visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Porceliano laminatės – alternatyva estetiniam plombavimui

Porceliano laminatės – alternatyva estetiniam plombavimui Porceliano laminatės – alternatyva estetiniam plombavimui

PRODENTAS, UAB

www.prodentas.lt

Estetinės odontologijos klinika Kaune UAB „Prodentas“ taiko įvairius moderniausius metodus dantų funkcijai ir estetikai atkurti. Klinika siūlo šypsenos architektūros programas porceliano laminatėmis.

Porceliano laminatės – tai labai plonos (iki 0,3 – 0,5 mm storio), daugiasluoksnės, šviesai pralaidžios plokštelės, klijuojamos ant danties paviršiaus. Ši sistema yra viena iš alternatyvų estetiniam plombavimui.

Porceliano laminačių privalumai:

  • tausoja danties audinius;
  • mažiau dėvisi negu plombinės medžiagos;
  • laikui bėgant nekeičia spalvos ir nepraranda blizgesio.

Porceliano laminatės – alternatyva estetiniam plombavimui

Porceliano (taip pat ir „COMPONEER“ laminatės) maksimaliai tausoja danties audinius, yra patvarios ir natūraliai atrodančios. Porceliano laminatės gaminamos individualiai dantų technikų laboratorijoje. Procedūrai reikalingi keli vizitai pas odontologą.

Klinikoje „Prodentas“  taip pat siūlomos šypsenos architektūros programos tiesioginėmis kompozito laminatėmis (venyrais): „COMPONEER“, „Edelweiss“, „Visalys“. Klinikoje dirba patyrę profesionalai. Jie rūpinasi, kad šypsena būtų ne tik sveika, bet ir estetiškai patraukli. Juk Jūsų šypsena verta žymiai daugiau nei dantys be skausmo ir dantenos be kraujo – tai Jūsų vizitinė kortelė, kurią su savimi nešiojatės kiekvieną dieną.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus