visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rąstiniai namai – tinkamiausias pasirinkimas kiekvienam metų laikui ir bet kokioms sąlygoms

Rąstiniai namai – tinkamiausias pasirinkimas kiekvienam metų laikui ir bet kokioms sąlygoms Rąstiniai namai – tinkamiausias pasirinkimas kiekvienam metų laikui ir bet kokioms sąlygoms

LISKANDAS, UAB

Medžio rąstai yra natūrali medžiaga, todėl yra labai priimtina žmonėms. Rąstai – tinkamiausias pasirinkimas kiekvienam metų laikui ir bet kokioms sąlygoms. Pušies ar eglės rąstai daug šimtmečių buvo tradicinė namų ir kitų pastatų statybinė medžiaga Europoje. Rąstinius namus renkasi originalumą ir jaukumą vertinantys žmonės. Todėl projektuojant rąstinius namus UAB „Liskandas“ atsižvelgia tiek į statinius supančią aplinką, tiek į kitus, dažnai labai individualius užsakovo pageidavimus.

Rąstiniai namai

UAB „Liskandas“ gamina rąstinius namus naudodami laiko patikrintą skandinavišką technologiją. Jūsų namo statyba prasideda nuo aukščiausios kokybės medienos atrinkimo – įmonės meistrai naudoja brandų mišką ir kruopščiai atrenka kiekvieną rąstą. UAB „Liskandas“ siūlo rankino ir mašinino apdirbimo rąstų namus, taip pat rąstinių-skydinių namų projektus.

Rąstiniai namai

Apie rąstinius namus

Rąstiniai namai  pradėti statyti prieš 3 - 4 tūkst. metų. Skirtingose Europos dalyse buvo naudojama skirtinga statybos technika – kiekviena vietovė turėjo savitą braižą, priklausiusį nuo ten vyravusių tradicijų, civilizacijos ir amatų išvystymo lygio.

Rąstiniai namai



Šiandieną rąstinius namus galime suskirstyti į du tipus kuriuos ir gamina UAB „Liskandas“, tai yra – rankinio ir mašininio apdirbimo namai. Abu tipai yra populiarūs, konkuruojantys tarpusavyje, pasirenkami priklausomai nuo galimybių, konstrukcijos sudėtingumo, kainos bei dizaino. Rąstiniai namai taip pat gali būti papildomai apšiltinti naudojant šiuolaikinę medžio skydo konstrukciją. Skydo konstrukcija su apšiltinimu gali būti pritaikoma tiek išorėje, tiek viduje.

Rąstiniai namai

Rankinio apdirbimo rąstiniai namai

Rankiniu būdu apdorotų namų pagrindinis bruožas – juose išliekantis natūralus gamtos grožis, kadangi išsaugomas kiekvieno rąsto unikalumas. Šiems namams statyti naudojama specialius reikalavimus atitinkanti aukščiausios kokybės mediena – kiekvienas rąstas atrenkamas, apdirbamas, džiovinamas ir taikomas individualiai.

Mašininio apdirbimo rąstiniai namai

Mašininio apdirbimo rąstinių namų privalumas – prieinamesnė kaina, universalumas, leidžiantis pritaikyti juos įvairiems poreikiams ir sukurti norimą interjerą bei eksterjerą. Šis tipas labiau tinka šiuolaikinėms  dizaino idėjoms, atrodo tvarkingesnis modernesnis. Taigi šiuo atveju galite nevaržyti savo fantazijos priimdami dizaino sprendimus ir džiaugtis rąstinio namo savybėmis.

Rąstiniai namai

UAB „Liskandas“ yra sukaupusi ilgametę patirtį gamindami įvairaus dydžio bei paskirties medinius namus.

Rąstiniai namai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus