visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rankų darbo laužavietė – meno kūrinys lauko erdvei

Rankų darbo laužavietė – meno kūrinys lauko erdvei Rankų darbo laužavietė – meno kūrinys lauko erdvei

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

„Krosnys ir krosnelės“ salone Vilniuje jau galite pamatyti įspūdingas rankų darbo laužavietes!

Rankų darbo laužavietė – meno kūrinys lauko erdvei

Unikali laužavietė – estetiškai išbaigtas meno kūrinys lauko erdvėje. Dieną laužavietė tampa puošnia skulptūra ir Jūsų kiemo akcentu. Vakare, kai sutemsta, ji – traukos objektas visiems, norintiems sušilti bei pasigrožėti magišku ugnies spektakliu.

Rankų darbo laužavietė – meno kūrinys lauko erdvei

Laužavietė-malkinė yra pagaminta iš 6 mm plieno, gali būti dažoma karščiui atspariais dažais arba dengta natūralia metalo korozija. Laužavietės viduje yra plieninės grotelės degančioms malkoms prilaikyti. Laužavietės dugno centre – 4 cm anga vandeniui ištekėti ir priešingai, galima angą uždengti vandeniui sulaikyti.

Rankų darbo laužavietė – meno kūrinys lauko erdvei

Pagal Jūsų pageidaujamą piešinį parenkamas ažūras.

Vilniuje, „Domus galerijoje“, įsikūrusiame „Krosnys ir krosnelės“ salone šias rankų darbo laužavietes galite išvysti gyvai. Jus pasitiks nuolat savo žinias atnaujinantys, patirtį gilinantys specialistai, kurių kompetenciją liudija sertifikatai ir klientų rekomendacijos.

„Krosnys ir krosnelės“ teikia ne tik konsultacijų, dizainerio paslaugas – krosnelės atvežamos ir užnešamos, įrengiamos ir pajungiamos, atliekama apdaila. Įsigytiems produktams galioja gamintojų suteikta ilgalaikė garantija. „Krosnys ir krosnelės“ – gerai visame pasaulyje žinomų kompanijų atstovė. Lietuvos rinkai įmonė siūlo danų, norvegų, vokiečių, italų, belgų gamintojų židinių ugniakurus, krosnis ir krosneles bei aksesuarus, priedus, priemones jų priežiūrai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus