visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pusiausvyros platforma SPORTBAY® PRO

 Sportinis batutas TIGUAR Sportinis batutas TIGUAR

Parduotuvė NuogaKaina.lt pristato pusiausvyros platformą „Sportbay® Pro“. Pusiausvyros platforma „Sportbay® Pro“ padeda stiprinti pilvo preso, nugaros raumenis, lavinti pusiausvyrą.

Ši platforma gali būti naudojama įvairiems pratimams: remiantis viena arba abiem pėdomis, atliekant pilvo preso ar nugaros raumenų stiprinimo pratimus, atsispaudimus ir kitus pusiausvyros lavinimo pratimus. Tokios treniruotės  esmė – pratimai atliekami ant nestabilaus paviršiaus. Nestabilumas treniruotės metu nuolatos verčia ieškoti kūno pusiausvyros ir taip lavinami gilieji raumenys. Pusiausvyros platforma „Sportbay® Pro“ yra ypač tvirta ir ilgaamžė, tinkama profesionaliam naudojimui.

Pusiausvyros platformos „Sportbay® Pro“ teikiama nauda:

  • Palaiko ir lavina sensorines grįžtamojo ryšio sistemas.
  • Gerina laikyseną ir funkcinius judesius.
  • Gerina koordinacijos, balanso ir neuroraumenų funkciją.
  • Padeda pašalina neuroraumenų disbalansą ir pagerina gyvenimo kokybę.
  • Kuria naują kūno pažinimo, kūno pozicionavimo, grakščios laikysenos ir pasitikėjimo savimi pojūtį.

Prie pusiausvyros platformos „Sportbay® Pro“ tvirtinasi ir karabinais prisegamos papildomos juostos su rankenėlėmis.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus sporto inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus