visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Polipropileno talpos iš aukštos kokybės plastiko

Polipropileno talpos iš aukštos kokybės plastiko Polipropileno talpos iš aukštos kokybės plastiko

Plastiko gaminiai, UAB

UAB „Plastiko gaminiai“ gamina bei prekiauja nestandartiniais gaminiais iš polipropileno – įvairios paskirties, dydžio ir formos plastikinėmis talpomis bei talpyklomis.

Talpos iš polipropileno puikiai tinka techniniams skysčiams: dyzelinui, biokurui, nuotekoms, skystoms ir birioms trąšoms, pašarams, granulėms, taip pat druskai laikyti, sandėliuoti ar transportuoti. Plastikinės talpos biriems produktams gali būti gaminamos ir su kūginiu dugnu.

Polipropileno talpos iš aukštos kokybės plastiko

UAB „Plastiko gaminiai“ prekiauja šiomis talpomis ir talpyklomis iš polipropileno:

Žuvų auginimo baseinai. Įmonė gamina ir montuoja plastikinius baseinus, skirtus žuvų auginimui uždaroje recirkuliacinėje sistemoje. Plastikinius žuvų baseinus „Plastiko gaminiai“ pagamins pagal užsakovo pageidaujamą dydį bei formą. Jeigu nėra galimybės įnešti didelės talpos į Jūsų patalpas, ji gali būti pagaminta tiesiog vietoje. Papildomai gali būti montuojami biologiniai ir mechaniniai filtrai, deguonies tiekimo sistemos ir kiti įrenginiai.

Priešgaisriniai rezervuarai. UAB „Plastiko gaminiai“ gamina horizontalius ir vertikalius cilindro formos plastikinius priešgaisrinius rezervuarus, kurie gali būti įrengiami tiek po žeme, tiek ant žemės. Plastikiniai rezervuarai gali būti montuojami ne tik lauke, bet ir vidaus patalpose. Rezervuarai taip pat gali būti pagaminti tiesiog vietoje pagal individualius išmatavimus.

Lietaus vandens surinkimo talpos. Įmonė taip pat gamina įvairių dydžių ir tūrio plastikines talpas lietaus vandens surinkimui. Surinkus lietaus vandenį nuo namo stogo, juo galite laistyti veją, sodą ar daržą ir ne tik. Lietaus vandenį galite naudoti tualetų bakeliams, kriauklei, skalbyklei ar kitiems tikslams.

Plastikiniai pontonai. Jie naudojami įrengiant lieptus, prieplaukas ar pagalbinius tiltelius. Taip pat pontonai gali būti panaudoti kaip aikštelės pobūviams ar net pirtelei. Vieno plastikinio pontono keliamoji galia yra ~700 kg, pačio pontono svoris apie 80÷120 kg. Iš segmentų galima projektuoti norimą pontoninį lieptą. Ant tokio pontono galima montuoti medinę ar kitokią dangą. Esant poreikiui pontonus galima gaminti įvairių dydžių. Žiemą juos rekomenduojame iškelti.

Plastikiniai pontonai nereikalauja sudėtingos priežiūros ir aptarnavimo. Pontonai nebijo drėgmės, temperatūrų svyravimo, šalčio, atsparūs jūros vandeniui ir ultravioletiniams saulės spinduliams. Jie yra nedidelio svorio, gali būti naudojami įvairaus gylio ir reljefo vandens telkiniuose. Pontonai gali būti sutvirtinami grandinėmis, poliais, inkarais.

Polipropileno talpos iš aukštos kokybės plastiko

Polipropileno talpos pasižymi šiais privalumais:

  • Higieniškai nekenksmingos;
  • Atsparios korozijai;
  • Ilgaamžiškos;
  • Nedidelio svorio;
  • Lengvai perdirbamos;
  • Atsparios ultravioletiniams saulės spinduliams.Polipropileno talpos iš aukštos kokybės plastiko

Pontonus įmonė gamina iš segmentų, kurių matmenys 3,0x1,5 m, 2,0x3,0 m, 3,0x3,0 m ar kt. Vieną segmentą sudaro 2÷3 hermetiški cilindrai Ø-470 mm, l-3000 mm, kurie tarpusavyje suvirinti sienelėmis. Pontonai gaminami iš mėlynos spalvos polipropileno atsparaus UV.

Polipropileno talpos iš aukštos kokybės plastiko

Plastikines talpas UAB „Plastikiniai gaminiai“ gamina iš aukšto tankio, kokybiško polipropileno. Antžemines talpas įmonės specialistai gali pagaminti pagal užsakovo pageidaujamus matmenis. Ypatingai agresyvioms ir aplinkai pavojingoms medžiagoms gaminamos dvisienės plastikinės talpos – tai užtikrina aplinkos apsaugą nuo avarinio kenksmingų skysčių išsiliejimo.

Polipropileno talpos iš aukštos kokybės plastiko

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus