visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Proteinas Myprotein Impact Whey su saldikliu Stevia – aukščiausios klasės išrūgų baltymas

Proteinas Myprotein Impact Whey su saldikliu Stevia – aukščiausios klasės išrūgų baltymas Proteinas Myprotein Impact Whey su saldikliu Stevia – aukščiausios klasės išrūgų baltymas

MYPROTEIN IMPACT WHEY su saldikliu Stevia – greito veikimo išrūgų baltymai, gaminami naudojant tik aukščiausios rūšies išrūgų baltymų koncentratus, užtikrinant aukštą 82% baltymų kiekį. Šis Proteinas turi daug puikių ir natūralių skonių, yra gaminamas su natūraliu saldikliu Stevia, be jokių dažiklių. Proteinas MYPROTEIN IMPACT WHEY yra natūralus produktasi sportui, puikiai tinkantys tiek vegetarams, tiek veganams.

MYPROTEIN IMPACT WHEY išrūgų baltymų koncentratas gaminamas iš vegetariško saldaus sūrio, kurie gaunami tiesiai iš pirmaujančių pasaulio gamintojų išrūgų baltymų. Turintis aukščiausią biologinę vertę (BV) išrūgų baltymų koncentratas yra aukšto lygio su ir neesminės amino rūgštimis. Gamybos procese naudojamos unikalios membraninio filtravimo technologijos ir džiovinimas esant žemai temperatūrai – slėgiu. Tai užtikrina švelnų atskyrimą, o baltymų koncentracija išlaiko savo natūralumą 100%. Baltymas išlieka aukštos maistinės vertės, todėl jis yra aukštos kokybės išrūgų baltymų koncentratas. Šis išrūgų baltymas suteikia jums daugiau kaip 80 g baltymo per 100 g, kuriame yra mažai riebalų ir laktozės ir gausu kalcio.Šis baltymas yra puikus šaltinis, amino rūgščių, ir yra viena iš didžiausių proporcijų šakotosios grandinės BCAA randamus natūraliuose baltymuose.

MYPROTEIN IMPACT WHEY proteinas yra gaminamas su vienu iš saugiausių natūralių saldiklių – Stevia. Šis saldiklis yra puikus cukraus pakaitalas, neturintis kalorijų. Stevia – tai chrizanteminių šeimos augalas, kilęs šiaurės rytų Paragvajuje. Brazilijoje bei Paragvajuje Stevija, kaip maisto saldiklis, jau naudojamas šimtus metų. Dabar Stevija jau yra auginamas Pietų Amerikoje ir Azijoje. Taip pat yra populiarus ir Japonijoje, kur sudaro net 40% cukraus pakaitalų rinkos. Azijoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje Stevija naudojamas ir kaip ingredientas daugelyje produktų, tame tarpe ir jogurtuose, leduose bei gėrimuose.

Privalumai:

  • Daugiau kaip 80% baltymų: 44% beta lactoglobulin, 17% Alfa laktalbuminas, 1,5% galvijų serumo albumino, 8% imunoglobulino G, 0,5% lactoferrin, 26% glikomakropeptido.
  • Puikus amino rūgščių profilis su BCAA.
  • Aukščiausios biologinės vertės proteinas.
  • Idealiai tinka lieso raumens augimui ir atsistatymui.
  • Puikaus skonio ir lengvai tirpstantis.
  • Didelis įvairių skonių pasirinkimas: vanilės, braškių kremo, aviečių, karamelės, sausainių kremo. Turi variantą be skonio tai yra 100% (natūralus).

30 g porcijoje:

Energetinė vertė: 98,3 Kcal / 414 kJ.

Baltymų (sausos masės): 20,5 g.

Riebalų: 1,7 g.

Angliavandenių: 1,5 g.

Kalcio: 125,0 mg.

Cholesterolio: 0,5 mg.

Sudėtis: Nedenatūruoto išrūgų proteino koncentratas, kakavos milteliai (tik šokolado ir Mocha skonių), kvapiųjų medžiagų (skonio parinktys tik), citrinų rūgštis (melionas, aviečių ir vasaros vaisių skonio), salyklo ekstraktas (Latte, irisas ir banoffee skonių), emulsiklis (sojų lecitinas), saldikliu (sukralozė), Dažymas (Chinolino, saulėlydžio geltonasis, Carmosine Košenilis raudonasis A, meliono skonio Žaliasis S, tik Burokėlių raudonasis ), iš pieno.

Vartojimas: 25 g proteino sumaišyti su 300 – 400ml vandens arba pieną suplakti ir vartoti 40 min po treniruotes. Vartoti nuo 2 – 3 kartus per parą arba pagal poreikį tarp valgių.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus papildų sportui, sporto, sporto medicinos inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Siekiame, kad klientai liktų patenkinti. Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus