visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto

Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto

ŽALIOJI STOTELĖ

Norite atitrūkti nuo miesto triukšmo ir susikurti romantišką savaitgalį dviems? „Žalioji stotelė“ siūlo sodybos nuomą ant Šventosios upės kranto. Namelis dviems – tai puiki galimybė praleisti laiką dviese nepaprastoje gamtos apsuptyje kartu su kitais turistinės stovyklos teikiamais malonumais. „Žalioji stotelė“ – tai naujai pastatyta kaimo turizmo sodyba ant Šventosios upės kranto, įkurta Šventupio km., Anykščių rajone.

Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto

Vaizdinga Aukštaitijos vietovė prie Šventosios net traukia savo grožiu, tačiau yra įsikūrusi patogioje vietoje prie pagrindinio kelio Utena – Kupiškis. Vėsias ir lietingas rudens dienas galite praleisti dviese, susikurdami jaukią ir aktyvią aplinką.

Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto

Jauki sodyba tinka poilsiui ir pramogoms. Čia galima pasikaitinti pirtyje ar kubile, praleisti laiką sporto aikštelėje ir išsikepti kepsnį kepsininėje ar pasidžiaugti laužo teikiama šiluma.

Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto

Įsikūrus nameliuose, galite visą dieną pralesti plaukiant Šventąja ir jos intakais – Jara, bei Vyžuona, o vakare mėgautis gamtos poilsiu sodyboje. „Žaliojoje stotelėje“ galėsite išsinuomoti baidares bei susipažinti su plaukimo trasomis.

Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto

Kita aktyvi pramoga, kuri suteiks Jūsų kasdienybei spalvų – tai kelionė dar nepažintais Anykščių takais. „Žalioji stotelė“ suorganizuos apžvalginę ekskursiją po Anykščių kraštą, pažintinius žygius dviračiais ir pėsčiomis su gidu, aplankant gamtos vertybes.

Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto

„Žalioji stotelė“ siūlo ir pramogas didesnei kompanijai. Poilsiui ar šventei sodyboje su pirtimi galite išsinuomoti naujai pastatytus du pastatus kurių viename galės įsikurti aštuoniolika, o kitame dvidešimt svečių. Sodyboje laukia visi patogumai: miegamieji kambariai su patalyne, pokylių salė, virtuvė su indais, svetainė su židiniu, didelė pirtis, priešpirtis, tualetas, dušai, terasa, lauko kepsninės. Už papildomą mokestį yra galimybė užsisakyti maistą. Meniu derinamas pagal Jūsų pageidavimus.

Poilsis dviems ant Šventosios upės kranto

„Žaliosios stotelės“ komanda kviečia patirti nepamirštamą poilsį dviems!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus