis žmogus ir pasirenka šiuo metu ypač madingą ir populiarią statybinę stogo dangą – skiedras.

Poilsiui puikiai tiks aukštos kokybės pavėsines, gaminamos iš medinių konstrukcijų, tinkamų naudotis ištisus metus. Taip pat senolių taip mėgtos ir šiuolaikinių žmonių vis didėjančio populiarumo sulaukiančios lauko pavėsinėse įrengiamos krosnelės, židiniai.

Rąstinių ir karkasinių namų statyba, skiedrinių stogo dangų, rąstinių pirtelių, pavėsinių ir kt. medienos gaminių gamyba

UAB "Ievos medis" gaminamų pirtelių privalumai, tai ne tik sveika aplinka, nes kaisdami spygliuočių rąstai neišskiria jokių kenksmingų medžiagų, bet ir natūrali drėgmės ir temperatūros kontrolė: rąstinei pirčiai dažnai nereikia papildomos drėgmės izoliacijos, o lėtai įkaitę sienojai pamažu grąžina šilumą atgal į pirtį. Be to rąstinei pirčiai nereikia papildomos apdailos, nes natūralus rąstas sukuria jaukumo ir saugumo pojūtį viduje, o iš lauko – puikiai dera gamtos prieglobstyje.

O iš natūralaus ąžuolo pagaminti lauko terasos baldai, supynės, pavėsinės, vaikų žaidimo aikštelės taps neatsiejama Jūsų namų dalimi ir ne tik papuoš Jūsų aplinką, bet ir tarnaus ilgus metus.

UAB "Ievos medis" ne tik renčia medinius namus, bet ir gamina visas medines detales, kurių gali prireikti įrengiant namą. Priklausomai nuo Jūsų poreikių, galite rinktis standartinius arba individualiai prie Jūsų namo pritaikytus langus ar duris. Neįprasti išmatavimai, išskirtiniai dizaino poreikiai, unikalūs sprendimai – mūsų kasdienė duona. Visi medžio dirbiniai atitinka aukščiausius kokybės standartus.

Rąstinių ir karkasinių namų statyba, skiedrinių stogo dangų, rąstinių pirtelių, pavėsinių ir kt. medienos gaminių gamyba

UAB „Ievos Medis“ – aukštos kvalifikacijos, profesionaliai į savo verslą žiūrinti bendrovė, dirbanti Lietuvoje, Europoje bei Skandinavijos šalyse. Esame sukaupę didelę medinių namų ir kitokių apvalių ir stačiakampių rąstų, bei karkasinių statinių gamybos patirtį. Visada stengiamės būti geras ir patikimas partneris savo klientams, maksimaliai atsižvelgdami į kliento pageidavimus, konsultuojame, rekomenduojame naujoves. Didžiuojamės tuo, kad galime padėti Jums įgyvendinti jūsų svajones, mums smagu kai girdime jūsų pagyras apie gaminių kokybe ir kartu galime pasidžiaugti galutiniais rezultatais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus